Şimdi Ara

Az Önce Odamın Kapısının Önünden Beyaz Bişey Geçti (Ciddi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
4
Favori
11.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingardium Leviosa

kedidir kedi

aaaa bende önce verilmiş geeken cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Dabbe bir cin çarpmasi izlemediysen izle orada " Cinleri hissteginiz an zaten yaninizdadir" mi ne öyle bir sey söylüyordu bana çok dokundurdu bu laftan sonra 3 olay yasadim.

Arkadaş kesin onlar zaten.
    Öyle hissetimmi evde kimse yoksa evden kacarim hemen.
    Valla hic bir seye benzemiyor resmen karşına biri oturuyor sana bakıyor görmüyorsun ama hissediyorsun.
    Gözlerimle goremedigim her şeyden korkarım.
    Zamanında anneme musallat olmuşlar annemi goturmedikleri imam kalmamış imama goturduklerinde eziyet cektiriyorlarmis anneme oraya gitme diye. En kötüsü anneme gozukuyorlarmis
    Bir gün annemi almışlar cinler bir yere götürmüşler ama tabi gerçekte gitmiyo yani hayal mi desem ya da gözüne öyle gözüküyor annem oraya gittiğini görüyor ama gerçekte gitmiyor neyse orda gördüklerini bundan 5 sene önce falan anlattı şimdi yoklar hatirladiklarini bize anlattı sacinda 5 tane var yada yok saçı var dedi ve saç telleri kalındı dedi. Ata benziyorlardı dedi. Ardından bir kaç yıl sonra senin diye bir film çıktı ve o film böyle şeyleri gören insanların yorumlarıyla çizilmiş karakterler içeriyor annem o filmi izledikten sonra bunlardı dedi.
    Anneme daha neler cektirmisler annem 40 gün boyunca bir odadan hic çıkmamış mutfağa bile gitmesi yasak bunu imam söylüyor böyle yapmasını.
    Yani bu filmler hayali değil olanlardan çıkılmış olaylar bu arada anlattıklarımin hic biri yalan değil niye annem bize yalan söylesin ve anneannemgil çok uğraşmış gerçekten.
    Arkadaşlar daha çok olaya tanık oldum issiz gecenin köründe yolun ortasında duran keciden nasıl kactigimizi bilirim keci görürseniz kaçın onun kılığına çok girerler. Gecenin köründe tabi bu olay olursa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok geçmiş olsun annenin şuan durumu iyidir inşallah çok zor günler atlatmis ailenizi de sarsmistir bu olay şuan kurtulmussaniz bu durumlardan Allah bir daha yasatmaz umarim.

Gece bi keçi görmüştüm 1:30 gibi bizim evde mahallenin kiyinda uzakta tek ev neyse giderken bizim pis bi komşumuz var yolun karsisina cop döker orada siyah keçi ben ona baktim o bana bakti film aklima geldi hissettim sonra keçi ben geçesiye kadar bakti üstüme doğru yürüdü 3-5m kala durdu beni izlemeye devam etti ben ilerledikçe biraz daha geldi sonra depar attim uçarak eve geldim kesin o kecide bir şey vardi simsiyahti.

Bir kere de aksam 19:30 annem ekmek al aksama yok dedi komsudaydi hava kararmisti tam kapidan cikarken merdivendeki siyah kedimiz senedi ve esnerken yüzü resmen bir şeye donustu öyle bir kapiyi carpip kactim ki yaninda komsuda buldum kendimi korkudan çok kosmustum.

• Bi boy abdesti al, temizlen. Geçer bunlar

• başlığı görünce gelip yazayım dedim. Yıllar önce ilk okul 1 yada 2'ye giderken aynı şey banada olmuştu. Tam emin değilim ama çantama defterlerimi yerleştirirken beyaz bişey odanın kapısından teğet geçti. Annemle babam içerde oturuyolardı kimse biyere kıpırdamamış. O günden sonra bi çok kez pederle validenin odaya taşınmak zorunda kaldım geceleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Az Önce Odamın Kapısının Önünden Beyaz Bişey Geçti (Ciddi)

Bune lan

• quote:

Çok geçmiş olsun annenin şuan durumu iyidir inşallah çok zor günler atlatmis ailenizi de sarsmistir bu olay şuan kurtulmussaniz bu durumlardan Allah bir daha yasatmaz umarim.

