Bildirim
az kasan virüs programı tavsiyesi
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
avira antivir ya da avg olabilir -
Avira antivir...quote:
Orijinalden alıntı: bloodwayne
avira antivir ya da avg olabilir
Premiumda 6 aylık kampanyada var.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Avia
Avira antivir...
Premiumda 6 aylık kampanyada var..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: baron11
Avira antivir...
ben biraz aradım antivir personel edition premium7 var benim pc internetli bunu mu yükleyeyim -
bence avira kasar arkadaşın bilgisayarı. çok güzel program gerçi. ben de başlık açmıştım buna benzer. avira ben de çok kastı ki seninkinden daha iyi sistemim. belki benimkinde sorun vardır ama aviranın sende de kasacağını tahmin ediyorum. ben avast yükledim fazla beklentim yok. dün bir siteye girerken uyardı ben de girmedim. bana bu kadarı yetiyor şu an. kaybedeceğimi kaybettim zaten 1 ay önce hdd bozuldu artık önemli değilquote:
Orijinalden alıntı: konyaspor207quote:
Orjinalden alıntı: baron11
Avira antivir...
ben biraz aradım antivir personel edition premium7 var benim pc internetli bunu mu yükleyeyim
Alıntıları Göster
bu başlığa bakabilirsin
http://forum.donanimhaber.com/m_23425776/tm.htm
-
quote:
Orijinalden alıntı: tugtim
bence avira kasar arkadaşın bilgisayarı. çok güzel program gerçi. ben de başlık açmıştım buna benzer. avira ben de çok kastı ki seninkinden daha iyi sistemim. belki benimkinde sorun vardır ama aviranın sende de kasacağını tahmin ediyorum. ben avast yükledim fazla beklentim yok. dün bir siteye girerken uyardı ben de girmedim. bana bu kadarı yetiyor şu an. kaybedeceğimi kaybettim zaten 1 ay önce hdd bozuldu artık önemli değil
bu başlığa bakabilirsin
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: tugtim
bence avira kasar arkadaşın bilgisayarı. çok güzel program gerçi. ben de başlık açmıştım buna benzer. avira ben de çok kastı ki seninkinden daha iyi sistemim. belki benimkinde sorun vardır ama aviranın sende de kasacağını tahmin ediyorum. ben avast yükledim fazla beklentim yok. dün bir siteye girerken uyardı ben de girmedim. bana bu kadarı yetiyor şu an. kaybedeceğimi kaybettim zaten 1 ay önce hdd bozuldu artık önemli değil
bu başlığa bakabilirsin
ben bu konuyu açmadan önce senin konuna bakmıştım zaten ama sen özelliklerinin yazmamışsın onun için bana faydası olacağından emin değildim
benim bilgisayarı bütün virüs programları kasar zaten ama ben az kasanını istiyorum malum internetteyiz lazım yani ikide bir de format çekmek iyi olmaz hem hdd açısından hem o kadar emeğimiz var hdd de
-
benim p4 2,4 512 ram 160hdd senin durum daha kötü. benim istediğim bilgisayarın açılması, kendini toparlaması uzun sürmesin. avira gerçekten yavaşlattı. ama düzgün program gerçekten sağlam bilgisayarı tarattım neler çıktı neler bence avastı dene kasarsa sil gitsin.quote:
bu başlığa bakabilirsin
ben bu konuyu açmadan önce senin konuna bakmıştım zaten ama sen özelliklerinin yazmamışsın onun için bana faydası olacağından emin değildim
benim bilgisayarı bütün virüs programları kasar zaten ama ben az kasanını istiyorum malum internetteyiz lazım yani ikide bir de format çekmek iyi olmaz hem hdd açısından hem o kadar emeğimiz var hdd de
Alıntıları Göster
-
Nod32 gayet guzel gunceller aslında sende problem ne?quote:
benim p4 2,4 512 ram 160hdd senin durum daha kötü. benim istediğim bilgisayarın açılması, kendini toparlaması uzun sürmesin. avira gerçekten yavaşlattı. ama düzgün program gerçekten sağlam bilgisayarı tarattım neler çıktı neler bence avastı dene kasarsa sil gitsin.
Alıntıları Göster
-
avira antivir ve key için blog sayfama bakabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: nondeux
Nod32 gayet guzel gunceller aslında sende problem ne?
Alıntıları Göster -
celeron 733 , 512 mb ram ilequote:
Orijinalden alıntı: nihat1551
avira antivir ve key için blog sayfama bakabilirsin
Alıntıları Göster
bit defender internet security'i rahat kullanıyordum
http://download.bitdefender.com/windows/installer/en/bitdefender_isecurity.exe
-
quote:
Orijinalden alıntı: nondeux
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: nondeux
çok uğraşdım hiç birini kabul etmedi hala arıyorum -
quote:
benim p4 2,4 512 ram 160hdd senin durum daha kötü. benim istediğim bilgisayarın açılması, kendini toparlaması uzun sürmesin. avira gerçekten yavaşlattı. ama düzgün program gerçekten sağlam bilgisayarı tarattım neler çıktı neler bence avastı dene kasarsa sil gitsin.
