Bildirim
Az mantıklı düşünün yahu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Maçlarımızı sıkıştıracaklar.
Mersin maçını iki saat, bu maçı da iki gün önce oynatsalardı hiçbir şey olmazdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Siyahımsın Beyazımsın
Dostum keşke konuyu açmadan sen biraz mantıklı düşünseydin. Amaç belli; fenerin Avrupa maçı olduğu haftaya koyacaklar bizim maçı. Bu sayede avantajımızı kırıp durumlar eşitlenecek.
Fenerin avrupa maçıyla alakası var.
Abi diyoruz ki kar yağacağı çoktan beri söylenen bir şey. Esnetin biraz Mersin maçı 2 saat önce başlasa Trabzon maçı dün oynansa hiçbir problem kalmayacak.quote:
Bu mesaj silindi. -
quote:
Dostum keşke konuyu açmadan sen biraz mantıklı düşünseydin. Amaç belli; fenerin Avrupa maçı olduğu haftaya koyacaklar bizim maçı. Bu sayede avantajımızı kırıp durumlar eşitlenecek.
Bu kadarda komplo üretmeyin arkadaş. Sanki boş fikstürünüz var başka :) Bence Beşiktaşın fikstür ve hava şansı tutmadı. Başka zaman mesela karadenize bu kadar yağış olmazdı.
Bence herşeyi abartıyorsunuz tesadüfi şeyleri bile bunda kesin iş var diyip milletin günahını alıyorsunuz. -
Şampiyon olmak isteyen takım önüne gelen tüm herşeyi yenmek zorundadır. Bahane yok, senin için geçerli olan durumlar rakibin içinde geçerlidir.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır
Şampiyon olmak isteyen takım önüne gelen tüm herşeyi yenmek zorundadır. Bahane yok, senin için geçerli olan durumlar rakibin içinde geçerlidir.
Beşiktaş ben maça çıkmam mı dedi hayrola? Trabzon son yılların en çok kar yağışını almış siz hala vik vik... -
Zaten biz bu zeminde oynasınlar demiyoruz dostum. Ama önlemler alınıp biri 2 3 saat erken birisi 1 gün erken oynansa tamamdı bu işler. Şampiyonu Galatasaray ve o bahsettiğimiz avrupa haftası belirler.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198
Şampiyon olmak isteyen takım önüne gelen tüm herşeyi yenmek zorundadır. Bahane yok, senin için geçerli olan durumlar rakibin içinde geçerlidir.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
Beşiktaş ben maça çıkmam mı dedi hayrola? Trabzon son yılların en çok kar yağışını almış siz hala vik vik...
O zaman burada, bize maç yaptırtmıyorlar diyen arkadaşlara anlat. -
quote:
Keşke sizde avrupada olabilseydiniz de ertelemeler olmasaydı :/ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
Beşiktaş ben maça çıkmam mı dedi hayrola? Trabzon son yılların en çok kar yağışını almış siz hala vik vik...
O zaman burada, bize maç yaptırtmıyorlar diyen arkadaşlara anlat.
Bunu aslında o çok akıllı Tff düşünecekti, hepsi zeka küpü mübarekler. Ülkede ne düzgün ki futbol düzgün olsun.
-
Kardeşim biraz mantıklı düşünün, MİY maç saatinde kar yağacağı belliydi meteoroloji uyardı, THY bile birçok uçuşu iptal etti ama TFF maçı 2 saat öne çekip oynattırmadı! Bugün de Trabzon'da tüm gün etkili yağış olacağı belliydi 1 gün öncesinde oynattırabilirlerdi ama oynattırmadılar!quote:
Orijinalden alıntı: oziboaydino
Zaten biz bu zeminde oynasınlar demiyoruz dostum. Ama önlemler alınıp biri 2 3 saat erken birisi 1 gün erken oynansa tamamdı bu işler. Şampiyonu Galatasaray ve o bahsettiğimiz avrupa haftası belirler.
Alıntıları Göster
Amaç belli, bizim ertelenen maçları, fenerin Avrupa maçlarıyla aynı zamana verip fikstür avantajımızı elimizden alacaklar.
-
Fedarasyon bugune kadar hangi maci kar yagacak diye 1 gun onceye almis var mi bunun bir ornegi ?
Iki sene once UEfa niye Gs -juve macini bir gun onceye almadida mac ertesi gune kaldi ?
Yapsin. Yapma yetkisi var. istediler mi o kadar guzel yaparlar ki.
Aynisi fenerin basina gelseydi forumu inletirdiniz.
Trabzona kar yagacagi neredeyse 1 hafta onceden belliydi. Kaydir iste cumartesi gunune mis gibi yapalim macimizi.
Bariz Mac eksigimiz var su anda. 2 haftadir lig maci yapamadik. Sikistiracaklar bu maclari sonra bu sefer daha yorgun cikicaz maclara.
quote:
Orijinalden alıntı: UltraFast
Yapsin. Yapma yetkisi var. istediler mi o kadar guzel yaparlar ki.
Aynisi fenerin basina gelseydi forumu inletirdiniz.
Trabzona kar yagacagi neredeyse 1 hafta onceden belliydi. Kaydir iste cumartesi gunune mis gibi yapalim macimizi.
Bariz Mac eksigimiz var su anda. 2 haftadir lig maci yapamadik. Sikistiracaklar bu maclari sonra bu sefer daha yorgun cikicaz maclara.
Yapsin yapma yetkisi var diyosunda bende soruyorum federasyon hangi maci kar yagacak diye 1 gun onceye aldi var mi bunun bir ornegi ben son 13 senedir Turkiye liglerini takip ediyorum boyle bir seye sahit oldugumu hatirlamiyorum . Avrupadada hatirladigim boyle bir sey yok.
dogeu diyorsun antrenmanla kapatirlar degil mi mac eksigini. Nasil dusunemedim ben bunu hayret.
quote:
Ya Allah aşkına söylesenize, Trabzon macı ertelenmeseydi , o zeminde nasıl futbol oynayacaktınız ? -
quote:
Orijinalden alıntı: CanOguzhan
quote:
Ya Allah aşkına söylesenize, Trabzon macı ertelenmeseydi , o zeminde nasıl futbol oynayacaktınız ?
Maçın pazar oynanmasına karşıyız. Pazar olunca ertelenmesi normal zaten. Maç cumartesi erken bir saatte oynanmalıydı. UEFA maçları var diye ertelemeler gördük zamanında. Bu erteleme de değil. Maçı biraz öne çekeceklerdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Michu
quote:
Orijinalden alıntı: UltraFast
dogeu diyorsun antrenmanla kapatirlar degil mi mac eksigini. Nasil dusunemedim ben bunu hayret.
düşünememen normal şaşırmadık ki
Bastim blogu. Hadi istedigin kadar konus simdi kendi kendine.
-
Adamlar 107 günde 18 lig maçı oynayacaklar ve daha Türkiye kupası var birde Avrupadan elenmemiş olsaydı 108 günde 30 maça kadar gelebilirdi yani 3 günde bir maç yapacaklardıquote:
Orijinalden alıntı: Michu
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X