Şimdi Ara

Az Önce Odamın Kapısının Önünden Beyaz Bişey Geçti (Ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
4
Favori
11.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler az önce duştan çıktım giyiniyorum,kapının önünden mutfağa doğru hızlıca beyaz birşey geçti,neyse üzerime t-shirtü geçirip hemen odaya gittim.Odanın kapısı kapalıydı gidip sordum kimse odadan çıkmadığını söyledi.Bu aralar başıma çok gelmeye başladı görünüyorlar resmen.Anne babama anlattığımda 1 sene önce anneannem ölmüştü onun ruhu geziyodur diyorlar.Yani pekte iplemiyorlar geçen banyodada farklı bir olay yaşadım malum işi yaparken duş jeli aldım elime koydum sonra kutusunu 5 dakika sonra kafamı bi çevirdim duş jeli kutusu sallanıyordu.Deprem olmuş olsa diğer şampuan şişeleri neden hareket etmedi ? Anlattıklarım csb değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Az Önce Odamın Kapısının Önünden Beyaz Bir Şey Geçti (Ciddi)

Gece evde beyaz ışık görmek veya beyaz bir şey görmek ürkütücü bir deneyim olabilir. Ancak bu olayların ardında mantıklı açıklamalar olabilir. Aşağıda, odanızın kapısının önünden geçen beyaz bir şey görmüş olabileceğiniz bazı olası açıklamalar yer almaktadır:

• Yansımalar: Odanda beyaz bir yüzey varsa, ışık bu yüzeye çarparak beyaz bir yansıma oluşturabilir. Kapınızın açık olması durumunda, bu yansıma koridora yansıyabilir ve hareket ediyormuş gibi görünen beyaz bir şey olarak algılanabilir.
    • Böcekler: Bazı böcek türleri, özellikle de güveler, gece beyaz ışık yayarlar. Bu böcekler odanıza girebilir ve kapınızın önünden geçebilir.
    • Elektrik Arızası: Nadiren de olsa, elektrik arızaları beyaz ışık parlamalarına neden olabilir. Bu parlamalar, geçtiğinizde beyaz bir şey görmüşsünüz gibi algılanabilir.
    • Hayvanlar: Evcil hayvanınız veya yakınlarda dolaşan bir hayvan beyaz olabilir ve gece geçerken beyaz bir şey görmüş olabileceğiniz yanılsamasına neden olabilir.
    • Ruhsal İnançlar: Bazı insanlar, beyaz bir şey görmenin paranormal bir varlıkla ilgili olabileceğine inanırlar. Ancak bunun bilimsel bir kanıtı yoktur.

Odanızın kapısının önünden geçen beyaz bir şey gördüyseniz, panik yapmayın. Yukarıda belirtilen açıklamaları göz önünde bulundurun ve mantıklı bir sonuca varmaya çalışın. Paranormal etkinlikten şüpheleniyorsanız, konuyla ilgili daha fazla araştırma yapmanız veya bir uzmandan yardım almanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  •  Az Önce Odamın Kapısının Önünden Beyaz Bişey Geçti (Ciddi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Az Önce Odamın Kapısının Önünden Beyaz Bişey Geçti (Ciddi)

Ama ciddi bi olay

• kedidir kedi

• uslu bir çocuk olursan şirinleri görebilirsin
  • Köpektir köpek

• Fıstıklı olsun
  • Olur böyle seyler

• Korkma kanks

• Fıstıklı alalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer karşısında pencere varsa büyük ihtimalle yoldan geçen bir aracın gölgesidir.Bende odamda uyurken ara ara o gölge geçer bildiğim halde ürperirim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankasi

Eğer karşısında pencere varsa büyük ihtimalle yoldan geçen bir aracın gölgesidir.Bende odamda uyurken ara ara o gölge geçer bildiğim halde ürperirim ama

Pencere yok da zaten öyle yansıma gibi değil,hani bildiğiniz insan gibiydi.

• Kardes odana kuran koy ve eger okumayi biliyorsan hergun az da olsa oku.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost 93

Beyler az önce duştan çıktım giyiniyorum,kapının önünden mutfağa doğru hızlıca beyaz birşey geçti,neyse üzerime t-shirtü geçirip hemen odaya gittim.Odanın kapısı kapalıydı gidip sordum kimse odadan çıkmadığını söyledi.Bu aralar başıma çok gelmeye başladı görünüyorlar resmen.Anne babama anlattığımda 1 sene önce anneannem ölmüştü onun ruhu geziyodur diyorlar.Yani pekte iplemiyorlar geçen banyodada farklı bir olay yaşadım malum işi yaparken duş jeli aldım elime koydum sonra kutusunu 5 dakika sonra kafamı bi çevirdim duş jeli kutusu sallanıyordu.Deprem olmuş olsa diğer şampuan şişeleri neden hareket etmedi ? Anlattıklarım csb değildir.

http://inci swf.com/meme1.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bavarian -- 29 Ekim 2014; 23:14:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

Kardes odana kuran koy ve eger okumayi biliyorsan hergun az da olsa oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost 93 -- 12 Kasım 2020; 16:59:51 >
  • hocam dinleyince tüylerim diken diken oldu, aynı olayı geçen sene defalarca yaşadım genelde sabaha kadar bilgisayarda olduğumda saat 3-4 gibi kapının önünden beyaz bişey hızlıca geçiyordu odadan çıkıp baktığımda bişey göremiyordum

uzun süredir olmuyor, ne olduğunu bilmiyorum hocam genelde cunup oldugumda oluyordu(sürekli cunup olduğumdan öyle düşünmüştüm )

• You will Rest in Peace
  • nick konu uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Meyer Lansky

hocam dinleyince tüylerim diken diken oldu, aynı olayı geçen sene defalarca yaşadım genelde sabaha kadar bilgisayarda olduğumda saat 3-4 gibi kapının önünden beyaz bişey hızlıca geçiyordu odadan çıkıp baktığımda bişey göremiyordum

uzun süredir olmuyor, ne olduğunu bilmiyorum hocam genelde cunup oldugumda oluyordu(sürekli cunup olduğumdan öyle düşünmüştüm )

Aynen hocam hep cünüplükten oluyor bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost 93

quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

Kardes odana kuran koy ve eger okumayi biliyorsan hergun az da olsa oku.

Önerin için tesekkürler.Şu malum işleri bırakamadım,gusülsüz gezmekten oluyor galiba,Kuran'danda uzaklaştırdı pis iş

O isi birakmak icin tek care mesgul olmak kendini surekli mesgul et hele spora baslarsa zaten yoruluyorsun o yorgunlukla ugrasasin gelmiyor hic.Buyuk ihtimal bu yuzden oluyor bu olaylar borde boyle seyleri dusunme aklina gelince AlLAH'a sigin bak o zaman korkmazssin.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.