Şimdi Ara

Az bir yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezuna kaldıktan sonra bir hışımla çalışmaya başladım. Şu son 20 güne kadar iyi bir şekilde geldim. Matematikte KAF 1 ve KAF 2 (Problemler hariç) bitti sayılır ve 345 soru bankası'da büyük oranda bitti. Fen çalışmaya başladım fakat şu son 20 günde 3 tane konuyu zar zor bitirdim. Ne zaman fen çalışmak için masaya otursam sıkılıp kalkıyorum. 1-2 gün de ara verdim biraz dinleneyim sonra daha iyi olur diye ama bu sefer çalışma motivasyonum tümden gitti resmen. Bir yandan da Geometri kasmam lazım Geo temelim biraz var ama çözerken çok zaman harcıyorum. Şimdi de kendime kızıp duruyorum çalışmıyorsun, konular yetişmeyecek diye. Youtube'da Motivasyon için playlist oluşturdum kaç gündür dinliyorum bir gaz gelir umuduyla

Lütfen biraz öneride bulunun ya ne yapcam az içimi rahatlatın. Vallaha kendi kendime gereksiz stres yaptım şimdi konular yetişmeyecek diye sızlanıp duruyorum. YGS Fen konuları ve LYS Mat + Fen yetişir değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up up

• Calisman gereken zamanda calismiyorsun aklini basina topla kendini sıkmıyarak calis mezunsun bide 7 ay kaldi eger hakkini verirsen cok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardagın dolu tarafı -- 6 Aralık 2017; 21:31:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.