Bildirim
AYT MATEMATİK KONULARINA NASIL ÇALIŞILMALI
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Karekök mat 2 kitaplarından başlayabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
örnek atar mısın bi? Eğer karekök'ün rutin olmayan problemler kitabını diyorsan o kitap zor.quote:
Orijinalden alıntı: selimgero
Karekök mat 2 kitaplarından başlayabilirsin -
Dostum konu anlatımlı mps den bahsediyorum sıfırım diyorsun ya hani ayrıca problemler mat 1 e giriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pardon mesaj yanlış oldu kb.quote:
Dostum konu anlatımlı mps den bahsediyorum sıfırım diyorsun ya hani ayrıca problemler mat 1 e giriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn_kbulut -- 14 Aralık 2018; 18:10:1 > -
dostum yani ben sana şöyle söyliyim. Ben kaynak istemiyorum sadece konularımı hangi sıraya göre çalışmam lazım? Örneğin bir konu takip listesi vardır. A konusundan başlar D konusuna belli bir sıra dahilinde gider.quote:
Karekök mat 2 kitaplarından başlayabilirsin -
Bütün kitaplarda olan sırayı takip edebilirsiniz. Mesela Trigonometri-Logaritma-Limit-Türev-İntegral şeklinde gider, tüm Soru bankaları ve Konu Anlatımlarında olan konu sırasını takip edebilirsiniz. -
Mantık eşitsizlik trigo logaritma diziler limit türev integral
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X