Şimdi Ara

Az Önce Odamın Kapısının Önünden Beyaz Bişey Geçti (Ciddi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
4
Favori
11.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Az Önce Odamın Kapısının Önünden Beyaz Bişey Geçti (Ciddi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaidax

5 yıl önce evde tek başımayken salondaki aynaya bakınca 3m arkamda beyaz bi kadın gormuştum. Daha gelmiyor ama

aklıma direkt bu geldi
    [DHVideo=]

• 6 7 ay önce eski evimizde bende görüyordum. genel de mutfakta otururken oluyordu bu olay koridordan annemgilin odasına hızlı bir şekilde geçiyordu. yazın yeni evimize taşındık orada hiç görmedim. neden sadece o evde görüyordum bunu hala merak ediyorum
  • Yatmadan once yemek yeme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben attırdım o gelmiştir.

• insanlar cinleri hep zarar veren kötü varlıklar olarak tanımlıyor ama aramızda böyle olayları yaşayan binlerce insan var ve hepsi hala yaşıyor gayette sağlıklı çoğu.eğer zarar vermek isteselerdi çoktan vermiş olurlardı.o yüzden no panik no ganik
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Nick konu uyumu
    Ailenizde şizofren olan var mı?
    Kötü bişey değildir en fazla Cin olabilir.

Yok şizofreni falan

• Ghost 93 kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamadığına sevindim. Sonuçta bir hastalık.

Cinler bizi her an görebilir, duyabilir ve bizimle aynı ortamda yaşarlar. Bizden çelimsizler ve güçsüzler. İsterlerse gözükebilirler.
    Fakat Allah (cc) insanlarla münasebeti yasaklamıştır. Bu nedenle "imanlı" cinler insanlara gözükmez ve münasebet kurmazlar.
    Münasebet içinde olanlar ise "imanı" zayıf, inançsız cinlerdir. Allah'a (cc) baş kaldıran cinlere biz kısaca Şeytan diyoruz.
    Böyle bir durumda korkmamak insan doğasına aykırı olsa da, korkmak mantıksızlıktır.
    Her şeye rağmen dikkatli olmak şart sonuçta fizik dışında bizden çok üstünler

Aşağıdaki sayfayı oku ama her satırına inanma
    www.yaklasansaat.com
    İNSANDAN ÖNCE YARATILMIŞ: CİN TOPLUMU
    http://www.yaklasansaat.com/cin-seytanlar/cinler/insandan_once_yaratilmis_cin_toplumu.asp

• Kapının eşiğine ve odaya girilebilecek her yere kaya tuzu dök. Odanda da kendine yuvarlak bir alan oluştur kaya tuzu ile güvenli bölge olsun.
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.