Şimdi Ara

Az yakan lüks araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bmw 1.16 ve benzeri Serisi/audi... araba almaya karar verdim ama öğrenciyim yani şimdi bu arabayı alıyorsun benzin paran mı yok demeyin var ama fazla vermeye gerek yok
    Sizce bunun alt modelleri olarak yani golf felan da olabilir aralarında en az yakan seri lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A3, 116, a180, golf bunlar aşağı yukarı aynı yakar zaten. Şehir ici kullanima göre 5-7 lt arası uzun yolda 4-5 lt. Dizellere gire yazdım

• İşte aynen de Biraz daha lüksten fedakarlık edip 3-5 arasına dönmek istesem ne Arabalar alabilirim bir fikrin var mı babamda zaten bmw 5.20 var

• Az yaksın güzel görünsün derseniz basit Mercedes CDİ 1.5dci renault motoru var.Şehiriçi: 4.7(Manuel) ,4.5(Otomatik)

BMW 116D sadece manuel var otomatik zorunlu değilse bence güzel tercih olur.O da 4.4 litre yakıyor.Bence otomatik zorunlu değilse güzel.

Golf TDİ'da 4.6 litre yakıyor.

Bence otomatik şartsa ve az yaksın derseniz Mercedes CDİ derim.Amg paket vs. hoş durur.
  • Atc fabrika verilerine bak

• Toygun_ank kullanıcısına yanıt
    Birinci elden kullanıcı yorumlarını merak ettim de dostum

• Dizel A180 CDI güzel olabilir, tabi önce gidip test etmek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    AZ YAKAN DİZEL MİNİBÜSLER
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mercedes linkini atabilir misin

• C Premium'lar arasında en yakışıklısı AMG Paketli A Serisi ama fiyatı çok yüksek bence dizel otomatik kombinasyonu ile. Bence birde Volvo V40'a göz atın. Mercedes'ten 10bin lira daha ucuza gayet yeterli bir donanımla satın alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

C Premium'lar arasında en yakışıklısı AMG Paketli A Serisi ama fiyatı çok yüksek bence dizel otomatik kombinasyonu ile. Bence birde Volvo V40'a göz atın. Mercedes'ten 10bin lira daha ucuza gayet yeterli bir donanımla satın alınabilir.

araç türkiyeden alınmayacak allaha çok şükür :D en ucuz hangi ülkede ise türkiyeye yakın oradan satın alıp getiricem
  • a3 tdi olabilir
  • yakıtları aşağı yukarı aynı zaten, içine sineni al bence

• A3 kesin olmayacak 1.16 olabilir yada...

• 116 d al v40 1.6 d de olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyasir45

yakıtları aşağı yukarı aynı zaten, içine sineni al bence

Ben de aynısını yazmak icin girmiştim.

• lük diyince ne yalan söyliyiim aklıma bir porshce bir amg bir s5 falan geldi soyledıgın araclar çok üzmez yakıtta en kötü turbo dizel bir araç alırsın
  • Amadeus_M kullanıcısına yanıt
    dostum hiç lüks arabaya bindin mi bilmiyorum ama porche 911 kuzenimde var 2010 mu ne çok fazla yakıt tüketmiyor ama benim maddi durumum 2010 albilecek kadar yok
    ben porche alacaksam 2002-2003-2004 maksimum şu aralığı alabiliyorum onu alacağıma bmw 1.16 felan alırım bali yakıt parası cebimde kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aiginas

dostum hiç lüks arabaya bindin mi bilmiyorum ama porche 911 kuzenimde var 2010 mu ne çok fazla yakıt tüketmiyor ama benim maddi durumum 2010 albilecek kadar yok
    ben porche alacaksam 2002-2003-2004 maksimum şu aralığı alabiliyorum onu alacağıma bmw 1.16 felan alırım bali yakıt parası cebimde kalır

sizin aile neymiş yav.

alacaksan 1.16 d hem arkadan itiş hem yük dağılımı 50 50 hemde az yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aiginas

Normalde yazmicaktım fakat görünce tutamadım kendimi, "hiç lüks arabaya bindin mi" vs derken o yazan kişiye ne demeye çalıştığını anlayamadım açıkçası. Lafa bak, binse ne farkeder binmese ne farkeder, binmemiş olması o arabalar hakkında bilgi sahibi olmadığı anlamına gelmiyor.

Birde o kadar yanlış konuşmuşsunki, 2010 911'i çok fazla yakıt tüketmiyormuş. Kusura bakmada burada gelip 3-5 litre yakan araba bakıyorum bilmemne diyorsun sonra 2010 911 çok fazla yakmıyor diyorsun. Ne çok fazla yakıyor o zaman? 3-5 litre yakan arabadan en az 3-5 kat daha fazla yakıyor o araba. İstanbul trafiğinde çok rahat 15-18 litre yakıyor o araç ki bu iyimser bir rakam.

Ondan abuk subuk konuşup diğer insanları küçümseme bence. Bu arada 2002 modellerde 130-140 binden başlıyor bilgin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C01 -- 11 Temmuz 2014; 15:03:08 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.