Şimdi Ara

Az Önce Ninja Ace Yaptım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deagle ile ilk ace´im , ninja mod oynamayi seviyorum, rütbe merak edenler icin ise nova 3 maciydi.

• adamlar sağır mı kör mü anlamadım ne garip bir ace bu :DD vuruşların iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ladarius -- 6 Mayıs 2020; 7:4:34 >
  • selam yaşı büyük cs ci arkadaşım. normalde ilkini vurduktan sonra kafana yemen lazımdı ama bu adamlar kör ve sağır sanırım.

yine de güzel ace, tadını çıkar cs nin :)
  • Güzel ace ama karşıdakiler bot gibi.
  • Bombayı taşıyan eleman, sen diğerleriyle çatışırken arkanda 5-10 saniye ne yapıyor çok merak ettim :)
  • Karşıdakiler garip hareketler sergilemiş. Netice önemli gerçi Hoşuna gidiyor insanın böyle şeyler
  • zaten olsa olsa nova maclarda olur :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bro ever doğru elo yüksek olsa ilk kill enn fazla 2. Kill den sonra hemen birisi dönüp kafana vurur seni öldürürdü ama sen de çok iyi değilsin. Ne devlerin arasında cücesin ne de cücelerin arasında sevsin kendi elona göre güzel bir ace atmışsın tebrikler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maça bak
  • Roxio kullanıcısına yanıt
    sanirim shortta bizim elemenlar var o ara onlarla catismakla mesgul :)
  • Adam zaten nova maçı demiş, niye bu kadar şaşırmışsınız anlamadım
  • Ya sanki burdaki herkes supreme ya da global , novayi kücük görmüs, nova 3 ortalama bi rank, asil rütbem cift keles, tek basima en yüksek gelebildigim nokta oydu, ancak uzun süre oynamadigim icin epey rank düsmüs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oida

Ya sanki burdaki herkes supreme ya da global , novayi kücük görmüs, nova 3 ortalama bi rank, asil rütbem cift keles, tek basima en yüksek gelebildigim nokta oydu, ancak uzun süre oynamadigim icin epey rank düsmüs.
    Beraber gireriz sıkıntı yapma hocam
  • Hahahahahahaha, şu hasedinize, şu tiriplerinize bayılıyorum yaa :)
  • Oida kullanıcısına yanıt
    Nova 3 aslında pek ortalama değil ya ben de nova 3 üm ama noob um ace atmak önemli değil.
    Silver-nova noob rütbesidir bunu bilerek oynuyorum ben takılıyorum bu rütbelerde :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az önce maç yaptım, nova2-3-4 karışık takımlardı, toplam 10 kişiden 4ü nova4 olmasına rağmen en çok killi ben aldım 😃
    Ki ben infernoyu en son kaç ay önce filan oynamış bir noobum monitör 60hz filan yine de nova4 lerden daha çok kill alıyorum.
    silver-nova ları benim gibi eğlencesine günde 1 maç atan adamlar bile yeniyo yani.
    Asıl oyuncular keleş ve üstü olanlar net.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.