Şimdi Ara

az kasan virüs programı tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
7.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • günde bir sefer güncelleme yapsın yeter gerçi eset smart sec. var ama oda nod 32nin 3 sürümü ama eset olarak geçiyor adı bi oda var.. onunla nod 32 arasında az bir fark var esette nod 32 beraberinde internetle ilgili korumaları ateş duvarı,kimlik avı vs.. korumasıda dahildir nod 32 ise bilgisayar sürücüleri ve antivirüs olarak görevi vardır.. int. sec. olanı ise internetten her türlü gelen saldırıları engelleme görevi vardır.
  • yaw kasmayan istersen nod32-antivir-avira-fsecure-bitdefende ,ama hem kasmasın (ilk başlarda sistemi tanırken belli bir zaman yavaşlama olacaktır ama sabredersen ) hemde bilgisayarı kale gibi yapsın dersen sadece KASPERSKY diyorum başka birşey demiyorum.
  • F-Secure,bitdefender ve kaspersky ,nod32 ve antivir e göre kasma yaratır.Özellikle f-secure sistem kaynaklarını aşırı derecede kullanmakta.
  • benim kullanıp bildiklerim: avg kasar, avast kasmaz
  • nod32 yi hiç önermem şahsen msn+online oyun oynadığım zamanlarda çok fena kasıyor cpu=99% oluyor msne bağlanırken 1-2dk bekliyorum,nodsuz olunca 10snde giriyor.oyunda ekrn.exe yine 99% kullanıyor ve çok kasıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Bide fix i kur bak keyfine diyor.Fix in içinde ne olduğundan daha haberi yok diğerlerinin nasıl program olduğunu bilmemesi normal.Böyle bilinçsizler yüzünden millet fix kurup bilgilerini dışarı veriyor ayrıca sahte güncelleme yapıyorlar.Sonra da korunduklarını sanıyorlar.Yazık ne diyelim.
    Dİğerleri boş diyenlerdenwww.av-comparatives.org daki gibi test yapmalarını istiyorum.Bilmiyorlarsa da diğer programlar hakkında yorum yapmasınlar.Neye göre boş söyleyin de bizde bilelim.

o fixin içinde ne var söyleyebilirmisin çok merak ettim

bunu burada defalarca söyledim yine söylüyorum kullanılan fix güncelleme yapıldıktan sonra hack tools olarak görülüyor ve bu çok normal çünkü nodun zamanını hackliyip fixliyor e eseteki çalışanlarda eşek değil bunun için hemen güncelleme çıkarıp bunun bir hack tools olduğunu söylüyorlar ama iş işten geçmiş oluyor çünkü nod fixlenmiş oluyor

bağlanılan site ye gelince güncelleme yapıldıktan sonra nodun ana ekranında mavi bir tarih linki var bende şuan 20080523 olarak güncellenmiş oraya tıklandığında güncelleme ile gelen antivirüs ve anti-spyların açıklaması geliyor yani ordanda nodun çalıştığını görebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 26 Mayıs 2008; 3:07:45 >

• nod32 deri başka bişi demem...( kullananlar öyle diyor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Bide fix i kur bak keyfine diyor.Fix in içinde ne olduğundan daha haberi yok diğerlerinin nasıl program olduğunu bilmemesi normal.Böyle bilinçsizler yüzünden millet fix kurup bilgilerini dışarı veriyor ayrıca sahte güncelleme yapıyorlar.Sonra da korunduklarını sanıyorlar.Yazık ne diyelim.
    Dİğerleri boş diyenlerdenwww.av-comparatives.org daki gibi test yapmalarını istiyorum.Bilmiyorlarsa da diğer programlar hakkında yorum yapmasınlar.Neye göre boş söyleyin de bizde bilelim.

bu fix olayında söylediklerin dikkatimi çekti kaynak gösterebilirimisin?2 saat sonra format atmayı düşünüyorum.

