Şimdi Ara

AZ YAKSIN , AİLE ARABASI OLSUN , DEĞERİNİ KAYBETMESİN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: edepli

ikinci el oto piyasası acayip uçuk fiyatlarla dolu........
    bu durumda ikinci el almak mantıklı mı değil mi ?
    gidelim sıfır mı alalım?

2. el fiyatları uçmuş durumda. Biz de arabayı değiştirecektir ama şuan askıya aldık
  • Arabanın değer kaybetmemesini istiyorsan altınla kaplayacaksın, başka çaren yok, belki ilerde değeri artar bile

Pederin 2001 yılında aldığı 18k altın kaplamalı rolex saat bugun 4 kat daha pahalı dolar bazında, şu an satsa aldığı fiyattan fazlasına satar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Jong Un -- 25 Kasım 2012; 15:25:12 >
  • bulaşıklarıda yıkasın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

şu isyan mantalitesinden bi vazgeçelimde.
    Hemen satayımcının gideceği adres bellidir:
    volkswagen toyota honda opel ford.
    Bu arabalardan kritelrerine uygun brini seçip alacan yoluna devam edicen.
    Sana uygun arabalar yaris corsa polo fiesta.
    onlardan birini al bekleme yapma

Olay burda tamamen bitmiş, konu kapanmış, herkes gitmiş her anlamda :)
    Başka yerde başka şeyler aramayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmurteam -- 25 Kasım 2012; 16:41:03 >

• SamsClient ve CyberKnight komik olduğunuzu düşünüyorsanız sirke gidin ordakiler belki güler size..........
  • 98 sonrası mazda 323 familia modelleri var. Bircok avrupa arabadan cok daha iyi. Degerini kaybetmez hemde zevle kullanırsınız. 4-5 yıl kullanıp satarsınız hem de adam gibi kaliteli bir arabaya binmiş olursunuz.
  • FİYAT : 17.000 - 22.000 TL KADAR
    AZ YAKSIN , AİLE ARABASI OLSUN , DEĞERİNİ KAYBETMESİN ,KM'Sİ DÜŞÜK OLSUN , BAKIMLARI -MASRAFLARI ÇOK TUTMASIN....
    UZUN LAFIN KISASI MEMUR ARABASI OLSUN KARDEŞİM.

1-2 yıl içinde ev alabilirim...araba ona göre olursa iyi olur.

marka değil model tavsiyesi bekliyorum sizlerden..................
  • FİYAT : 17.000 - 22.000 TL kadar
    AZ YAKSIN , AİLE ARABASI OLSUN , DEĞERİNİ KAYBETMESİN ,KM'Sİ DÜŞÜK OLSUN , BAKIMLARI -MASRAFLARI ÇOK TUTMASIN....

marka değil model tavsiyesi bekliyorum sizlerden...............
    ...
  • Yok mu forumda yardımcı olabilecek birileri.....................................
  • İkinci el aldığın arabanın her zaman masraf çıkarma riski çok yüksektir heleki 1 2 sene sonra dahada yüksektir.20-22 bine ancak b segmenti ikinci eli temiz araba blursan kafan rahat eder mesela cilo fieasta jazz gibii.Eğer ev alıyorken satmıcam 10 sene binerim hindistan ineği gibi arabayada tapmam diyorsan ben sana sıfır dacia al derim.Mazotlu herşeyden önce sıfır ve ihtiyaca yönelik , serviste bile bakımlarını yaptısan üzmez...
  • düzeltme hemen1-2 sene içinde satarım dersem zararın olur ama 5 sene binerim dersen bence kayda değer zararın olmaz daciada
  • quote:

FİYAT : 17.000 - 22.000 TL kadar

marka değil model tavsiyesi bekliyorum sizlerden...............
    ...

Madem 22.000 lira veriyorsun 2-3 daha ver Dacia Yeni Sandero 1.2 Lpg'li modelini al... Düşük tüketim sıfır olacağı için bakım masrafı yok km 0, değerini çokta kaybetmez, az yakar, 3-4 kişilik bir aile arabası bence...
  • o paraya en iyisi 2006-2007 fiesta,corsa,getz tarzı araçlara bakmalısın.
  • hocam sizin aracınız clio ya da symbol
    dizelinin yakıtı iyidir lpgde üzmez servisi yaygındır
    ayrıca aileyseniz bagajı da tatmin eder.
    temizinden lpg li ya da dizel clio diyorum
    donanım ve konfor beklentiniz üst düzey olmayacaksa tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havafiltresi -- 13 Aralık 2012; 16:02:54 >
  • 2012 model Benzinli SYMBOL COLLECTİON LİMİTED EDİTİON SIFIR AYARINDA 15000 km de en dolusu 26000 TL verilir mi?

100km de 7,5 lt şehiriçinde...5 lt uzun yolda yakıyormuş .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edepli -- 13 Aralık 2012; 19:10:33 >
  • 2012 model Benzinli SYMBOL COLLECTİON LİMİTED EDİTİON SIFIR AYARINDA 15000 km de en dolusu 26000 TL verilir mi?

100km de 7,5 lt şehiriçinde...5 lt uzun yolda yakıyormuş .........
  • yok mu konuyu takip eden yardımcı olacak arkadaş.....
    aile arabası diyorum (corsa-fiesta-getz ) yazıyorlar.
    az yakıt diyorum (ww grubu...) yazıyorlar...

düşük yakıt tüketimine sahip bagajı ve iç mekanı geniş bir araba istiyorum...çok şey mi istiyorum acaba ????
  • quote:

FİYAT : 20.000 TL KADAR

bu yazdıklarınıza bakılırsa siz hiç araba almayın küçük altın alın biriktirin hemen satarsınız değerde kaybetmez.bu kafa ile araba almanızda zor
    çünkü böyle bir araba yok.araba masraf demektir.yıllık vergisi, bakımı ve sigorta 1200 tl+kredili alırsanız kasko ortalama 1200 tl baştan zarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 17 Aralık 2012; 0:36:57 >
  • bu üslupla yardım, bu kafayla araba alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

bu üslupla yardım, bu kafayla araba alamazsınız.

vallahi çok yardımcı oldun , bunu demek için zahmet etmeseydin...................................................
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.