linki var mı ? yada kaça satıyorsunuz mercedesi ? bu alacağınız 3 seçenekten biri ailenin tek aracımı olacak ??
niye bmw 1 serisi yada audi a3 düşünmüyorsunuz?eğer para varsa bu sınıf için alınacak en iyi iki otomobil bunlardır.
quote:
Orijinalden alıntı: zaftolga
quote:
Orijinalden alıntı: diclehana
quote:
Orijinalden alıntı: zaftolga
2005 Slk yı satıyor musunuz ?
İlanı var ama gönlüm yok
linki var mı ? yada kaça satıyorsunuz mercedesi ? bu alacağınız 3 seçenekten biri ailenin tek aracımı olacak ??
sahibinden de aratın SLK 55 diye çıkar herhalde
Fİyat eski fiyat güncellemedim daha...
Bence imkanlarınızı zorlayabilirseniz golf 1.6 tdi dsg yoksa megane ya da c4 öneririm.
megane hb 1.5 dci edc çok mantıklı olacaktır bence 3 tercih arasından. dizel olması bir avantaj en azından yakıt sizi düşündürmez. sonuçta araba bu sadece şehir içinde kullanmazsınız muhtemelen tatile çıkarsınız oraya buraya gidersiniz illaki biraz genişlik lazım olur bu sebepten magene sizin için iyidir derim... bu arada bir bayan alıştıktan sonra rahatça kullanabilir o arabayı,sonuçta otomatik.
Renault Megane HB 1.5 DCI EDC
Ben hep Golf'ün dizel otomatik comfortline'ına bakıyordum aslında trendline(boşline)ını da var. Eşim gösterdi :) Megane coupe'ler de yıl sonuna indirime girebilir. O da olabilir hakkaten. Her ne kadar amacımızda coupe araç almak olmasa da güzel bir tasarım. Biraz daha yetkili bayii gezmek gerekecek şu halde :)
canımızdan daha değerli değil deyip donanımlı bir polo en iyisi olur. biraz fazla para ödersiniz kafanız da rahat olur içiniz de. öteki seçeneklerde hep biraz zorlama hissettim cevaplarınızdan. -polo olsa iyiydi ama napalım bari ötekinlere bakalım- vs gibi.
Arkadaşlar alacağım araç şekilleniyor. Biraz daha bekleyin :) Buradan hepinizle paylaşacağım gelişmeleri...
Bir sürpriz olabilir mi sanki öyle sezinledim benn
opel astra hb derim
Konunuza eklenmiş gibi olacağım ama ben de sizinle aynı özellikte bir araç arayışındayım.
Yokuşları bol olan bir şehirde yaşadığım için şehir içi mümkün olduğu kadar az yakan bir araç istiyorum. Otomatik/tiptronik olmalı, benzin/dizel farketmez, bagajı çok küçük olmasa, esp ve cruise control olsa, 40000 TL'yi fazla geçmese çok süper olur. Böyle bir araba var mı? Yoksa 0 km hiç düşünmemeli mi? Teşekkürler
Mitsubishi colt da var. tercihlerinize ekleyebilirsiniz. Benzinlisi var şu an sadece fiyatı uygun ve yakıt tüketimi az.
quote:
Orijinalden alıntı: okircali
Konunuza eklenmiş gibi olacağım ama ben de sizinle aynı özellikte bir araç arayışındayım.
Yokuşları bol olan bir şehirde yaşadığım için şehir içi mümkün olduğu kadar az yakan bir araç istiyorum. Otomatik/tiptronik olmalı, benzin/dizel farketmez, bagajı çok küçük olmasa, esp ve cruise control olsa, 40000 TL'yi fazla geçmese çok süper olur. Böyle bir araba var mı? Yoksa 0 km hiç düşünmemeli mi? Teşekkürler
Böy3e bir araç var o da yeni Honda Jazz :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme