Şimdi Ara

az yakan otomatik lpg li ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 - 23 bin arası otomatik vites lpg de en az yakan araç tavsiyeniz ne olabilir ? Paylaş:

• cevapp yokumu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: rivalon

18 - 23 bin arası otomatik vites lpg de en az yakan araç tavsiyeniz ne olabilir ? Paylaş:

Opel astra
    Honda City'e, Jazz
  • quote:

18 - 23 bin arası otomatik vites lpg de en az yakan araç tavsiyeniz ne olabilir ? Paylaş:

Arkadaşım otomatik az yakan araç arıyorsan 2. el olacağından otm. japon grubuna yönelmeni tavsiye ederim . sıfır alacaksan avrupa menşei olabilir ama 2. el otm. avrupa araçlardan uzak dur bence 18-20 tl ye düzgün bişey bulamazsın , daihatsu sirion , honda city , toyota yaris , nisssan micra veya büyük bir araç arıyorsan yine japon bildiği kadarıyla lpg ile uyum sorunları yoktur ustalar daha net yazacaklardır sana

Formül = 2. el otomatik = kesinlikle japon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 27 Şubat 2012; 12:10:20 >
  • yeni honda city e nedersiniz otomatik lpg li
  • quote:

yeni honda city e nedersiniz otomatik lpg li

+1
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,

Otogaz sistemleri hakkımda hiç bilgim yok.Benim aracımda MISTRAL sıralı otogaz sistemi var(aracım 2. el ve aldıgımda bu marka takılıydı).Son birkaç aydır araba stop etmeye başladı ve bende öncelikle bakıma götürmeye karar verdim,ancak bu markaya bakım yapan biryer(İstanbul'da) bulamıyorum.

Lütfen bu markayı bilen varsa yada ne yapmam gerektiğini bana yardımcı olsun.Herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
  • Bende jazz aldım 1 ay oldu.Çok memnunum çok şükür.CVT şanzıman gerçekten çok iyiymiş.Vites geçişi diye birşey yok.Araba en soğuk kış şartlarında hep şehiriçinde olmak üzere 10.5 lt lpg yaktı benzinde ise gösterge 9 ile 9.5 lt arasında değişiyordu.Bence değerler çok güzel.Havalar ısınınca şehiriçinin maksimum 7 lt olacağını tahmin ediyorum.Şehirlerarası zaten bişey yakmıyor.
  • opel astra otomatik viteslerin 30 lt ile 200 km gittim
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzyurek

opel astra otomatik viteslerin 30 lt ile 200 km gittim

lpg için mi bu değer acaba? gerçi lpg için bile olsa km de 35 krş felan yapıyor.Aşırı tüketim sozkonusu.gerçi 1.6 o arabalar.
  • evet lpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

quote:

yeni honda city e nedersiniz otomatik lpg li

+1

+ 1000
  • http://blojen.com/en-az-yakan-lpgli-araclar/ linkinde ortalama arabalar belirtilmiş. ford bu sınıfta az yakanlardan biridir.
  • RENAULT SCANİC.

• 2012 de adam 23 bine honda jazz otomatik tavsiyesi almış var beee :D

kendi kendini kazıklayanların ülkesi türkiye

• mendel50 M kullanıcısına yanıt
    +10000000000000
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.