Şimdi Ara

Az Yakan 2. El Araba Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
35.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ehliyetimi yeni aldım, arabadan anlamıyorum, kullanmasını da pek bilmiyorum. 2. el için tavsiyelerinize ihtiyacım var.

-Fiyat aralığım 15.000'den 20.000'e kadar.
    -Kesinlikle LPG istemiyorum, dizel olursa ne ala ama ufak motor olacak ve az yakacaksa benzin de olur
    -Otomatik veya tiptronik olması gerekiyor, manuel kullanabileceğimi sanmıyorum.
    -Kız-erkek arabası fln farketmez küçük olsa da olur, benim için öncelik az yakması ve otomatik olması

Citroen C1, Peugeot 107-206, Smart Fortwo, Smart Forfour aklımdakiler. Ama dediğim üzere pek arabadan anlamadığım için, bunlara alternatif az yakan var ise önerirseniz ne mutlu. Ya da bunlar arasından hangisini elimine etmeliyim?

Şimdiden teşekkürler
    Gamze

• Bir önceki kasa Micra'larda güzeldir. 1.5 DCI dizel motor mevcuttur. Aslında bayan-erkek fark etmez demişsiniz ama bayan aracına daha yakındır. Bıyıklı bir öğretmenimiz açık mavi Micra'yla geldiğinde bu genellemeyi rafa kaldırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stigmatized

Ehliyetimi yeni aldım, arabadan anlamıyorum, kullanmasını da pek bilmiyorum. 2. el için tavsiyelerinize ihtiyacım var.

-Fiyat aralığım 15.000'den 20.000'e kadar.
    -Kesinlikle LPG istemiyorum, dizel olursa ne ala ama ufak motor olacak ve az yakacaksa benzin de olur
    -Otomatik veya tiptronik olması gerekiyor, manuel kullanabileceğimi sanmıyorum.
    -Kız-erkek arabası fln farketmez küçük olsa da olur, benim için öncelik az yakması ve otomatik olması

Citroen C1, Peugeot 107-206, Smart Fortwo, Smart Forfour aklımdakiler. Ama dediğim üzere pek arabadan anlamadığım için, bunlara alternatif az yakan var ise önerirseniz ne mutlu. Ya da bunlar arasından hangisini elimine etmeliyim?

Şimdiden teşekkürler
    Gamze

acemiysen otomotik ile başlamamanı tavsiye ederim, manuel ile başlamak biraz zor olcaktır ama sonradan çok faydasını görürsün. corsa olabilir dizel 2004-2005, getz ve fiestayı da listene ekle bence.

• toyota yaris 1.3 sol

O paraya en iyi arac bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15-16 bine 2004-2005 model fiat punto 1.2 triptonic vites alabilirsin alternatif olarak fiat pandada olabilir. daihatsu sirion 1.3 2006-2007 modelde bulunabilir.
  • Tiptronic easytronic quicksfift filan yani yarı otomatik vitesi asla tavsiye etmem çünki bütçenize göre alacağınız araç minumum 5-6 yaşında olacak ve
    arızası uçuk kaçı fiyatlara mal olur bu nedenle mutlaka tam otomatik olması çook çok önemli ve diğerlerinin rampada kaydırma gibi bir durumları var ,
    ki bu yeni başlayan için büyük sıkıntı olacaktır.Tavsiye olarak yaris otomatik, toyota sağlamdır yakıtta idare eder sonuçta otomatik ve benzinli bir araç,
    dizel için de fiyatı artırmanız gerekir ve polo otomatik çok kaliteli ve sağlamdı 98 model vardı bende hiç üzmedi yanlız biraz fazla yakar.Son olarakta gets
    düşünülebilir. Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Tiptronic easytronic quicksfift filan yani yarı otomatik vitesi asla tavsiye etmem çünki bütçenize göre alacağınız araç minumum 5-6 yaşında olacak ve
    arızası uçuk kaçı fiyatlara mal olur bu nedenle mutlaka tam otomatik olması çook çok önemli ve diğerlerinin rampada kaydırma gibi bir durumları var ,
    ki bu yeni başlayan için büyük sıkıntı olacaktır.Tavsiye olarak yaris otomatik, toyota sağlamdır yakıtta idare eder sonuçta otomatik ve benzinli bir araç,
    dizel için de fiyatı artırmanız gerekir ve polo otomatik çok kaliteli ve sağlamdı 98 model vardı bende hiç üzmedi yanlız biraz fazla yakar.Son olarakta gets

5-6 yaşında araç sizi üzer diyorsun ama 15 senelik araba tavsiye ediyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Az yakan dedik mi Colt derim. Kolay kolay sorun da çıkartmaz. Bütçeniz dahilinde rahatça bulabilirsiniz.
  • sona Gamze yazmış fitili çekmiş gitmiş arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Tiptronic easytronic quicksfift filan yani yarı otomatik vitesi asla tavsiye etmem çünki bütçenize göre alacağınız araç minumum 5-6 yaşında olacak ve

5-6 yaşında araç sizi üzer diyorsun ama 15 senelik araba tavsiye ediyorsun

15 senelik tavsiye etmiyorum sadece o bile sağlamdı 20.000 liraya daha yenileri bulunabilir.Zaten polo otomatiğin fazla yaktğını belirttim.Ayrıca yarı otomatik
    şanzıman 5-6 sende için üzme olasılığı yüksek .

Bu arada clioda düşünülebilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enpisagor -- 18 Mayıs 2012; 23:17:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

sona Gamze yazmış fitili çekmiş gitmiş arkadaş

• Colt iyidir...

Hem yaşı daha genç bulabilirsiniz,hem de yakıtı üzmez.
  • o paraya sadece colt derim.başkasına gerek yok.
  • bende hepsini gördüm o paraya az yakan güvenli güncel colt derim
  • ben de COLT diyorum şimdi ck farklı araçlar söyleyipde araç konusunda hiç bilgisi olmayan bi arkadaşı "yahu bu nebicim forum herkafadan bi ses cıkıyor "diyerek forumdan kaçırmayalım.
  • Bulabilirseniz Megane 2 DCI alın.
  • slm arkadaşlar 2. el araba almayı düşünüyorum 2008 ve 2013 arası 15 bin ve 25 bin arası önceliklerim yakıt az olması vergisi az olması parçası ucuz olması sorun çıkarmayacak araç tavsiye ederseniz sevinirim kısacası f/P arabası olsun satarkende değerinde olsun
  • Palio speedgear, smart forfour küçük hacimli motorları çok iyi onları tavsiye ederim corsa 1.2 bulabilirsen onlar da iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar az yakan ben misal aracımla 13 litre yakıyorum 10 litre benim için bedava gezmektir.. 50 kuruş yaksın yeter
  • km de 15 kuruş 20 kuruş yakacak ve küçük aile aracı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.