Gece bi keçi görmüştüm 1:30 gibi bizim evde mahallenin kiyinda uzakta tek ev neyse giderken bizim pis bi komşumuz var yolun karsisina cop döker orada siyah keçi ben ona baktim o bana bakti film aklima geldi hissettim sonra keçi ben geçesiye kadar bakti üstüme doğru yürüdü 3-5m kala durdu beni izlemeye devam etti ben ilerledikçe biraz daha geldi sonra depar attim uçarak eve geldim kesin o kecide bir şey vardi simsiyahti.

Bir kere de aksam 19:30 annem ekmek al aksama yok dedi komsudaydi hava kararmisti tam kapidan cikarken merdivendeki siyah kedimiz senedi ve esnerken yüzü resmen bir şeye donustu öyle bir kapiyi carpip kactim ki yaninda komsuda buldum kendimi korkudan çok kosmustum.

Annemin yaşadığı olaylar küçük yaşlarında iken 15 yaş 14 yaş falan imamlar sayesinde okuna okuna musallat olmayı bırakmışlar şuan hiç bir sıkıntısı yok allaha şükür şuan 35 yaşında. Ben 16 yaşındayım.
    Daha hatırlamıyorum bile, biz korkmayalım diye zaten yarım yamalak anlatıyor o da 5 sene önce anlattı aklımda kalan bunlar şimdi. Kollarından zincirliyorlarmış ama tabi bunlar tamamen gözünün gördüğü şeyler aslında öyle bir şey olduğunu kimse görmüyor öyle bir şey de olmuyor ama anneme öyle gözüküyor annem sürekli ağlarmış. Bu arada filmin adını yanlış yazmışım semun olacak. Eğer o filmi bulursanız izleyin yapımcılık kötü ama ordaki karakterler tamamen yaşayan insanların yorumlarıyla çizilmiş. Heralde adı semun du unuttum ama.
    Gerçekten hassas olan duygusal olan kişilere musallat oluyorlar annem de öyleymiş. Arkadaş bunları bir anlattı dedim ki annem iyi intihar etmemiş korkudan banyoya giremez olduydum ıslak mendille idare ediyordum annem anlattıktan soınra tabi şimdi öyle değil etkilenmiyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 30 Ekim 2014; 21:19:31 >

• Ghost 93 kullanıcısına yanıt
    hocam seni korkutmak istemem ama bende 2010 yılında evdeyim beyaz birşey gördüm 4 kez gördüm ertesi sabah dayım öldü ölüm yılı 10.10.2010 çok ilginç çok şaşırmıştık anneme anlattım dedi azrail arıyormuş geziyormuş gibi birşey demişti dalga geçmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

hocam seni korkutmak istemem ama bende 2010 yılında evdeyim beyaz birşey gördüm 4 kez gördüm ertesi sabah dayım öldü ölüm yılı 10.10.2010 çok ilginç çok şaşırmıştık anneme anlattım dedi azrail arıyormuş geziyormuş gibi birşey demişti dalga geçmiyorum

Melek olamaz meleklerin boyutundan haberin varmı kardeş ufku kaplarmış azrailin bünyesi. Azrail değil de başka bir melek olabilir Azrail gerçekten çok büyükmüş.. Yada 3 harfli falan da olabilir. Tesadüf dayının ölüm yılı olmuş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bberatt

quote:

Melek olamaz meleklerin boyutundan haberin varmı kardeş ufku kaplarmış azrailin bünyesi. Azrail değil de başka bir melek olabilir Azrail gerçekten çok büyükmüş.. Yada 3 harfli falan da olabilir. Tesadüf dayının ölüm yılı olmuş olabilir.

hocam o gün birde cünup dum birkez de abimler at yarışı oynadı bütün kolonlar tututu son kolon kaldı 6 kolon neyse bir baktım camda beyaz bişi bize bakıyor kpştum üstüne birden aşa düştü yok oldu sonra 6 lıyı tutturduk 170 TL bu olayda 2009 oldu

• Malum kişiler yani cinler ve onlara inanmıyorum. Her şey kafada biter. Konu kilit üye ban.
  • quote:

Çok geçmiş olsun annenin şuan durumu iyidir inşallah çok zor günler atlatmis ailenizi de sarsmistir bu olay şuan kurtulmussaniz bu durumlardan Allah bir daha yasatmaz umarim.

