okulda salsa mı ne onun eğitimi vardı biz de yapmayalım dierek okuldan kaçtık aradılar disipline gitçekmişiz ilk disiplinim ne halt yiyecem
yardım edin lütfeen
quote:
Orijinalden alıntı: kemal77
yardım edin lütfeen
abi nası yardıım edeilm yaws disiplindeki herkesi döwelimmi napalım
quote:
Orijinalden alıntı: _Em®E_
abi nası yardıım edeilm yaws disiplindeki herkesi döwelimmi napalım
Alıntıları Göster
salsa dersine girmeyenin aklından şüphe ederim. disiplin az gelir. üztüne temiz sopa lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: C4_1400
salsa dersine girmeyenin aklından şüphe ederim. disiplin az gelir. üztüne temiz sopa lazım.
Alıntıları Göster
abi ders falan değil 19 mayısta sallayacaz şeyi abi bunlar biz den cinsiyet değişikliği istiyo
quote:
Orjinalden alıntı: kemal77
okulda salsa mı ne onun eğitimi vardı biz de yapmayalım dierek okuldan kaçtık aradılar disipline gitçekmişiz ilk disiplinim ne halt yiyecem
güzel kızlar varsa senin yerine giderim egitime kaçmana gerek kalmaz
bu bilgisayar önünde ölmektense
dans,halk oyunları cinema tiyatro.vb gibi yerlerde öliyim kahrolsun pc
onsuzda olmuyoki
quote:
abi ders falan değil 19 mayısta sallayacaz şeyi abi bunlar biz den cinsiyet değişikliği istiyo
Alıntıları Göster
quote:
alabileceğin en büyük ceza kınama bi halt olmaz ayrıca o 19mayıs muhabbetleri çok zevklidir kaçırmamanı tavsiye ederim acayip muhabbet vardır derslerede girmemiş olursun
quote:
Alıntıları Göster
quote:
evet kurtuluş savaşında cepheye gidenlerde senin yaşlarındaydı. Hiçbirşeyin Cinsiyeti yoktur.Hele bu vatan için yapılıyorsa.Disiplini haketmişsin.
quote:
Orijinalden alıntı: YalnızßirOpera
quote:
evet kurtuluş savaşında cepheye gidenlerde senin yaşlarındaydı. Hiçbirşeyin Cinsiyeti yoktur.Hele bu vatan için yapılıyorsa.Disiplini haketmişsin.
Senden başka bir de, salsa koyup bunu zorunlu yapan zihniyet disiplini hak eden.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest
Senden başka bir de, salsa koyup bunu zorunlu yapan zihniyet disiplini hak eden.
Alıntıları Göster
sağolun az daolsa rahtladım bir de babama sölemek gibi aptalca bir davranış yapayım mı?
quote:
sağolun az daolsa rahtladım bir de babama sölemek gibi aptalca bir davranış yapayım mı?
Alıntıları Göster
quote:
yap babamın güvenini kaybetme hiç bişey buna değmez
quote:
Orijinalden alıntı: bigknife
quote:
Alıntıları Göster
çocuk yardım istemişti galiba
quote:
Orijinalden alıntı: _Em®E_
çocuk yardım istemişti galiba
Alıntıları Göster
ya ewt çocuğa köstek oldunuz merak etme ilk defa gittiysen büyük bi ceza vermezler ama bi daha böle saçma bişey yapmazsın heralde
@NeM alınma sana hak veriyorum ama bana gelipte "ya 3 bin kişinin önünde kıvırcan yada kurtuluş savaşına gircen" deseler balıklama dalarım savaşın ortasına aynı şey değil unutma...19 mayıs gibi özel bir günü anmak tüm şehitleri,gazileri onurlandırmak demektir ama bu... bilmiyorum salsa yaparak o günü anmak pek mantıklı değil harmandalı oynatırlar halay çektirirler anlarım ama kemal77 haklı bana göre
quote:
Orijinalden alıntı: bigknife
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bigknife
quote:
babam gelmedi yaw
quote:
Orjinalden alıntı: ulkem
ya ewt çocuğa köstek oldunuz merak etme ilk defa gittiysen büyük bi ceza vermezler ama bi daha böle saçma bişey yapmazsın heralde
@NeM alınma sana hak veriyorum ama bana gelipte "ya 3 bin kişinin önünde kıvırcan yada kurtuluş savaşına gircen" deseler balıklama dalarım savaşın ortasına aynı şey değil unutma...19 mayıs gibi özel bir günü anmak tüm şehitleri,gazileri onurlandırmak demektir ama bu... bilmiyorum salsa yaparak o günü anmak pek mantıklı değil harmandalı oynatırlar halay çektirirler anlarım ama kemal77 haklı bana göre
sağolun çok teşekkür ederim
quote:
2.sefer gidersen daha farklı bi ortamla karşılaşabilirsin tabi
Disiplinlik bir olay olacağını sanmıyorum, tamamiyle göz korkutma. Numaralarınızı alırlar, bir kaç ufak birşey daha yaparsan ufak bir uyarı dayarlar bildiğim kadarıyla.
quote:
Orijinalden alıntı: cause_of_death
Disiplinlik bir olay olacağını sanmıyorum, tamamiyle göz korkutma. Numaralarınızı alırlar, bir kaç ufak birşey daha yaparsan ufak bir uyarı dayarlar bildiğim kadarıyla.
Alıntıları Göster
ben öliyim o zaman üniversitede kopyeden yakalandım 6 ay ceza velet seni
quote:
Orijinalden alıntı: kaan_
Alıntıları Göster
şaka tabiki 2 hafta ile zor kurtulduk eski ögrencilerden oldugum için pırpır meselesi
quote:
Orijinalden alıntı: kaan_
Alıntıları Göster
hastaydım de veya ark. ının biriyle anlaş hastalandı acile götürdüm de