Şimdi Ara

AZ YAKSIN , AİLE ARABASI OLSUN , DEĞERİNİ KAYBETMESİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AZ YAKSIN , AİLE ARABASI OLSUN , DEĞERİNİ KAYBETMESİN ,KM'Sİ DÜŞÜK OLSUN , BAKIMLARI -MASRAFLARI ÇOK TUTMASIN....
    UZUN LAFIN KISASI MEMUR ARABASI OLSUN KARDEŞİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edepli -- 16 Aralık 2012; 11:18:59 >

• Grande punto multijet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadar dedigine gore broadway en mantiklisi.

• Vw tabiki durduğu yerde prim yapıyor.
  • clio symbol.
  • Eski kasa c-max tdci

• Focus Sedan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabayı yatırım aracı olarak görme arkadaşım, eğer zarar etmek istemiyorsan 5-10 bin liralık bir araç alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

Arabayı yatırım aracı olarak görme arkadaşım, eğer zarar etmek istemiyorsan 5-10 bin liralık bir araç alırsın.

Niye öyle diyorsun ki 2006 da 25 e aldığı aracı 28e kaktırmaya çalışanlar var bkz vtec civic
  • quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

Arabayı yatırım aracı olarak görme arkadaşım, eğer zarar etmek istemiyorsan 5-10 bin liralık bir araç alırsın.

Niye öyle diyorsun ki 2006 da 25 e aldığı aracı 28e kaktırmaya çalışanlar var bkz vtec civic

Alanda kabahat aramak lazım.
  • Civic,corolla,focusun lpgli modelleri

• vw
  • punto tabiki
  • 2004-2006 elantra bak süper arabadır.biz 2008 de aldık arabayı 18.500 tl ye 2004 model bizimki aldığımızda 59 bindeydi şuan 113 binde ve 22 bi tl veren var.
  • değerini kaybetmesin ne demektir ?
    arabayı alacaksın aylarca bineceksin süreceksin
    ondan sonra aldığın fiyata satacaksın hatta kar edeceksin
  • araba demek masraf demek. masrafı minimum araç istiyorsan japon veya kore araçlarına bakmalısın.

örnek: hyundai era.

koplay gelsin.
  • Hyundai accent era , Grande punto türü araçlar bana göre alınası araçlar 20.000 liraya alırsın 2 sene sonra satmak istesen en azından aldığın paraya çok rahat satarsın
  • 20 bin tl ye yüksek model yılı+düşük km memur arabası ancak sembol ya da albea olabilir bence.

Ben 2009 model 18bin km deki albeayı 18bin500 tl ye alıp 1000 tl ye tüp taktırdım, ruhsat falan 20bin tl ye maloldu.

Arabam hem yüksek model hem düşük km hem de ekonomik. Tavsiye ederim.
  • Focus Sedan 2000 li modeller diyorum.

2010 yılında 16.750 tl ye aldım geçen hafta 20 750 tl ye sattım. Bindiğim de yanına kâr kaldı. Unutmadan LPG yi ben taktırmıştım(1200 TL).
  • quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

Focus Sedan 2000 li modeller diyorum.

2010 yılında 16.750 tl ye aldım geçen hafta 20 750 tl ye sattım. Bindiğim de yanına kâr kaldı. Unutmadan LPG yi ben taktırmıştım(1200 TL).

+1 20000 TL civarına Focus 2006-2007 model alınabilir (1.6 Benzinli)

Edit: Hatalı model belirtmişim (Kusura bakmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 15 Ekim 2012; 20:02:20 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.