Arkadaş sakın destur demeden iş yapmayın özellikle çaydanlık falan boşaltırken sen eğer destur demeden falan tarlada sıcak suyu öylesine fılatırsan 3 harflinin canını yakabiliyor ve sana musallat oluyor.
    Destur: Anlamı çekilin yoldan açılın demek anlamına gelir.
    Bu çok ciddi amcam 3 harflilerin en bol olduğu yerler olan tarlada sıcak suyu oyle yan tarafa fırlatmış şimdi rüyasında hep yüzünün yarısı yanmış olan bir kadın görüyor ve kabus gibi oluyor diyor.
    Destur deyin diye imamlar hep bağırırlar gerçekten çok önemli bir kelime banyoya girdiğinizde falan dememizin sebebi de bu zaten onları uyarmamız ve onların canını yakmamız için denen bir söz. Bİr yaktın mı peşine düşüyor.
    Hükümdarların bir bölgeye gelişinde falan önceden ordaki ağalar destur sultan bilmem ne hazretleri diyor orda destur kelimesi orda gözükmeyen varlıklar ve orda bulunan insanlar için açılın anlamına geliyor.
    Bu arada şeyi de söylim hatırlamışken abi bizim anneannemgilin eski evinin arkasında bir ev vardı 2 katlı müstakil gelen çıkıyor gelen çıkıyordu. Gecenin köründe davul sesiyle kalkıyorduk yemin ederim arkadaş eğlence mi ne yapıyorlar yemin ederim ışıklar kapalı ama bir davul sesi geliyor evden görmeniz lazım. Tırsarsınız konyada yerini verebilirim isterseniz heralde orayı yıktılar kimse uzun süreli oturmuyor diye. Arkadaş uzun süreli kullanılmayan evleri sahiplenirlermiş o evi de öyle yaptılar heralde kiracıları artık ne yapıyorlarsa gelen çıkıyordu gelen çıkıyordu. Anlattıklarım bire bir doğrudur yemin ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Az Önce Odamın Kapısının Önünden Beyaz Bişey Geçti (Ciddi)

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam o gün birde cünup dum birkez de abimler at yarışı oynadı bütün kolonlar tututu son kolon kaldı 6 kolon neyse bir baktım camda beyaz bişi bize bakıyor kpştum üstüne birden aşa düştü yok oldu sonra 6 lıyı tutturduk 170 TL bu olayda 2009 oldu

Talih kuşudur la o.
    Espriyi geçelim de valla bilmiyorum hacı her şey olabilir uzaylı falan.
    Ciddiyim bu arada dalga geçmek için yazmadım.

Artık bilmiyorum hocam zaten görmüyorum 4 senedir nerede acaba özledim gelsene iki kadeh birşeyler içsek şaka aman 1 km yakınıma gelmesin

• leqvar kullanıcısına yanıt
    Uzaylılar varsa onlara turkiye hakkında düşünceleriniz neler diye sorardım. :D
    Gel hele bi siyaset yapalım derdim :D
    Şahsen ben.

• meme aç derdim
  • :D

• yeni nesilk böyle hep spermler havada ucuyo ...
    kontrolsüz sperm, sperm değildir .dd asdasdf sad abi tuhu felan gezmiyordur bence :D seni yiyolar
  • quote:

meme aç derdim

Böyle gizemli konuları konuşmayı çok severim çünkü başımdan çok olay geçti ve duyuyorum.
    Böyle şeyleri yaşamayan birinin yanında bunları anlattin mi saf saf bakıp olum sana öyle geliyo diyor fıtık oluyorum :D

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.