Bildirim
AYT KİMYA
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hepsi birbirinden kolay asit baz dengesi çözünürlük dengesi zor bnce ayt kimyada tek bide çözünürlükte zorlanıyorum ben entalpi hız gazlar en basit konular bence modern atom teorisi bide
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odtütıp -- 30 Mayıs 2020; 22:0:6 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ben de 0ım acilen başlamam lazım bir kaç konu söyleseniz bizde başlasak ya sıfırdan alacağım -
Modern atom teorisi sivi cozeltiler karbon kimyası hiz enerji
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynen bu konuları çalışırsa güzel netler çıkarır ama molde sıkıntısı olmaması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaghar -- 30 Mayıs 2020; 23:57:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
molü tamamen nereden halledebiliriz -
n=m/MA' yı bilsen yeterli. -
Kimya özelden hallettim ben. YouTube videolarindan gideceksen biraz zorlanabilirsin
mecburen oradan gideceğim youtubeda alternatifi var mı yoksa youtube kimya özelden mi gideyim -
Bilemiyorum hocam. YouTube dan gidecekseniz konuyu çalıştıktan sonra soru çözüm videosu açın. Durdurup çözmeye çalisin hiçbir fikrin yoksa bile birseyler yapmaya çalış öyle videoyu devam ettir
Modern atom teorisi enerji hiz organik kimya cozeltiler dengenin bas kismi bitebilir.
Eger ben az cok bisiler biliyorum dersen hepsine bakabilirsin bence ben oyle yapicam mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzayeteyabtimlanetolsun -- 31 Mayıs 2020; 2:37:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X