Bildirim
ayt mat ne zaman başlamam gerekir
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geç kalmadın yavaş yavaş başla bence -
şimdi
-
fonksiyonu duzgunce ogrenmeye baslamak lazım artık ocağı gecırırsen dağ gibi gelir gözüne konular
-
Problemlere kadar geldiysen hemen başlaman lazım bence, ne çalışacaksın ki zaten? Sözelleri ertele ama matı geoyu erteleme asla -
Hemen başla derim aynı anda goturebilirsin temel konuları öğrenmişin zaten -
Tam zamanı ucundan başla -
Şimdi -
Ben de eşit ağırlığım çalışacak şey yok gerçekten hocam. Şimdi başlasanız sıkı ve disiplinli çalışmayla en az 3-4 kitap bitirip sınava teşekküllü girersiniz. Ocaktan sonra başlasanız yetişir mi, yetişir ama stresli bir ortam oluşur alacağınız verim düşer
-
dizikele kadar diziler dahil olmak uzere 1 2 kaynaktan cozmustum 1 2 ay once 15 ocaga kadar ara verdim fen calismaya karar verdim nasil olur sizce(eayim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cscolt1 -- 29 Kasım 2020; 11:19:51 > -
Hemen şu anda
Yoksa geçmiş olsun elendin ...
-
Şu an.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X