Şimdi Ara

AZ YAKSIN , AİLE ARABASI OLSUN , DEĞERİNİ KAYBETMESİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Corvette.

quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

Focus Sedan 2000 li modeller diyorum.

2010 yılında 16.750 tl ye aldım geçen hafta 20 750 tl ye sattım. Bindiğim de yanına kâr kaldı. Unutmadan LPG yi ben taktırmıştım(1200 TL).

+1 20000 TL civarına Focus 2006-2007 model alınabilir (1.6 TDCI)

Belki pert ten toplama bulunabilir. Biraz destekli sallayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 15 Ekim 2012; 18:05:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edepli

FİYAT : 20.000 TL KADAR
    AZ YAKSIN , AİLE ARABASI OLSUN , DEĞERİNİ KAYBETMESİN ,KM'Sİ DÜŞÜK OLSUN , BAKIMLARI -MASRAFLARI ÇOK TUTMASIN....
    UZUN LAFIN KISASI MEMUR ARABASI OLSUN KARDEŞİM.

değer kaybetmeyen araç yoktur. sonuçta sadece alırken verdiğiniz para olarak kalmıyor o miktar. bunun benzini var, kaskosu var, diğer amortisman giderleri var... hem memurmuşsunuz da marka olacak diye bir takıntıya da gerek yok. şahin falan alın 5-6 bine bir de tüp taktırın, sonra da keyfinize bakın. ne bir çizik derdiniz olur ne vuruk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

quote:

Orijinalden alıntı: Corvette.

quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

Focus Sedan 2000 li modeller diyorum.

2010 yılında 16.750 tl ye aldım geçen hafta 20 750 tl ye sattım. Bindiğim de yanına kâr kaldı. Unutmadan LPG yi ben taktırmıştım(1200 TL).

+1 20000 TL civarına Focus 2006-2007 model alınabilir (1.6 TDCI)

Belki pert ten toplama bulunabilir. Biraz destekli sallayalım.

Hatalı yazmışım kusura bakmayın Benzinli modelini söylemek istemiştim (TDCI nerden gelmişse aklıma) 2008 1.6 TDCI ler bile 30000 civarında çünkü, Ha derseniz Benzinli olsa ne olur yine boyalı ; zaten 6 yaşındaki araç illaki ufak tefek çiziklerden dolayı boyaları olabilir. Arkadaşımın sıfır aldığı araçta 2 ayda 3 parçayı çizikden dolayı lokal boya yaptırdı.(Bisiklet 2 kapıyı çizdi, birde arka tamponu vurdu)

Tabi seçenek çok karar arkadaşın illa ford focus alsın demiyorum bir göz atabilir kafasına yatan ilan bulursa düşünür.

• yakıtta ekonomik olsun , aile arabası olsun.............
    kriterleri azalttık.

model - yıl - yakıt bilgilerini vererek öneride bulunursanız daha faydalı olacak ..
  • Çok uç markalar olmadıkça bizim ülkemizde emin olunu değerini her araba korur.

Orta kasa broadwayler 10 bin liraya dayanmış.22 bine temiz dizel megan 2 dinamik bulamıyorum.(2004-06 model arası olan kasa).Makyajlı faz2 privilege parası isteyen var dinamik faz1 lere.

Hatta ilginçtirki megan 2 den çok daha pahalı olan megan 1 ler var.

Merak etmeyin hocam,ötv indirimi olmadıkça ve bayiler böyle kazık atmaya meraklı oldukça ülkemizde 2.el değerini hep korur.

Siz bunun dışında yakıt ekonomisi,2.el kolaylığı,konfor-güvenlik gibi kriterlere bakın derim.
  • Bence honda civic al.. 2005 yılında 20.500'e aldım.. 2011 yılında 19.250 ye sattım.
    Araç 2002 model 103.000km deydi değişen boya yoktu.. ezik çizik vardı.. lpg yoktu.. bakımlı çok temiz araçtı.
    Temizini bulursan kesinlikle düşünebilirsin.. Çok iyi bir araçtır.
  • LPG'li Albea veya Symbol Tam sizlik..
  • Benimde aklıma ilk grande punto geldi hem az yakar hem sağlam bir motor var aile için büyük bagaj içinde symbol veya albea olabilir tabi.Bu dönemde dizel tavsiyesi yapıyorum malum benzin..
  • Nissan Almera Sedan Tekna
  • clio symbol yalnız alırken dikkat et(ekspertiz vs yaptır yetkli servise) şirket aracı çıkmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunba53

