Şimdi Ara

Az yakan lüks araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aiginas

dostum hiç lüks arabaya bindin mi bilmiyorum ama porche 911 kuzenimde var 2010 mu ne çok fazla yakıt tüketmiyor ama benim maddi durumum 2010 albilecek kadar yok
    ben porche alacaksam 2002-2003-2004 maksimum şu aralığı alabiliyorum onu alacağıma bmw 1.16 felan alırım bali yakıt parası cebimde kalır

Açık konusmak gerekırse soyledıklerını samimi bulmuyorum 2010 model 911 minimum 15 l yakar naparsan yap 13-15 in altına düşemezsin sen bunu tuketimi fazla gormuyorsan soylediğin araçların yakıt tuketımı sana hıcbır sekılde koymaz. ayrıca abim unlülerin menejerliğine yapıyor yeterince lüks aracla gelir eve he bindimmi bindim ancak benim olmadıgı için lüks araca biniyorum diyemem lüks aractan kastımda 200-300 bin € luk araçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

quote:

dostum hiç lüks arabaya bindin mi bilmiyorum ama porche 911 kuzenimde var 2010 mu ne çok fazla yakıt tüketmiyor ama benim maddi durumum 2010 albilecek kadar yok
    ben porche alacaksam 2002-2003-2004 maksimum şu aralığı alabiliyorum onu alacağıma bmw 1.16 felan alırım bali yakıt parası cebimde kalır

Açık konusmak gerekırse soyledıklerını samimi bulmuyorum 2010 model 911 minimum 15 l yakar naparsan yap 13-15 in altına düşemezsin sen bunu tuketimi fazla gormuyorsan soylediğin araçların yakıt tuketımı sana hıcbır sekılde koymaz. ayrıca abim unlülerin menejerliğine yapıyor yeterince lüks aracla gelir eve he bindimmi bindim ancak benim olmadıgı için lüks araca biniyorum diyemem lüks aractan kastımda 200-300 bin € luk araçlar

Güzel kardeşim yazdığımı düzgün okuyup anlamamışsınki.

Sen 911 için fazla yakmıyor demişsin, ve kendin aradığın araç 6-7 yerine 3-5 litre yaksa iyi olur araç önerin demişsin.

Bende diyorumki 3-5 litre yakan araç arıyorsun ama 15-20 litreye çok yakmıyor diyosun, burada bir tutarsızlık var ben onu kastediyorum ama anlamamışsın dediğimi ve benim söylediğimi bana tekrar söylemişsin anlamadığın için.

Abin/kuzenin/akraban'da lüks arabaya sahip değil yalan söylüyorsun demedim hiçbir yazdığım yazıda, biniyor olabilir çok anormal birşey değil. Allah hepinize daha iyilerini nasip etsin. Lütfen cevap yazıcaksan önceki yazdığımıda bunuda güzelce oku. İyi günler.

• quote:

Kuzen bu mu?

http://www.milliyet.com.tr/-fakirler-olsun-porsche-dan-gundem-1909043/
  • içeriğe uymuyor ancak başlığa güzel uyuyor diye yazıyorum.

Mercedes, geçtiğimiz yıl Eylül ayında yapılan Frankfurt Otomobil Fuarı'nda resmi olarak tanıttığı S500 Plug in hybrid modelininde teknik iyileştirmeler yaptı. İlk teknik verilere göre ortalama 3 litrelik tüketim değerine sahip olan Alman markanın büyük ve lüks sedanı, yapılan iyileştirmeler ile ortalama 2.8 litrelik tüketim değerine ulaşmış. Bu sayede ortalama da 3 litrenin altına inebilen ilk büyük sedan olan aracın, arttırılan verimlilik seviyesi, eskiden 30 km olan sadece elektrikli sürüş menzilinin de 33 km'ye yükselmesini sağlamış. 0'dan 100 km/s hıza ulaşma süresi 5.5 saniye olan S500 Plug in hybrid, yapılan iyileştirmeler sayesinde artık 5.2 saniyede aynı hıza yükselebiliyor. Twin-turbo 3.0 litrelik V6 benzinli motor ile 107 hp güç üreten elektrikli motorun bir arada yer aldığı araç toplam 435 hp güç ve 650 Nm tork değerleri ile dikkat çekiyor.

• 1serisi lüks bi araba değil eser yok neredeyse
  • benim arabam demedim dikkat ettiyseniz kuzenimin dedim yani arabaya hafta da 1 gün biniyorum en azından söylediği fazla yakmıyor.
    Maddi Durumumuz onlar kadar iyi de değil zaten o arabanın teminat bedelini ödeyemem türkiyeye sokarken en azından

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11392969492760579&slink=6yej9t

buyur 40 bin tl zaten bmw 1.16 2005 model parasına alıyorum türkiyedeki

bir edit daha ekliyim

ayda 1600 tl annemin emekli mağaşı ile yaşıyorum + biraz ablam veriyor

görünce geri dönüş yapında problem kalmasın mention lı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 11 Temmuz 2014; 16:43:19 >

• quote:

benim arabam demedim dikkat ettiyseniz kuzenimin dedim yani arabaya hafta da 1 gün biniyorum en azından söylediği fazla yakmıyor.
    Maddi Durumumuz onlar kadar iyi de değil zaten o arabanın teminat bedelini ödeyemem türkiyeye sokarken en azından

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11392969492760579&slink=6yej9t

buyur 40 bin tl zaten bmw 1.16 2005 model parasına alıyorum türkiyedeki

bir edit daha ekliyim

ayda 1600 tl annemin emekli mağaşı ile yaşıyorum + biraz ablam veriyor

görünce geri dönüş yapında problem kalmasın mention lı arkadaşlar

Ben senle ilgili birşey söylemedim ben sadece tüketim değerleriyle ilgili söylediğin tutarsızlığa yorum yaptım. Kötü birşey söylemedim kimseye, yanlış anlaşılma olmasın. Senin arabam demediğinide biliyorum ben zaten.

• konu yine zengin fakir muhabbetine dönmüş,

bu arada tavsiyem bu araba,
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-samil-turkiye-nin-ilk-super-sporu-samil-s-74-105668000/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 11 Temmuz 2014; 22:05:05 >
  • dönmese olmaz bazı arkadaşlar fişekliycek illaha demişiz 1.16 ve benzeri model yakıt tüketimi
  • az yakıyordur belki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.