< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ayt kimya hangi kaynak?
-
-
Orbital ideal olacaktır diye düşünüyorum
-
Hocam aydın çok mu zor? Tek soru bankası olarak çözmeyi düşünüyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben palme çözdüm ilk ünite için aşırı sardı bence tam kıvamında kaynak
-
Zor değil çok da yeterli bir kaynak ama benim kimyayı zaten halledebileceğime dair bir öngörüm var. Sanki her konudan birkaç soru çözümü izlesem o bile kurtarır gibi. Onun yerine fiziğe yoğunlaşsam diye düşündüm. Daha yüzeysel bir kaynakla hazırlanan biri var mı diye merak ettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaç sayfa palme, testler ortalama kaç adet?
toplam 280, sınava kadar olan 210
modern atom teorisinde 13 test vardı, gazlar 14 çözelti 14 filan var gayet fazla.
-
aydın çözüyorum ben. ama tüm testleri çözmeyeceğim. periyodik cetvelden 15e yakın test var.
8 tane felan çözüp diğer üniteye geçicem. daha sonra tekrar etmem gerekirse boş bıraktığım testlere dönücem.
hem daha az soru hem daha zor soru görüyorum.
-
Tek kaynak üzerinden mi ilerliyorsunuz? Ben de bir tane çözmek istiyorum, Miray var elimde ama tatmin etmedi.
Direk denemelerle bile halledersin dediler ama güvenemedim. AYT Fen'de ki en zayıf dersim.
-
Ben de muhtemelen her testi çözmeden yine aydınla ilerlicem.
aydın
-
Aydın TYT çözmüştüm harbi kaliteli kaynak. Orbital bana biraz fazla basit gelmişti ama soru sayısı güzel ve pekiştirmek için oldukça iyi bence. İkisini bir arada götürebilirsin diye düşünüyorum ama Aydın'ı Orbital'den sonra çöz bence.
-
ben orbital çözüyorum baya hoş bi kitap bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X