Şimdi Ara

Az lp gelip çok gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hesabım plat 1.Yüzde 61 win rate ve win streakteydim. 18 lp geliyor 20 lp gidiyor. Op gg den elosuna baktığımda diamond 4 gösteriyor. Bunu açıklayabilcek biri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de diamonda çıktığımdan beri öyle. Hele diamond3 e kadar 25 win 3 lose yaptım yine de düzelmedi

• Sanırım sistem senin şansa çıkıp çıkmadığını deniyor şuanda eğer kazanmaya devam edersen düzelir.
  • Açık söylemek gerekirse geriye düştüğümüz oyunlarda ağır flamedim ama kazandık bi şekilde. Edilen reportların etkisi olabilir mi?

• nexusnitro N kullanıcısına yanıt
    Gelwn giden puana tek etki win lose ile olur. Reportların kdanın hiçbir etkisi yok. Elmasa çoktığın Zaman düzelir sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Gelwn giden puana tek etki win lose ile olur. Reportların kdanın hiçbir etkisi yok. Elmasa çoktığın Zaman düzelir sanırım

elmas 5 çıktım 18 gidiyor 17 geliyor ? sebebi nedir acaba sizce?
  • nexusnitro N kullanıcısına yanıt
    Raporların hiç bir etkisi yok.

Kendi hesabımda ne zaman oyuna katkı yüzdem fazla olursa (kule alma / assist / ejder ve baron assisti vs) gelen lp miktarım artmaya başlıyor.

Tam tersi, hiç bir şey yapamadan kazanırsam da gelen lp 20-19-18 diye azalmaya başlıyor.

Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama böyle gözlemledim.
  • Dodge ustası ol. Üşenmeden milletin opggsine bak, kesin kaybederiz lan diyeceğin maçları dodgela. Böylece lpin azalır ama mmrın azalmaz. Sonra kazandığında daha çok lp gelir, çünkü gerçek mmrın lp puanına göre çok yüksek olduğu için.

Aynı şekilde seri maçlarında kaybedip kazanman falan çok önemli. Lp sabit kalıyor, mmr oynuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.