Ramazan yetgin ve selami yalçın ın önerildiğini gördüm. Selami yalçının tarzını sevdim. Tyt ve ayt olmak üzere iki oynatma listesi var. İlk önce tytde sonra aynı konuyu aytden izlenmesini öneriyor. Sadece ayt kısmını izlesem olur mu acaba? ramazan yetgine bakamadım ama oynatma listesi baya uzun ve detaylı görünüyor, o kadar gerek var mı(aklımda kalır mı ) faydalı olur mu bilmiyorum siz kimden dinliyorsunuz, önerirsiniz? ders notu/konu anlatım ve soru bankası kitabı ne almalıyım? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC584734E -- 4 Ocak 2021; 0:27:59 > |
- - AYT TARİH YOUTUBE KANALLARI - -
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam Selami Hoca TYT ve AYT listelerinin aynı anda izlenmesini nerede diyor acaba? Yanlış bilgi mı aldınız?
Benim bildiğim sayısallar TYT izlesin çünkü yüzeysel ama ea ve sözeller ayt izlesin demişti diye biliyorum. Zaten konular aynı.
Sorunuza gelirsek bir EA olarak Selami Yalçın AYT Tarih Oynatma Listesini öneririm.
-
videonun 40.saniyesinde bahsediyor. EA cılar hem tyt hem ayt, sayısallar sadece TYT.
acaba tyt de anlatıp aytde bahsetmedeği yerler mi var?
iki listeyi de izleyebilirim sanırım ama biraz fazla uzun sürebilir.
konu anlatım ve soru bankası kitabı ne öneryorsunuz bu arada hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mehmet celal özyıldız hocada çok iyi az ve öz anlatmış -
Hocam ben ramazan hocadan bitrmiştm video ders defteri ile ama ramazan hoca çok ayrıntı veriyor yani onun verdiği her şeyi öğrenmek mümkün değil, sizce bu hocamızı izleyio önemli yerlerini not etsem yeterli olur mu? Yani kısa geldi biraz video sayısı tırstım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem tyt hem ayt izlemek mantıksız bence. Ayt tarih izleyen adam zaten tyt tarihi yapar :D . Ben ramazan yetginden izledim efsane bir anlatım bayağı akılda kalıcı soru bankası da güzel. 1.5 hızda izlersen biter ya bence daha 6 ay var güzel detaylar veriyor fullemelik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haftada kaç gün tarihe ayıracaksın ona bağlı -
Ben de Ramazan Hocayı dinledim cidden adam efso anlatıyor, anlattığı birkaç ayrıntı hariç çoğu şey aklında kalıyor, ayrıca yorumlama becerini de geliştiriyor orası çok iyi. Ayt Tarihin bile yarısı yorum zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X