Şimdi Ara

az kasan virüs programı tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
7.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Şu Anda Anti-Virüs Programı Kullanmıyorum Ama Dediğin Gibi Olabilir. Adamlar Kullanılsın Diye Herşeyi Yaparlar..
  • Windows Defender AV programı değil ki.Sadece Spyware..vb zararlıları bulur.Virüs bulmaz.
  • Virüs bulaşıcak bir gezintim yok. Mail yoluyla gelenlerdede zaten mail spam olarak atıyor. Yada güvensiz. Gmail'de drek spam olur spamları hiç okumadan silerim. Hotmail'de kırmızı olur onları kimlik avı dolndırıcılığı ile silerim. Dosya indirme işinide sağlam iki sitem var biri program biri mp3 sitesi. Forumdur zaten ikiside buralardanda bişey gelmez. Virüs nerden yiyor bu millet bilmiyorum.

Şimdi böyle dedim diye gelir beni bulursa..

Neyse Defender virüs bulmuyormu bilmem ama 2 kere bişey buldu sildim.
  • Defender virüs bulmaz.Onun yanına virüs programı kurmakta fayda var.Avira Classic yeterlidir.Trojan ve virüsler ile başınız belaya girerse sonra yakınmayın.Benden söylemesi.Gerisi sizin tercihiniz.USB belleklerden çok trojan bulaşır.Dikkatli olmakta fayda var.[ /i]
  • bende de 256 ram var avg kullanıyorum sadece bilgisayar açılırken eğer varsa güncelleme yapıyor beklemek zorunda kalıyorum bunun dışında sistemi kasmıyor dene bence.
  • nod32 ESS yükledim şimdi. avasta göre daha iyi geldi bana(sistemi kasma bakımından). avira ve kaspersky biraz fazla kasıyodu. yeter bana bu zaten fazla vukuatlı net kullanıcısı değilim idare ederiz bununla. yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum(konuyu ben açmışım gibi oldu ama benzer bir konu açmıştım ve aynı arkadaşlar görüş bildirmişlerdi).
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Defender virüs bulmaz.Onun yanına virüs programı kurmakta fayda var.Avira Classic yeterlidir.Trojan ve virüsler ile başınız belaya girerse sonra yakınmayın.Benden söylemesi.Gerisi sizin tercihiniz.USB belleklerden çok trojan bulaşır.Dikkatli olmakta fayda var.[ /i]

Spayware vardı,kasıyordu kaldırdım arada bir yükler tarar silerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: konyaspor207

celeron 1.1 işlemci 376 ram var kaspersky çok kastı nod32 ide bir türlü güncelleyemedim kullanamıyorum bu pc ye göre hangi virüs programını önerirsiniz

abi senin makina benimkinden iyi bee
    bizde pentiun III 500mhz-512 ram var.ve nod32 kullanıyorum.benim teneke bile fazla kasmıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: imate

arkadasım fix belirli müdetten sonra antivirüsü bozuyor ve antivirüs sapıtıyor bende fixli olmayan sürümü var hemde orjinal hiç kasmıyor ve fixlide kullandım belirli müddetten sonra fix antivirüsü öldürdü

konyaspor207 arkadasım aynı sistemden bende de vardı nod32 baska antivirüs kurma çok kasar nod32 kaldır bana msj at ben sana orjinal ayarlayayım

Ayrıca orjinal nod32 isteyen arkadaslar varsa yada orjinal key isteyen arkadaslar bana pm atsın ben onlara ayarlarım nod32 den kral antivirüs yok kim nederse desin her tür antivirüs kullandım

panda kullanmak isteyen arkadaslarda msj atsın panda biraz kasıcı antivirüstür ama kasper norton v.s bunların hepsine bin çeker bana msj atın bu 2 antiviriüsten birini ayarlarım

çümleten bütün arkadaslara hayırlı forumlar

nod32 de "fix" kullanmak nod32 yi bozuyor dedin.ben bayadır kullanıyorum ama herhangi ibşey yok şuan.
    bunu anlamanın bir yolu var mı?
    yoksa -virus girdimi anlarsın! mı diyosun

• Sana önerebileceğim en iyi virüs programı Kaspersky Internet Security 7.0'dır. Benim 2. Bilgisayar da Celeron 1.2 256 SD Ram var. Ve onda da kaspersky 7.0 kullanıyorum. Program çalışır haldeyken yaklaşık olarak hafızadan 9.000 K alıyor. Ama kendini update yapmak isterse bu oran çok artıyor o yüzden update manuel olarak yaparsan bu konuda da bir sorun yaşamazsın. Ama kullanması biraz zordur. Neye Allow neye Block demen gerektiğini bilmelisin. Biraz bilgin olmalı yani.

Ama eğer normal PC kullanıcısı isen sana Avira Antivir Personel Edition Classic yazılımını öneririm. Kasperskye göre daha kötü bir yazılım tabii ki ama kullanım kolaylığı var. Antivir yazılımı da PCNET veya CHIP dergisinde okumuştum free yazılımlar arasında en iyisi diye. Adamlar oturmuş test etmişler free yazılımları bir de içinde de Avastta vardı. Ondan bile iyi sonuç vermiş antivir. Spy programı olarakta Spyboot kullanabilirsin. Benim bu programların hepsini bahsettiğim bilgisayarımda kullandım ve hepsi iyi sonuç verdi. Ama unutma virüs programlarında kontrol senin elinde olmalı. Herşeyi manuel olarak ayarlamalısın. Yoksa işin zor

• quote:

Orjinalden alıntı: barracuda_53

quote:

Orjinalden alıntı: konyaspor207

celeron 1.1 işlemci 376 ram var kaspersky çok kastı nod32 ide bir türlü güncelleyemedim kullanamıyorum bu pc ye göre hangi virüs programını önerirsiniz

abi senin makina benimkinden iyi bee
    bizde pentiun III 500mhz-512 ram var.ve nod32 kullanıyorum.benim teneke bile fazla kasmıyo.

iyiymiş

• Avg
    Avast Home
  • Aylar sonra girdim, yine aynı tartışmalar, hiç bitmiyor maaşallah
  • Avira Antivir Tavsiyedir , Ve Bende Kullanıyorum ;)
  • NOD 32 iidr
  • herkese çok teşekkür ediyorum ben şimdilik nod32 i kullanmayı düşünüyorum oda ikide güncelleme istiyorda iyi bi s,ite buldum hep oradakileri kabul ediyo arada yazıverecez artık
  • bencede nod32 den şaşma güncellemeye çalış bende kullanuyorum hiç kasma olmuyor
  • Para verilip alınmayan virüs programı zaten bir işe yaramaz Kullanmayın daha iyi..
  • antivirüs en iyileri belli zaten rus yapımı olan kaspersky ile nod 32 dir...
    sonrada bitdefender gelir.
  • @c0ss
    Ne alaka.Ücretsiz olan programlar da gayet iyi koruyor hemde bazı ücretlilerden daha iyi koruyor.

@Se_co
    Son yapılanwww.av-comparatives.org testinde kaspersky aktif korumada yerlerde,nod32 %50 civarı ,Avira Antivir ise %72.AVG de 8 sürümü ile 3 ay sonraki testlerde yerini alacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.