Şimdi Ara

Ayt Kimya Yetişir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayt kimyada sıfırım. Geri kalan hergün 2 saat civarı çalışsam yetişir mi ?

• Çok fazla soru çözmeden biter bence ben günde 2 3saat çalışıp 2 3 haftada bitirmiştim kimya denemeleri ile devam etmiştim sb çözmeden
  • Temel varsa 1 günde 11. sınıf konuları rahat biter. Zaten hepsi birbiri ile bağlantılı. Termodinamik kısmında dengeye değiniliyor sonrasında denge konusunda ayrıntılı şekilde anlatılıyor.
  • Sürekli olursan ve mantigini anlamaya calisirsan erken bile biter.
  • Bir günde 11.sınıf kimyayı bitirebiliyorsan nirvanaya ulaşmısındır
  • sence de biraz abartmamış mısın :D
  • 40 gün var daha yetişir sıkma, bizim hocalar izleyebilirsin, kısa anlatımı var ben çok beğendim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Kimya Aydın mı Palme mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer temelin varsa kimyada enerji hız denge, asit baz ve kççye çalış bunlar tam detaylarıyla bir buçuk veya bir haftada bitebilir gerçekten zaman ayırırsan sonra da sıvı çözeltiler ve modern atom teorisi bak ardından da gazlar ve elektrokimya (bunlar da bir haftada biter)
    organik kimyaya giriş tamamen ezber yani onu en sona bırakman mantıklı bence
    iki buçuk üç haftada bu işi halledersin bence sonra da ful deneme + çıkmış soru + kazanım testleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aslı Özan -- 18 Mayıs 2020; 16:45:23 >
  • Aslı Özan A kullanıcısına yanıt
    Mol ve gazlar hariç temel varsa biter diyorum. Sıvı çözeltiler ve termodinamikten sonra her şey aynı sadece birkaç formül bilinmeli o kadar. Tabi dediğim gibi kimya temeli yoksa 2 haftada ancak biter. Madde madde nasıl çalışılmalı diye yazmayacağım ama okullarda müfredatta anlatım şekli düzgün olmadığı için 2 saatte anlatılabilecek bir kısmı 1 yılda anlatmaları isteniyor. Bence organiğin yarım dönemde anlatılması kadar saçma. Organiğin en az 1 senede iyice oturtulması lazım işte o zaman öğrenciler AYT Kimya full çeker.
  • Çok fazla ezber kısmı var. O yüzden bitse bile tam bitmiyor öyle tuhaf bir ders
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.