Şimdi Ara

ayt mat fullemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen sene fulleyen hocalarımın bu zamanlar durumları nasıldı, nelere dikkat ettiler ve ne zaman seri ayt mat deneme atmaya başladılar yardımcı

olursanız seviniriz  

Şu anki durumum konular bitti tamamen 2 tane de sb bitti denemelerdeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamechangerchanger -- 28 Aralık 2022; 23:25:7 >

• Bu seneki matı baz alma bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta bu seneki ayt matı baz almicam da neyi baz alıcam 21de 100 kişi fullemiş zaten onlar da bu foruma üye bile değildir *matçı hocam hariç*

geri kalan yıllar da eski olduğundan burada değillerdir yani 22yi baz alıyorum  

• 25 civarında falandım yanlış hatırlamıyorsam. mart veya nisan gibi seri deneme başlamıştım. ösym çıkmışları da çözdüm eskilere gittim. olabildiğince zor sorular çözmeye çalışıyordum. soru bankası olarak karekök ayt mat apotemiler + bilgi sarmal ve acilin büyük bi kısmı + endemik bi iki konusunu halletmiştim.

• gamechangerchanger kullanıcısına yanıt

kanka o 100 kişiden biri de foruma üyeydi 17. alper

• Phurky kullanıcısına yanıt
    Hocam size en fazla net arttıran şey ne olmuştu sb çözmek mi yoksa deneme çözmek mi? Bir de kesin yap dediğiniz tavsiyeleriniz nedir bu zamanlar 20-25 seviyelerinde ama konu ve pratik eksikleri olanlara?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Julianos kullanıcısına yanıt
    hocam kesin olarak söyleyebileceğim bir şey yok. deneme çözerek öğrendiklerimi test ediyordum sadece ve dikkat hatası yapmamayı öğrenmeye çalışıyordum. onun dışında bir arkadaşımla matematik konuşmayı çok severdik onunla matematik konuşmanın bana çok faydası olmuştu. + olarak youtubedaki güzel sorular ufkumu açmıştı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT AYT MATEMATİK FULLEYENLER
    4 yıl önce açıldı
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    Ayt mat
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sene kaç kişi fullemis istatistiği var mi ? Çok merak ettim, ben nisan basi gibi seri ayt mat denemesi cozuyordum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.