Şimdi Ara

Az Önce Odamın Kapısının Önünden Beyaz Bişey Geçti (Ciddi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
4
Favori
11.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 yıl önce evde tek başımayken salondaki aynaya bakınca 3m arkamda beyaz bi kadın gormuştum. Daha gelmiyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost 93

quote:

Orijinalden alıntı: bberatt

Büyük bur ihtimal cinler
    Nas felak oku.
    Bende 1 kere gördüm ama çok hızlıydı.
    Yatır falan da olabilir.

Bulunduğumuz mahallede mezar çok bir keresinde bizim evin yakınında bir yere kazı yaoarlarken kuru kafa çıkmış gidip incelemiştik 2-3 mezar vardı hatta eskiden büyük savaşlar olmuş.

Nerde oturuyorsun
    Bu arada helva fıstıklı rica edeceğim.
    Nas Felak Kuran çare tek yol.
  • quote:

quote:

Büyük bur ihtimal cinler
    Nas felak oku.
    Yatır falan da olabilir.

Bulunduğumuz mahallede mezar çok bir keresinde bizim evin yakınında bir yere kazı yaoarlarken kuru kafa çıkmış gidip incelemiştik 2-3 mezar vardı hatta eskiden büyük savaşlar olmuş.

Arkadaş 6.his denilen şey bende üst seviyede var bu bazen iyi bazen de kötü sonuçlar verebiliyor.
    Mesela babamın nerede olduğunu çok iyi hissedebilirim gibi hislerim oluyor.
    Bazen odana birisi girer sen onu görmediğim duymadigin halde birisinin geldiğini farkedersiniz ya.
    Bazen otururken odamda yalnız başıma hic bir şey yok korkum falan yok o anda yani korkudan uyduruyorum desem abi birden odama bir şeyin girdiğini ve yandaki koltuğa oturduğunu hissediyorum valla o an alt.ima ediyorum. Ailedekilere bahsettim olu ruhları bazı günler ziyarete gelirlermis herhalde onları hissediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: WorstCrime

quote:

quote:

Büyük bur ihtimal cinler
    Nas felak oku.
    Yatır falan da olabilir.

Nerde oturuyorsun
    Bu arada helva fıstıklı rica edeceğim.
    Nas Felak Kuran çare tek yol.

Manisa'nınbi ilçesindeyim hocam ilçeyi sölmeme nedenimi bilmiyom ifşa olma korkusu artık makaraya vurmaya başladım çok oluyor.Küçüklüğümden beri görüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Büyük bur ihtimal cinler
    Nas felak oku.
    Yatır falan da olabilir.

Arkadaş 6.his denilen şey bende üst seviyede var bu bazen iyi bazen de kötü sonuçlar verebiliyor.
    Mesela babamın nerede olduğunu çok iyi hissedebilirim gibi hislerim oluyor.
    Bazen odana birisi girer sen onu görmediğim duymadigin halde birisinin geldiğini farkedersiniz ya.
    Bazen otururken odamda yalnız başıma hic bir şey yok korkum falan yok o anda yani korkudan uyduruyorum desem abi birden odama bir şeyin girdiğini ve yandaki koltuğa oturduğunu hissediyorum valla o an alt.ima ediyorum. Ailedekilere bahsettim olu ruhları bazı günler ziyarete gelirlermis herhalde onları hissediyorum.

Bendede buna benzer şeyler olmuyor değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaidax

5 yıl önce evde tek başımayken salondaki aynaya bakınca 3m arkamda beyaz bi kadın gormuştum. Daha gelmiyor ama

Bunu ben yaşasaydım büyük ihtimalle kekeme kalırdım.
  • Malum isi yaparken baski uyguladigin icin sise sallanmis yani 5 dakika boyunca sallanmis ama farkedememissin diger siseler daha buyuk oldugu icin onlar sallanmamis. Beyaz isik olayina gelirsek, olur oyle..

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menelas -- 30 Ekim 2014; 12:53:46 >
  • quote:

quote:

quote:

5 yıl önce evde tek başımayken salondaki aynaya bakınca 3m arkamda beyaz bi kadın gormuştum. Daha gelmiyor ama

Bunu ben yaşasaydım büyük ihtimalle kekeme kalırdım.

Fazla korkutmadı ama birkaç ay sonra arkadaşım da gordu aynısını

ALLAH ALLAH işlere bak
  • Kedidir kedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menelas

Malum isi yaparken baski uyguladigin icin sise sallanmis yani 5 dakika boyunca sallanmis ama farkedememissin diger siseler daha buyuk oldugu icin onlar sallanmamis. Beyaz isik olayina gelirsek, olur oyle..

Şişeden elime aldıktan sonra şiseyi yerine koydum.5 dakika boyunca sallanmış olamaz.Koyduktan sonra durmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Kedidir kedi.
    ben hep görüyom aklıma getirmemeye çalışıyom.gördüğümü farkedince eyvah fark edildim diyip kimseye ispiyonlamayayım diye beni çarpar
  • quote:

quote:

Malum isi yaparken baski uyguladigin icin sise sallanmis yani 5 dakika boyunca sallanmis ama farkedememissin diger siseler daha buyuk oldugu icin onlar sallanmamis. Beyaz isik olayina gelirsek, olur oyle..

