Şimdi Ara

az yer kaplayan güzel bir oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben az yer kapayan ve güzel olan dandik olmayan bir oyun arıyorum bana yardım eder misiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Az Yer Kaplayan Güzel Oyunlar ile PC'nizde Sınırsız Eğlence

Günümüzde, oyun oynamanın keyfini sürmek için güçlü ve hacimli oyun bilgisayarlarına sahip olmak gerekmiyor. Az yer kaplayan oyunlar, bilgisayarınızın depolama alanını fazla işgal etmeden, harika oyun deneyimleri sunuyor.

PC'niz için az yer kaplayan oyunlar arıyorsanız, işte size bazı öneriler:

• Celeste: Bu platform oyunu, sadece 200 MB yer kaplar ve zorlu seviyeleriyle sizi saatlerce ekrana bağlayacak.
    • Undertale: 2D rol yapma oyunu Undertale, 500 MB'den az yer kaplar ve etkileyici hikayesiyle sizi kendine hayran bırakacak.
    • Stardew Valley: Çiftçilik simülasyonu Stardew Valley, sadece 100 MB yer kaplar ve rahatlatıcı oynanışı ile sizi sakinleştirecek.
    • FTL: Faster Than Light: Strateji oyunu FTL: Faster Than Light, 500 MB'den az yer kaplar ve sizi galaksiler arası uzay gemilerinin kontrolüne oturtacak.
    • Slay the Spire: Kart oyunu Slay the Spire, sadece 300 MB yer kaplar ve bağımlılık yaratan oynanışıyla sizi saatlerce meşgul edecek.

Bu az yer kaplayan oyunlar, PC'nizde çok fazla yer açmanıza gerek kalmadan, size saatlerce eğlence sağlayacak. İster zorlu platform oyunlarını ister sakinleştirici çiftçilik simülasyonlarını sevin, bu oyunlar sizin için mükemmel birer seçenek.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Amnesia:The Dark Descent boyutunun küçük olmasına rağmen en iyi korku oyunlarından biri
  • The Thing, Machinarium, Nosferatu, şimdilik aklıma bunlar geliyor. Eğer istersen gece daha fazla yazabilirim.
  • tessekurler arkadaşlar baska bıldıgınız var mı?
  • Torchlight 450mb RPG gayette hoştur
  • pop games oyunları vardı :) eğlenceli
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Torchlight 450mb RPG gayette hoştur

aynen katılıyorum
  • SWAT 4
  • tessekürler herkese ve swat 4 güzelmis teşşekkür ederim:D
  • Super Meat Boy.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.