Şimdi Ara

Ayvalık ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar öncelikle , bir arkadaşımla ayvalığı gezmek istiyoruz bir haftasonumuzu ayıracaz bunun için özellikle cunda adasını gidip görmek istiyoruz bunun dışında gezecek yer veya yapacak bir şey önerilerinize açığız.sadece cumartesi gecesi bir yerde konaklayacağız öyle lüks konfor isteğimiz yok dört duvar arasında yatak olsun ucuz olsun yeter bize bu konuda da önerilerinize açığız yardımcı olursanız seviniriz

• cundaya kesin gidin hocam.
    sarımsaklı kumsalı var arkada oraya gidin.
    Tekne turları var yemekli vs onlara katılabilirsiniz mesela. öğleye doğru çıkıp akşam 6 gibi dönüyorlardı.
    Şeytan sofrası var aklımda, oraya genelde akşamleyin gün batımı izlemeye gidiyorlar.
    geçen yaz ağustosta gitmiştim. ve şunu çok kınadım. normal minibüs fiyatlar 3-5 lira birşey, ancak 15 dklık şeytan tepesine gitmek için kişi başı 20 tl istiyorlardı resmen ağzım açık kaldı. tek otobüs kalkıyor ve 1 saat otobüs bekledim eşimle, naktim az olduğu için gidememiştim bu bana çok koydu açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 26 Nisan 2017; 14:22:34 >
  • cunda'da kilise içerisine yapılmış küçük ama sevimli oyuncak müzesi keyifliydi
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    hocam valla böylelerine para kaptırmamak lazım şark kurnazı bunlar ya
  • sakti1 S kullanıcısına yanıt
    aklımda bulunucak hocam teşekkürler
  • bu arada plan değişti kamp yapacaz ona göre bi fikir verebilir misiniz
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    Şeytan sofrası, günbatımında manzara muhteşem oluyor oradan
  • sağolun hocam editledim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.