Şimdi Ara

Ekmek yemeden kalıp yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kalıp dediğim öyle göbekten değil vücudun her yerinde cüsseli olmak.ben kalıpsızlığımı ekmek yemememe bağlıyorum.çünkü bakıyorum ekmek yiyen adam kalıplı felan benim ekmekle aram yok kalıpsızım felan

nedir aslı

• Spora hiç gitmedim kiloluda değilim ama görenler spora gitmiş sanıyor günlük 1 ekmek tüketiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Spora hiç gitmedim kiloluda değilim ama görenler spora gitmiş sanıyor günlük 1 ekmek tüketiyorum
    aynen sende bu durumu kanıtlıyorsun ki ben çevremdede görüyorum.ben oldum olası ekmekle hiç aram yoktur yiyemem ekmeği.ve hep zayıflıktan ve çelimsizlikten şikayetçiyim.halbuki yapmam gereken öğünlerime bol bol ekmek koymak.

ama şu var mesela ekmekler su amerikadaki gibi olsa daha iyi olcak yemesi felan.mesela arasına recel felan ne varsa peynir felan koyar öyle yerim hem yiyimi kolay olur.öğle patates kızartırım ekmeğin arasına koyarım üstünede sos hayvan gibi gömerim.

bimde felan bulunur mu bu tür ekmekler bulunuyorsa fiyatları normal fırın ekmeği fiyatlarından pahalımıdır
  • Kanki neredesin sen yahu özledim seni gel sarilam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana önerim ekmeği yarım kes içine patates kızartması koy bolca ketcap mayonez patso yap göm günde 3 kere 4 ay içinde kilo alacaksın o ekmekleri bulamazsın insanımız beyaz ekmek üretiyor sürekli

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Kanki neredesin sen yahu özledim seni gel sarilam
    ben hep buralardayım ama siz bilmezsiniz

kanka ekmek mevzusuna ne diyorsun sen.ben kesin olarak bunu savunabilirim.etrafımda ekmeği iyi tüketen insanlar yapılı oluyor.ama ben ekmek yemediğim için cılız kaldım.

bimdeki ekmekler felan nasıldır fırın ekmeklerine göre pahalımıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: coni sins

ben hep buralardayım ama siz bilmezsiniz

kanka ekmek mevzusuna ne diyorsun sen.ben kesin olarak bunu savunabilirim.etrafımda ekmeği iyi tüketen insanlar yapılı oluyor.ama ben ekmek yemediğim için cılız kaldım.

bimdeki ekmekler felan nasıldır fırın ekmeklerine göre pahalımıdır

Moruq yapma allesen ekmek yemeden karın mı doyar
    Ekmeksiz asla doymam ben, ha cok mu kiloluyum degilim 74 kg en son tartildigimda ama ekmek kalorisi yüksek mutlaka faydası olacaktir kalip yapmak icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekmek Arası Yenen Şeyler...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bimden ekmek almadim hic genelde firindan alirim bizim burada 75 kurus diger illeri bilemem
    Ama en iyisi firindan al taze oluyor

• quote:

Bimden ekmek almadim hic genelde firindan alirim bizim burada 75 kurus diger illeri bilemem
    Ama en iyisi firindan al taze oluyor
    ya bimden dediğim öyle sandiviç ekmekleri olur ya onları diyom
  • Bu konuda bilgim yok hafiz hic almadim cunku
    Hem sen spora gitsene bu isleri kafana gore degilde bi programa göre yapsan daha iyi olur

• Ben hic ekmek yemem ama cok yumurta yerim, body de yapmamama ragmen hayvan gibi kaslanmistim bir ara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekmek yemem, gayet kalıplıyım. 12 yaşıma kadar cicibebe yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 15 Temmuz 2018; 15:38:48 >
  • quote:

Bu konuda bilgim yok hafiz hic almadim cunku
    Hem sen spora gitsene bu isleri kafana gore degilde bi programa göre yapsan daha iyi olur
    2 aydır flean gidiyom zaten .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Sana önerim ekmeği yarım kes içine patates kızartması koy bolca ketcap mayonez patso yap göm günde 3 kere 4 ay içinde kilo alacaksın o ekmekleri bulamazsın insanımız beyaz ekmek üretiyor sürekli
    hocam normal fırındaki ekmeklerin arasına nasıl koyacam ki bimde felan vardır heralde o ekmekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

ekmek yemem, gayet kalıplıyım. 12 yaşıma kadar cicibebe yedim
    tamam işte demekki altyapın cicibebeden geliyor.

bu arada bi ss bırak bari
  • Ekmek demek karbonhidrat demek onda doğrudan kilo yapar.3 yıldır spor yapıyorum 55kg den 80kg ye çıktım ve tabiki ekmek yiyerek

• quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

Ekmek demek karbonhidrat demek onda doğrudan kilo yapar.3 yıldır spor yapıyorum 55kg den 80kg ye çıktım ve tabiki ekmek yiyerek
    yarın marketlerde şöyle arasına patates vs koyabileceğimiz türden ekmeklere ve üstüne bişeyler sürebileceğimiz türden ekmeklerin fiyatına bakacam.bir analiz yapıp fırındaki ekmeklerle kıyaslayıp en uygun olan ekmek tüketimine baslıyacağım.hergün patates ekmek vedahi bulursam et bulmazsam lor yiecm.kral olmassam olay çıkarırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

yarın marketlerde şöyle arasına patates vs koyabileceğimiz türden ekmeklere ve üstüne bişeyler sürebileceğimiz türden ekmeklerin fiyatına bakacam.bir analiz yapıp fırındaki ekmeklerle kıyaslayıp en uygun olan ekmek tüketimine baslıyacağım.hergün patates ekmek vedahi bulursam et bulmazsam lor yiecm.kral olmassam olay çıkarırım

Alıntıları Göster
    Adam akıllı sporunu yapmaz sadece ekmek patates yersen doblolu enişteye dönersin

• quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

Adam akıllı sporunu yapmaz sadece ekmek patates yersen doblolu enişteye dönersin

Alıntıları Göster
    spor yapacam bro zaten 1 bucuk 2 aydır yapıyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

tamam işte demekki altyapın cicibebeden geliyor.

bu arada bi ss bırak bari

Alıntıları Göster
    Ekmek yemeden kalıp yapılır mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.