Alıntıları Gösterquote:
benim hddd de 160 lık
-
nod 32 yi güncelledim sonunda kaspersky kadar kasmıyor ama etkisi var tabi idare edecez artıkquote:
benim hddd de 160 lık
Alıntıları Göster
hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar ben nod32 ile devam etmeyi düşünüyorum
-
Fixledin büyük ihtimalle sen nod32 yi güncelleme yaptıgı sayfaya bakmanı öneriyorum fake site olabilir.. çoğu fixte bu oluyo .. Hal böyle oluncada güvenlik 0 bi kontrol et güncellemeyi hangi siteden yapıyoquote:
Orijinalden alıntı: konyaspor207
nod 32 yi güncelledim sonunda kaspersky kadar kasmıyor ama etkisi var tabi idare edecez artık
hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar ben nod32 ile devam etmeyi düşünüyorum
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Benim AMD Athlon 3200+ ve 768 mb ram var,daha önce AVG kullanıyordum,kasma yoktu ama bilgisayarın açılışı uzun sürüyordu.Antivir Classic'i kurdum,bilgisayarın açılışı farkedilir bir şekilde hızlandı.Şu an Antivir'den memnunum.Aslında 512 ramde de Antivir'in sistemi çok fazla yavaşlatmaması gerekir.Ama Avast'ın da performansı şu sıralar fena değil...
-
nod32 2.7 gayet güzel. kasmaz. fix 'inide de kur bak keyfine kardeş. diğerleri boş.(kaspersky hariç)quote:
Orijinalden alıntı: retrotimequote:
Benim AMD Athlon 3200+ ve 768 mb ram var,daha önce AVG kullanıyordum,kasma yoktu ama bilgisayarın açılışı uzun sürüyordu.Antivir Classic'i kurdum,bilgisayarın açılışı farkedilir bir şekilde hızlandı.Şu an Antivir'den memnunum.Aslında 512 ramde de Antivir'in sistemi çok fazla yavaşlatmaması gerekir.Ama Avast'ın da performansı şu sıralar fena değil...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musab
nod32 2.7 gayet güzel. kasmaz. fix 'inide de kur bak keyfine kardeş. diğerleri boş.(kaspersky hariç)
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: sol_ak
nod32 2.7 gayet güzel. kasmaz. fix 'inide de kur bak keyfine kardeş. diğerleri boş.(kaspersky hariç)
diğerleri boşmuş ,neye göre boş anlat da bilelim
bilip bilmeden sallamayalım -
Bide fix i kur bak keyfine diyor.Fix in içinde ne olduğundan daha haberi yok diğerlerinin nasıl program olduğunu bilmemesi normal.Böyle bilinçsizler yüzünden millet fix kurup bilgilerini dışarı veriyor ayrıca sahte güncelleme yapıyorlar.Sonra da korunduklarını sanıyorlar.Yazık ne diyelim.quote:
Orijinalden alıntı: Macromediaquote:
Orjinalden alıntı: sol_ak
diğerleri boşmuş ,neye göre boş anlat da bilelim
bilip bilmeden sallamayalım
Alıntıları Göster
Dİğerleri boş diyenlerdenwww.av-comparatives.org daki gibi test yapmalarını istiyorum.Bilmiyorlarsa da diğer programlar hakkında yorum yapmasınlar.Neye göre boş söyleyin de bizde bilelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 25 Mayıs 2008; 18:13:49 >
-
avg veya nod 32 yükle.. onun dışında kaspersky nin falan yanından bile geçmequote:
Orijinalden alıntı: Midgardian
Bide fix i kur bak keyfine diyor.Fix in içinde ne olduğundan daha haberi yok diğerlerinin nasıl program olduğunu bilmemesi normal.Böyle bilinçsizler yüzünden millet fix kurup bilgilerini dışarı veriyor ayrıca sahte güncelleme yapıyorlar.Sonra da korunduklarını sanıyorlar.Yazık ne diyelim.
Dİğerleri boş diyenlerdenwww.av-comparatives.org daki gibi test yapmalarını istiyorum.Bilmiyorlarsa da diğer programlar hakkında yorum yapmasınlar.Neye göre boş söyleyin de bizde bilelim.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: k a m i l
avg veya nod 32 yükle.. onun dışında kaspersky nin falan yanından bile geçme
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kamil8135
avg veya nod 32 yükle.. onun dışında kaspersky nin falan yanından bile geçme
nod32 yükledim zaten, onun güncellemesi sorun oluyordu hallettim
ama heralde sık güncelleme istiyormuş ne kadar zamanda bir yapılması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyaspor207 -- 25 Mayıs 2008; 21:54:37 >
Benzer içerikler
- realtek audio console açılmıyor
- adisyon takip programı ücretsiz full
- pdf.js sürüm 1.0.712 (yapı: 6969ed4) ileti: invalidpdfexception
- bağlantınız güvensiz olarak algılandığı için siteye erişemiyorsunuz.
- teknik servis programı ücretsiz
- klavye kısayolları
- torrent siteleri
- dns değiştirme windows 10
- google güvenli arama kapatma
- en iyi ücretsiz antivirüs programı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X