Şimdi Ara

Ayt mat için ne yapayım daha?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye geneli endemikte 25 netim falan vardı aralıkta da integralsiz 22. Dershanede geçen 35 yaptım. Okulda olduğumuzda netim yok gerçekten 0 veya eksilerde.
    35 yaptığım haricindeki iki deneme de neredeyse aynı ayardaydı zorluk olarak. Neler yaptım peki? Bilgisarmal bitirdim, 345 ösym ve klasiklerin zorunu çözdüm karekök ayt den de çoğunluğu çözdüm, apotemi fasiküllerini sildim süpürdüm genel olarak, şu anda acilden gidiyorum biraz yeni geçtim trigo için. Ama bazı denemelerde parabol bilgimi bile unutuyorum, şu kolay denklem sorularını yapamıyorum ve heyecandan da değil dönünce yine yapamıyorımnasıl olacak bu iş? Denemeyle gideyim diyordum her şey eksik gibi geliyor böyle de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu + tek kaynak ile gittim 30 civarındayım şu an şu çözdüklerinin üçte birini çözsem fullerdim galiba. Hala olmuyorsa uğraşma kardeşim oluru bu kadarmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • barkoda10 kullanıcısına yanıt
    Şu saatten sonra bırakmaya pek niyetim yok. Hangi denemeleri çözüyorsunuz hocam geliştirmesi için bir öneriniz var mı?

• sliceoflifer kullanıcısına yanıt
    Geçen seneden kalma Altın Karma AYT 10lu denemem var müfredatı eski ama yine de çözüyordum bitti bu hafta alan denemesi alacağım bir fikrim yok şimdilik karaağaçı çok övüyorlar

• Bende senin gibiyim kardeş ya denemelerdeki sorular soru bankalarından çok farklı oluyor ondan çözemiyorum ben ona bağlıyorum en iyisi çıkmış soruları çözmediysen onları bir çöz onlarda iyi yapıyorsan tamamdır denemelere fazla takılma
  • Dersanese 35 yaparken okulda eksilerde mi net yapıyosun orayı tam anlamadım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • barkoda10 kullanıcısına yanıt
    Çözdüğün kaynak ismini alabilirmiyim ?

• dangersali D kullanıcısına yanıt
    LTİ ve trigo için çap diğer kücük konular icin sınav yayınları.

• Msüden sonra çıkmışlara geçeceğim, umarım emeğimizin karşılığını alırız.

• Barışş9999 B kullanıcısına yanıt
    Dershanede tg ler haricindeki ilk ayt yi olduk geçen. Çok kolay değildi sorular yne de 35 yaptım. Okuldaki belki biraz daha zordu ama yanlış ve boşum doğrularımdan fazla. Bugün döndüm yine yapamadım hocaya sorunca bu muymuş dedim içimden. Psikolojik faktörler etkili sanırım başka açıklama bulamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.