Şimdi Ara

AZ ÖNCE KEDİMİ DÖVDÜM ÇOK PİŞMANIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
5
Favori
63.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soyleyecek bir sey yok ki? Kendi kendine cozmussun olayi, yeterli. En fazla tavsiye verebilirim: bir camsil vs. sisesini bosalt, temizle ve icine su doldur. Rahatsiz ettiginde sikarsin.

Eskiden bende fevri davranirdim ancak zaman gecince anliyorsunuz ki onlar aciz ve muhtac. Yani isteseniz her an rahatca oldurebilecek guce sahipsiniz ancak hayvan buna ragmen geliyor, sevdiriyor, mutlu oluyor ve en onemlisi guveniyor. Bakin o kadar seye ragmen yaninizda uyuyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimi Dövdüm
  • hll knk spr dvm

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Uyumaya çalışıyordum yatağımın ayak ucundançıkıp bidaha aşağa atlıyo sürekli bi aşağı bi yukarı yapıyor bu saatte uyutmadı beni en sonunda bidaha yukarı cıkarken pençeleri ayağıma battı çizildi ayağım kanadı az bişey bende uyumaya çalışıyodum çok sinirlendim oda spreyi plastik bardak ne varsa attım buna bağırdım korktu yatağın altına girdi eğildim aldım elime sen niye beni uyutmuyosun lan dedim kafasına ve poposuna vurdum çok kötü miyyyyyyyyyyyyyaavvvv etti gözüm dönmüştü ne yaptığımın farkında değildim sonra kendime geldim bıraktım yere kedi tir tir titriyordu korkudan kaçamadı bile sonra bi baktım gözleri yaşarmış kedi ağlıyor ya oturdum ağlıyorum şu an allah benim bin türlü belamı versin hakim olamadım kendime şimdi bana öyle anlamlı bakıyor ki yemin ederim içim parçalanıyor, kaçmıyoda artık benden al lan öldürceksen öldür allahın belası der gibi bakıyor gözleri hala yaşarmış halde kısık kısık bakıyo bana gözleriyle o kadar içim parçalanıyor ki anlatamam hayatımda hiç bu kadar pişman olmamıştım kendime tokat atıyorum o kadar kötüyüm ki şu anda benim gbi biri nasıl olurda kıyar kediye şimdi benimle asla barışmayacak hiç suratıma bakmıyor gözlerini kaçırıyor keşke yaşanmasaydı keşke hala ben uyumaya calısırken beni rahatsız etseydi

kedin dişiyse erkek, erkekse hatun getir

görürsün nasıl parlayacak gözleri sen kapının dışında bekleyeceksin bu arada girip götürmeye kalkma garibanları :P

• quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

Kendimi dövdüm diye okudum.

Aynen bende öyle okudum ta ki kedi resmi görene kadar!
  • Az önce kendimi dövdüm yazdığını sanarak girdim
  • adam 1 cumleyle paragraf yazmis

• 2-6 aylık kediyse cidden insanı bıktırabiliyor. Çok oyunbaz ve yaramaz oluyorlar. Benim de 5 aylık kedim var. Sürekli her yeri dağıtır, geçen gün sigaram vardı balkonda çıkarıp çıkarıp parçalamış hepsini. Duvardaki kocaman kurutulmuş balığı düşürmüş kırmış falan. Sabah geldim bi baktım her yer perişan. Pislik ne yaptığını biliyor öyle bana bakıyor köşede. Aldım kediyi apartmanın önüne koydum işe gitmeden önce. (9 civarı, 14'te falan geliyorum tekrar eve) Suyunu mamasını da bıraktım tabii. Gitmeden önce oynuyodu falan her şeyle. Neyse gittim annem arıyor komşular aradı senin kedi ağlıyomuş diye. Girmiş apartmana biriyle beraber çıkmış katlarca kapımının önünde miyavlıyormuş. Dayanamadım tabii koştum gittim eve aldım içeriye. Şu yaramazlık, oyun ayları geçesiye kadar da annanemin yanına gönderdim bahçeli evlerine. Biz giderken uyuyordu. Gittikten sonra uyanmış bakmış her tarafa ordan oraya koşturmuş nerde bunlar diye falan. Üzüldüm ya. Kediler ne kadar umurumda değilsin görünümü verse de aslında bağlılar içten içe. 1 ay sonra kavuşcam ama. Şimdiden çok özledim.

• Ben bir hayvan almak için aileme resmen yalvarıyorum,sense sende olanı dövüyorsun

• yazık kediye ya, nasıl vurdun. sürprizler yap, öv onu, özür dile, öp, okşa bol bol...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayvana ne vuruyosun , ne güzel kedi. asosyal insan seni uykusuymuş o savunmasız küçücük hayvana vurulurmu ? yok sana akıl falan o kedi kaçar gider inşallah evden
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Senin ağzını burnunu dağıtırım lan !! @hll knk

Bende kedi sevmiyorum ama Vurmadık
    Ana babaya, Büyüklerine, Kadınlara ve Hayvana el kaldırılmaz öğretmediler mi lan dingo !

Bende Niyetim bi Aslan alıp beslemek ama
    Anca yurtdışında

küçüklerimize mi kaldıracağız ?

• Bisi olmaz la Ben bahcemdeki kedime biber gazi siktim suan aramiz super.

• Hocam benim de kedim vardı. Gerçekten yavruları çok yaramaz oluyor. Birlikte az dövüşmedik. Dövüşmekten kastım oyun oynuyorduk. Kuyruğunu dikleştirip bütün tüylerini kabartıp üstüme atlıyordu. Ben de onu alıp sırt üstü yatırır göbeğini gıdıklardım . Uyurken odama sokmazdım. Kapımı kapatırdım. Son zamanlarda kapı koluna tutunup açıyordu.Biraz kiloluydu kendileri 6 aylık 7 kiloydu . 3 gün evden uzakta durmak zorunda kaldım.Gitmeden önce 4 ayrı yere su tası koydum, 3-4 konserve mamayı mama kasesine döktüm.Eve döndüğümde hayvan yüzüme bakmıyordu. Evin altını üstüne getirmiş. 2 gün sonra da balkondan aşağıya atladı , öldü ne yazık ki. Sen sen ol hayvana kötü şeyler yapma. Hala keşke yanıma alsaydım hayvanı diyorum. Bu arada kedim seninkine çok benziyordu.

• kendimi dövdüm diye okudum lan
  • Kendimi dövdüm diye okudum öyle geldim
  • bir adet light ton balığı al eski haline döner
  • bir arı bir kedi forumun psikopatısın hll Knk

• Kedinin psikolojisini bozmuş olabilirsin.

AZ ÖNCE KEDİMİ DÖVDÜM ÇOK PİŞMANIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Georges St-Pierre -- 29 Temmuz 2013; 17:53:17 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.