Şimdi Ara

Az yakan bir otomatik vites arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Her gün İzmir/Bornova'dan Manisa Muradiye'ye gidip geleceğim. Bilmeyenler için toplamda 80km'lik bir yol demek. Ayda 20 günden hesaplarsak da 1600km eder. Bir araç alacağım maksimum 20.000TL'lik bir bütçem var. Ancak şu an en önemlisi benim için yakıt ekonomisi haliyle..
    İlk olarak herkes gibi Dizel/Otomatiklere baktım, ekonomik yakıt tüketimlerinden ötürü. Fakat fiyat aralığımdaki modeller en yüksek 2006 modele tekabul etmekte. Misal 2006 Model bir Opel Corsa 1.3 CDTI Easytronic için forumlara baktığımda Easytronic şanzımanların verdiği "F" hatası azımsanamayacak ölçüde. Ya da Toyota Yaris/Auris'lerin gaz pedalı sorunları ve yokuşlarda kalması.. Şu an bütçeme göre sorunsuz bir dizel/otomatik alamama karamsarlığındayım ve en mantıklı gelen model Benzinli Honda Jazz'ler..
    Şoförlük başka, deneyimli bir otomobil kullanıcısı olmak bambaşka bir şey, bunlardan ötürü de kullanıcı fikirlerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürle
    r..

• Colt;da bakabilirsin her hangi bir arızası yok diye bilyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • belirlediğiniz fiyata bakınca en mantıklısı otomatik vites sevdasından vazgecip manuel vitesli dizel motorlu bir araca bakmanız gerekiyor bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAN99 -- 22 Eylül 2012; 18:57:59 >
  • eski otomatik vites ve ekonomi yan yana durmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki fiyat skalamı göz önünde bulundurarak önereceğiniz modeller nedir?
  • Otomatik olarak en az yakan ve performans olarakda fena olmayan ilk olarak aklıma Honda Jazz gelmişti sizde zaten düşünmüşsünüz.Honda Jazz bende tavsiye ederim sorunsuz bir araba.
  • 1-Jazz
    2-Colt
    Dizel ve problemsiz otomatik zor gibi, kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim de tavsiyem jazz veya colt dan yana olacak. lpg li colt aracımız var ve çok memnunuz. jazz a göre daha performanslı ve ekonomik lakin bagajı daha küçük, bozuk yollarda daha az konforlu ve jazz kadar sarsıntısız vites geçişlerine (1 den 2 ye, gerçi jazz da bildiğimiz sistemde vites dişlileri yok ama) sahip değil. Lakin jazz a vereceğiniz paraya en az 2 yıl daha yeni bir colt alabilirsiniz. her iki araç da alabileceğiniz en sorunsuz araçlardan özetle.
  • jazın çıktığı rampayı auris çıkamıyormu ?

ben ford fusion öneriyorum yüksek kilometre dizel risk benzinli+kaliteli lpg viel, prins, telefleks taktir sizin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.