Şimdi Ara

AZ ÖNCE KEDİMİ DÖVDÜM ÇOK PİŞMANIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
5
Favori
63.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: #umitceylan

quote:

Orijinalden alıntı: bLaskex

Az once.kendimi dovdum pismanim diye okudum

aynen bende öyle okudum sonradan kediyi görünce çaktım köfteyi

ben konuya girdiğimde bile çakamadım.

"ayak ucundan çıktı" kısmını: "ayağum uçtan çıktı" diye okudum, heraldi ayağını dövmeye başlayacak sorna aşağıdan yukarıya doğru kendini döverek çıkacak dedim ki sorna çaktım kediyi görünce.

hocam senin durum daha vahim

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

AZ ÖNCE KEDİMİ DÖVDÜM ÇOK PİŞMANIM

kedi versiyon

Koyduğun video ile yılan oyununu yeni keşfettim youtube den

• bence bida döv akıllanır sana trip yapmaz hatta aparkat vur tavana carpıp geri düşsün
  • Kendini dövdün diye okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hll knk
  • İnş dayak yersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

/>

La bu ne

• az önce kendimi dövdüm diye okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Uyumaya çalışıyordum yatağımın ayak ucundançıkıp bidaha aşağa atlıyo sürekli bi aşağı bi yukarı yapıyor bu saatte uyutmadı beni en sonunda bidaha yukarı cıkarken pençeleri ayağıma battı çizildi ayağım kanadı az bişey bende uyumaya çalışıyodum çok sinirlendim oda spreyi plastik bardak ne varsa attım buna bağırdım korktu yatağın altına girdi eğildim aldım elime sen niye beni uyutmuyosun lan dedim kafasına ve poposuna vurdum çok kötü miyyyyyyyyyyyyyaavvvv etti gözüm dönmüştü ne yaptığımın farkında değildim sonra kendime geldim bıraktım yere kedi tir tir titriyordu korkudan kaçamadı bile sonra bi baktım gözleri yaşarmış kedi ağlıyor ya oturdum ağlıyorum şu an allah benim bin türlü belamı versin hakim olamadım kendime şimdi bana öyle anlamlı bakıyor ki yemin ederim içim parçalanıyor, kaçmıyoda artık benden al lan öldürceksen öldür allahın belası der gibi bakıyor gözleri hala yaşarmış halde kısık kısık bakıyo bana gözleriyle o kadar içim parçalanıyor ki anlatamam hayatımda hiç bu kadar pişman olmamıştım kendime tokat atıyorum o kadar kötüyüm ki şu anda benim gbi biri nasıl olurda kıyar kediye şimdi benimle asla barışmayacak hiç suratıma bakmıyor gözlerini kaçırıyor keşke yaşanmasaydı keşke hala ben uyumaya calısırken beni rahatsız etseydi

Kedi nasıl ağladı?

• Sayfa başlığını AZ ÖNCE KENDİMİ DÖVDÜM okudum. Vay millette böle sadistlerde var yazcaktim
  • Yeter anladik kendimi dovdum diye okudunuz

• Başlığa güldüm lan
  • Senin ağzını burnunu dağıtırım lan !! @hll knk

Bende kedi sevmiyorum ama Vurmadık
    Ana babaya, Büyüklerine, Kadınlara ve Hayvana el kaldırılmaz öğretmediler mi lan dingo !

Bende Niyetim bi Aslan alıp beslemek ama
    Anca yurtdışında

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

/>

La bu ne

evcil hayvanım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

/>

La bu ne

evcil hayvanım

Kanki nere besliyon bunu yavrusu felan varsa alayım senden

• quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Uyumaya çalışıyordum yatağımın ayak ucundançıkıp bidaha aşağa atlıyo sürekli bi aşağı bi yukarı yapıyor bu saatte uyutmadı beni en sonunda bidaha yukarı cıkarken pençeleri ayağıma battı çizildi ayağım kanadı az bişey bende uyumaya çalışıyodum çok sinirlendim oda spreyi plastik bardak ne varsa attım buna bağırdım korktu yatağın altına girdi eğildim aldım elime sen niye beni uyutmuyosun lan dedim kafasına ve poposuna vurdum çok kötü miyyyyyyyyyyyyyaavvvv etti gözüm dönmüştü ne yaptığımın farkında değildim sonra kendime geldim bıraktım yere kedi tir tir titriyordu korkudan kaçamadı bile sonra bi baktım gözleri yaşarmış kedi ağlıyor ya oturdum ağlıyorum şu an allah benim bin türlü belamı versin hakim olamadım kendime şimdi bana öyle anlamlı bakıyor ki yemin ederim içim parçalanıyor, kaçmıyoda artık benden al lan öldürceksen öldür allahın belası der gibi bakıyor gözleri hala yaşarmış halde kısık kısık bakıyo bana gözleriyle o kadar içim parçalanıyor ki anlatamam hayatımda hiç bu kadar pişman olmamıştım kendime tokat atıyorum o kadar kötüyüm ki şu anda benim gbi biri nasıl olurda kıyar kediye şimdi benimle asla barışmayacak hiç suratıma bakmıyor gözlerini kaçırıyor keşke yaşanmasaydı keşke hala ben uyumaya calısırken beni rahatsız etseydi

Kedi nasıl ağladı?

gözleriyle

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 29 Temmuz 2013; 5:48:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

sen naab bılonmu

Sebebsizce güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamovka -- 29 Temmuz 2013; 5:51:43 >
  • kıyılır mı hiç bunlara yaaa
     AZ ÖNCE KEDİMİ DÖVDÜM ÇOK PİŞMANIM
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.