• arkadaşlar şu an nod32 yüklü ama bu siteye girerken yazdığım kullanıcı adını ve şifreyi yazdım rahat 20 sn sürdü siteye girmesi bu böyle devam eder mi yoksa belli bir zaman sonra kasma azalır mı
    bu yaz çalışıp alacam bi bilgisayarda bi süre daha idare etmem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyaspor207 -- 26 Mayıs 2008; 18:36:12 >
  • Fix li Nod32 ile Orjinal nod un buldukları bir değil.Defalarca güvenlik sitelerinde tartışıldı ve WORM olduğunu araştıran herkes biliyor.Ha fix kullanmakta ısrar edenlerde sürekli aksini söylüyor.Artık kanıt vermekten bıktım.Arayın bulun beni bağlamaz.Nod32 ve salak fix ini tartışmaktan fenalık geldi güvenlik bölümünde.
  • kasmayan antivirüs, korumayan antivirüstür
  • quote:

Orjinalden alıntı: penkala

kasmayan antivirüs, korumayan antivirüstür

Çok yanlış bir yaklaşım bence..

AVira kasmıyo gayette iyi koruyo.. aviranın başarısı orta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cMbRs -- 26 Mayıs 2008; 23:02:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: penkala

kasmayan antivirüs, korumayan antivirüstür

biz zaten az kasan antivirüs istiyoruz sadece başlığı okumussunuz galiba
    en iyisi başlığı da değiştiriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyaspor207 -- 26 Mayıs 2008; 22:47:23 >
  • arkadasım fix belirli müdetten sonra antivirüsü bozuyor ve antivirüs sapıtıyor bende fixli olmayan sürümü var hemde orjinal hiç kasmıyor ve fixlide kullandım belirli müddetten sonra fix antivirüsü öldürdü

konyaspor207 arkadasım aynı sistemden bende de vardı nod32 baska antivirüs kurma çok kasar nod32 kaldır bana msj at ben sana orjinal ayarlayayım

Ayrıca orjinal nod32 isteyen arkadaslar varsa yada orjinal key isteyen arkadaslar bana pm atsın ben onlara ayarlarım nod32 den kral antivirüs yok kim nederse desin her tür antivirüs kullandım

panda kullanmak isteyen arkadaslarda msj atsın panda biraz kasıcı antivirüstür ama kasper norton v.s bunların hepsine bin çeker bana msj atın bu 2 antiviriüsten birini ayarlarım

çümleten bütün arkadaslara hayırlı forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 26 Mayıs 2008; 23:05:04 >

• eyvallah imate kardeş sağol şu nod32 i biraz deneyeyim çok kasmaya devem ederse mesaj atarım
  • McAfee 8.0

Tam 8 yıldır kullanıyorum.Eski pc' nin özellikleri : 256 RAM - 32 ekran kartı : kasma yok
  • Avg 7.5 Hem Güzel Hemde Kasmıyor. Ama Avg'nin Yeni Serisini Yüklersen Baya Kasar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BabyIcey

Avg 7.5 Hem Güzel Hemde Kasmıyor. Ama Avg'nin Yeni Serisini Yüklersen Baya Kasar..

bende 7.5 kullanıyordum sonra bi uyarı mesajı geldi 31 mayıstan itibaren 8.0 sürümüne geçmeniz gerekmekte o tarihten sonra 7.5 için güncelleme yapılmacak falan diye bende bu yüzden 8.0 yükledim ama pişman oldum çünkü bilgisayarın açılışında kitlenmeler olmaya başladı şimdi antivirin premium versiyonunu kullanıyorum memnunum 6 aylık yasal key kampanyasıyla
  • @özH@N
    Doğru yolu bulmuşsun aviraya geçerek
  • Yok öyle birşey.
    Şimdiye kadar Kaspery,Nod32,Spyware,F-Scure... gibi birçoğunu kullandım. Hepside kasıyor. Vistamda şuan Windows Defender var sadece,yetiyor bana hiç virüs programı kullanmıyorum defenderi keşfettikden sonra.
    Saydıklarımın arasında yine en az kasan Spayware ve F-Scure dir. Bunlar fazla kasmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.