Şişeden elime aldıktan sonra şiseyi yerine koydum.5 dakika boyunca sallanmış olamaz.Koyduktan sonra durmuştu.

Koyar koymaz mi asildin ufakliga kendinden gecmeye basladiktan sonra sallanmistir
  • quote:

quote:

quote:

Koyar koymaz mi asildin ufakliga kendinden gecmeye basladiktan sonra sallanmistir

Şiseyi koydum.Sabit duruyodu bi kaç dakika sonra malum işe başladım,başladıktan 5 dk sonra kafamı oraya çevirdim.Şadece o şişe sallanıyordu.Şişenin durduğu yerle aramda 1 metre vardı.Yani bir temas yoktu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: epikx

Psikolojik sorunlariniz var. Ayrica goz ucuya baktiginiz icin oyle yansimalar goruyonuz

Ya yansıma gibi değil hani bayağı gerçek gibiydi küçükken cin konularıyla çok uğraştım geceleri uyuyamıyordum bu yüzden sürekli googleye cin yazıp araştırıp dururdum.

arastirmisin gordugun resimler bilincaltinda kalmis. beyin hep kendisini ona yoruyor.

kucukken biz de binnin garajina girer karabasan lar var diye korkar kosup bagrirdik. hatta baskalarin da anlatiyorduk iri sari gozlu simsiyah adamlar karanlikta gizleniyorlar filan diye.

bi ara bizimkiler polise haber verceklermis binanin garajinda cinayet isliyorlar uyusturucu satiyorlar filan diye. (bina dedigim 30 apartmanli site garaji bayagi buyuktur) tavandan sizan sular kirmizimsi boyanmis duvar koselerine yansirmis kan filan var diye korkmuslar filan D ne gunlerdi be

bi ara da dabbe diyenin hayati boyunca basi beladan kurtulmayacak filan uydurmustuk.:D gece aklima gelnesin bile diye oyunlari dusunuyordum :D

gecer yani merak etme.

• quote:

quote:

quote:

Psikolojik sorunlariniz var. Ayrica goz ucuya baktiginiz icin oyle yansimalar goruyonuz

Ya yansıma gibi değil hani bayağı gerçek gibiydi küçükken cin konularıyla çok uğraştım geceleri uyuyamıyordum bu yüzden sürekli googleye cin yazıp araştırıp dururdum.

arastirmisin gordugun resimler bilincaltinda kalmis. beyin hep kendisini ona yoruyor.

kucukken biz de binnin garajina girer karabasan lar var diye korkar kosup bagrirdik. hatta baskalarin da anlatiyorduk iri sari gozlu simsiyah adamlar karanlikta gizleniyorlar filan diye.

bi ara bizimkiler polise haber verceklermis binanin garajinda cinayet isliyorlar uyusturucu satiyorlar filan diye. (bina dedigim 30 apartmanli site garaji bayagi buyuktur) tavandan sizan sular kirmizimsi boyanmis duvar koselerine yansirmis kan filan var diye korkmuslar filan D ne gunlerdi be

bi ara da dabbe diyenin hayati boyunca basi beladan kurtulmayacak filan uydurmustuk.:D gece aklima gelnesin bile diye oyunlari dusunuyordum :D

gecer yani merak etme.

Başlarda bilinçaltı diyodumda artık hani bayağı gerçekçi olmaya başlayınca tırstım İNŞALLAH Geçer.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şiseyi koydum.Sabit duruyodu bi kaç dakika sonra malum işe başladım,başladıktan 5 dk sonra kafamı oraya çevirdim.Şadece o şişe sallanıyordu.Şişenin durduğu yerle aramda 1 metre vardı.Yani bir temas yoktu.

Dikkat et o zaman birileri ufakliga asilmani istemiyor.. Gece aniden ufakliktan tavana asmasinlar seni :(

• quote:

Orijinalden alıntı: hudays

Evinde biri acayip derecede boşalmış bence o geçmiştir

• Annenle babanin arasina gir uyu ve ona bunun korkutucu bisey oldugunu anlat dostum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

gecer yani merak etme.

Başlarda bilinçaltı diyodumda artık hani bayağı gerçekçi olmaya başlayınca tırstım İNŞALLAH Geçer.

Alıntıları Göster
    ruh öyle gezmez ama
    ihtimaller,
    1- cin (evde cin mektubu yoksa gezebiliyorlar)
    2- peri (cinin dişisi oluyor bu sana vurulmuş olabilir salladım tabi k.bakma )
    3- akşam aşırı bilgisayardan dolayı parlak ekrandan ani göz çevirmelerinde olan geçici beyazlıklar görme sorunu (bende çok oluyor)
    4- şizofrensin

kardeşim hepsi ihtimal dahilinde

bu arada cin mektubu peygamberimizin kendisinin bildirdiği bir önlemdir kendisi yazmış olup bunun olduğu eve cinler asla giremez linkten çıktı alın evin içinde dursun kafihttp://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=2005

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.