en iyi kimden dinlenir? bıyıklı mert hoca benim hocam aynı şekilde konu anlatım kitaplarının iyi olması lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ayt matematik
-
-
paran varsa behzat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam çok uzun diyorlar
Atölye matematik kısa anlatıyor eğer süre sıkıntın varsa bakabilirsin
mert hocadan dinliyorum ben
-
HOCAM SORU MU ALLAH AŞKINA TABİİ KİDE BAŞBUĞ BAŞ KOMUTAN MATEMATİĞİN Ç.K'SI SELİM HOCADAN DİNLERNİR (bıyıklı)
-
up
Mert hocadan dinliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
upppppp
kaf 4 al
Hocam çok kafana takıyorsun neye karar veremiyorsan aç bak ve bir an önce başla önemli olan senin en çok kimden verim aldığın yoksa hocalar zaten iyi
-
Dinlenmez kimseden kendin uğraş. Çok daha hızlı ilerlersin.
-
Matematik netlerim beni çokça hüsrana uğratıyor hocam . Zamanında eksik ve yanlış bir çalışma yaptığım için acısını şimdi 25 netlerde sürünerek çekiyorum . Ayt matematikte sağlam ve istikrarlı bir ilerleme kaydetmek istiyorum . Bunun için bana tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı acaba ? Neler önerirsiniz?
Vallahi 2019'da 35 yapmıştım ben. Kendime çok güvendiğim için patlamıştım bu yıl daha dikkatli olacağım. Yani sana tavsiye verecek seviyede miyim bilmiyorum. Her şeyi mantığıyla öğren hocam. Sorular nasıl çözülür şeklinde gitme. Öğrendiğin başlıkların temellerine iyi çalış. Kafanda hiçbir soru işareti kalmasın. Eğer öyle yapmazsan çemberin biraz dışında bir soru gelirse zorlanırsın. Onun dışında ayt'de süre bol zaten. Soruyu yavaş yavaş ve tane tane oku. Soru kökünü dikkatli okursan orada yazan bir kelimeden çözüme başlaman gerektiğini göreceksin. Gittikçe zor sorular çöz sonra. Zor sorulara alış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X