Şimdi Ara

AZ YAKAN ARAÇ TAVSİYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
23.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mevcut aracınızı elektrikliye dönüştürünüz. git gel 3 ila 9 tl arası olsun.
  • Uzun vadede kâr ettikten sonra 80 bine kadar çıkabilirim. Ama 60 civarı birşey bakıyorum. 15 lira biraz absürt oldu sanırım. Ya 20 lira yaksın ama süratli gittiğimde bu değeri korusun en azından. Bunun için büyük motorlu araçlara mı bakmalıyım küçük motorlu araçlara mı?
  • Elektrikli araçları da araştırdım pil kirası falan aynı hesaba geliyor o yüzden henüz elektrikli araba için erken sanırım
  • peugeot bak. en uygun yakıtlı giden araçlar onlar.150 yaparsan yakıtı katlarsın. ucuz gitmekiçin 100 öldüm bittim 110 u geçmemen lazım. kmde 17 kuruşa gidersin yol dediğin gibiyse.
  • Hocam şimdi bu araçlar benzin de yakıyor ya belli bir hızdan sonra. Ben zaten 100 ün altına pek düşmediğim için hybrid olmasının bana ne gibi bir avantajı olur? Yüksek hızlarda da yarı benzin yarı elektrik mi yakıyor mesela
  • wantastik W kullanıcısına yanıt
    Tüm açıklaması bu konuda var adam uygun kullanım şartlarında full depo ile 1000km yol gitmiş.
    https://forum.donanimhaber.com/hybrid-arac-surus-teknigi-hbyrid-nirvana-si-yani-hybvana--125142709#125166084

Ayrıca bu konuyu okumanızı tavsiye ederim.
    https://forum.donanimhaber.com/toyota-chr-hybrid-aracim-hakkinda-kullanici-yorumum--124627646

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 10 Ekim 2017; 10:36:35 >

• kocaçınar K kullanıcısına yanıt
    1.2 tdi çok sorunlu parçacılar her hafta 1.2 için parça yolluyoruz diyorlar . Zaten VW 1.2 tdi üretMedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroen C2 1.4 Hdi

Sanırım en az bu araç yakıyor. Hem de çok pahalı bir araç değil
  • KOnu açılalı epey zaman olmuş,ama kendi başımda olduğu için yinede paylaşmak isterim,Eğer,halen arayış içindeyseniz,size tek kelimeyle,TOYOTA COROLLA derim,bende toyota var ,şu an güncel fiyattan söylüyorum,320 km/65tl yakıyor,36 km de 8-9tl yakıyor,hesaplamalara göre ise 15 km de 1 litre yakıyor,fiyat şu an mersinde lpg olarak 3,50 civarında ,kesinlikle tavsiye ederim.sağlıcakla..
  • toyoto model yılı yazabilir misiniz

• Toyota Auris 1.4 dizel az yakar. Birde 1.6 bluehdi psa motor az yakar fakat bahsettiğiniz kadar yakması yine de zor. Yol dümdüz trafik olmayacağı ve yüksek vites düşük devir gitmen lazım

• 2019 swift 1.2 manuel + lpg. En az yakan atmoseferik bu şuanda. Şehirler arası 4.1lt olarak belirtiliyor.

• Tsı motor golf felan al .

Arkadaşlar 2 litre yakıyormuş 100 kmde

• quote:

Orijinalden alıntı: Srht73

Tsı motor golf felan al .

Arkadaşlar 2 litre yakıyormuş 100 kmde
    Kimmiş o 100 km 2 lt yakan gösterebilirmisin

Yoksa işkembeden mi salladın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

2019 swift 1.2 manuel + lpg. En az yakan atmoseferik bu şuanda. Şehirler arası 4.1lt olarak belirtiliyor.
    Attragenin hb si, Mitsu spacestar 1.2 cvt verisi 4.0 litre sehirlerarasi.

Abisi attrage 4.4 gene cvt

100kg agirlik farki 0.4 litre benzine tekabul etmis

Lpg ile de uyumlu.

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 17 Ocak 2019; 16:9:52 >
  • Fiesta 1.5 tdci

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Olur mu canım hepsi oyle yakiyor .Hatta basligi vardi tsi varken dizel mantıksız felan diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Srht73

Olur mu canım hepsi oyle yakiyor .Hatta basligi vardi tsi varken dizel mantıksız felan diye
  • En az yakan 1.4 hdi 68 beygir. Citroen c3, peugeot 207 de falan var. Uzun yolda 4 lt şehir içi 5 lt yakıyor. 7 yıl c3 kullandım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.