Eski kasa c-max tdci

20 bine kadar km düşük cmax .hayir zamaninda 25 bine bulamadım (7 ay önce)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erich

quote:

Orijinalden alıntı: Yunba53

Eski kasa c-max tdci

20 bine kadar km düşük cmax .hayir zamaninda 25 bine bulamadım (7 ay önce)

Ben 2.5 sene önce 2004 kasa düz vites dizel c max 120 bin km temiz kazasiz arabayı 23.000 tl ye satmıştım.

• Pardon benim düşü km anlayışı biraz fazla düşük km olduğu için :) 70-80 bin max

• (( clio symbol - megan - grande punto - albea )) genel anlamda bu modeller üzerinde duruluyor.

yakıt ekonomisi , ikinci el pazarındaki durumu - yol güvenliği - bagaj vb.. gibi özellikleri açısından bir sıralama yaps
    ak.
  • quote:

(( clio symbol - megan - grande punto - albea )) genel anlamda bu modeller üzerinde duruluyor.

yakıt ekonomisi , ikinci el pazarındaki durumu - yol güvenliği - bagaj vb.. gibi özellikleri açısından bir sıralama yaps
    ak.

YOK MU ? YOK MU? YOK MU? FORUMDA YARDIMCI OLACAK KİMSE YOK MU?
  • quote:

quote:

(( clio symbol - megan - grande punto - albea )) genel anlamda bu modeller üzerinde duruluyor.

ak.

YOK MU ? YOK MU? YOK MU? FORUMDA YARDIMCI OLACAK KİMSE YOK MU?

10 yıl sonra bu araçların hiçbirinin esamesi okunmayacak piyasada..
  • Çok ayrıntıların var ise araştıracaksın bekleyeceksin sabırla uygun fiyat araç bulmak için ciddi sabır işi gerekiyor, elbet acil satan olacaktır gidip galeriye vereceğine o fiyata sen alacaksın yoksa çok zor araba değiştirmek için alacağın kişi piyasa fiyatı veya üzerine satar aracını doğal olarak.. Ve o araçtan satarken kar edemezsin...
    Bir önceki aracım galeriden alıp galericiye satmama rağmen bana 2000 Tl kar ettirdi.. Tabi kar dediysek sadece alım satım fiyatı göz önüne alıyorum yoksa araba her zaman zarar
    17.500 Tl'ye 2009 Temmuzda Otokoç istinyeden almıştım geçen eylülde 19.500'e ayaklı galericiye sattım Ama ne hakkını yiyeyim araç temizdi...

• Doğan görünümlü Cabrio şahin al
  • quote:

ak.

yol güvenliği diyorsanız, symbol ve albea'yı baştan eleyin
  • quote:

FİYAT : 20.000 TL KADAR
    AZ YAKSIN , AİLE ARABASI OLSUN , DEĞERİNİ KAYBETMESİN ,KM'Sİ DÜŞÜK OLSUN , BAKIMLARI -MASRAFLARI ÇOK TUTMASIN....
    UZUN LAFIN KISASI MEMUR ARABASI OLSUN KARDEŞİM.

Hocam senin araban budur, memur emeklilerinin arabasını sunuyorum, Fiat albea işini görür , En temiz, En ekonomik yakıt, parça vs, kullandık memnun kaldık albea dan, ben örnek olarak bir araba koyuyorum km düşük bulursun aradığın zaman mutlaka ve yaşı büyük almaya çalış , 2006 gibi bir modellerine bak, 1.3 turbo dizel araçlar bunlar,

www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-orjinal-degisen-yok-yakit-cimrisi-1.3-multijet-active-103060196/detay

Link de yaşı genç model diyor ama sen 2006 gibi yaşı az büyük araç al ki vergi sinden de kurtarır sin motor dan da.

Km'ye de aldırış etmemelisin, neden diye sorarsan albea lar km si yüksek de olsa yaş ve kalitelerinden dolayı sıkıntı çıkarmaz, sadece iyi albea yi seçmen gerek,,

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.