Arkadaşlar 2017'de Azerbaycan Tıp'a yerleşmiştim, sonradan yatay geçişle Türkiye'ye geldim. Eskiden forumda Azerbaycan Tıp'la ilgili sorularda yardımcı olmaya çalışıyordum, artık daha derli toplu bir içerik olsun diye blog üzerinden devam ediyorum. İsterseniz ziyaret edebilirsiniz. Azerbaycan'da Nasıl Tıp Okunur? (YKS ile): http://www.hilaletr.com/2020/02/azerbaycanda-nasl-tp-okunur-yks-ile.html < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nibelungen27 -- 30 Haziran 2021; 15:4:15 > |
Azerbaycan Tıp hakkında
-
-
Aa cok merak ettigim bir konuydu, tesekkur ederiz. -
O zaman bende
Ahmet Yavesi Üniversitesi Diş Hekimliği sorayım..
O coğrafyada okunur mu?
Güvenlik sorunu olur mu?
tavsiye edermisin?
-
Nibelungen hocam sağolsun bize de çok yardımı dokundu hâlen dokunuyor.
Ben de 1.sınıfı bitirdim şu an 2.sınıfa geçiyorum.
Sorusu olan rahatlıkla sorabilir -
Hocam Ahmet Yesevi Diş'e geçen sene yerleşen bir arkadaş vardı, memnuniyeti konusunda pek konuşmadık ama herhangi bir sıkıntı yaşadığını sanmıyorum. Yine de detaylı bilgi sahibi değilim.
Ama Bakü'nün Türkiye'den daha güvenli olduğunu rahatça söyleyebilirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: naptınbeabi
Nibelungen hocam sağolsun bize de çok yardımı dokundu hâlen dokunuyor.
Ben de 1.sınıfı bitirdim şu an 2.sınıfa geçiyorum.
Sorusu olan rahatlıkla sorabilirEyvallah sen de sağolasın :)
Her sene daha çok kişi bilgi sahibi oluyor ancak hâlâ ilk kez duyan çok kişi çıkıyor.
Bu sebeple hiç bilgisi olmayanların ilk olarak şu yazıya bir göz atmasını tavsiye ederim:
http://www.hilaletr.com/2020/02/azerbaycanda-nasl-tp-okunur-yks-ile.html
-
Ücretsiz okumak için kaç k yapmak gerekiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Nibelungen27Hocam Ahmet Yesevi Diş'e geçen sene yerleşen bir arkadaş vardı, memnuniyeti konusunda pek konuşmadık ama herhangi bir sıkıntı yaşadığını sanmıyorum. Yine de detaylı bilgi sahibi değilim.
Ama Bakü'nün Türkiye'den daha güvenli olduğunu rahatça söyleyebilirim.
yerleşen arkadaş forumda mı
konuşa tanışma imkanımız var mı??
yanıt için teşekkürler.
-
Ücretsiz okuma diye bir seçenek yok.Hazırlık,1,2,3 yani Azerbaycanda okuduğunuz 4 sene boyunca para ödüyorsunuz,4.sınıftan itibaren Türkiye'ye dönünce para ödenmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-629144514
Ücretsiz okumak için kaç k yapmak gerekiyorArkadaşın da söylediği gibi öyle bir seçenek yok. Ancak ücretin çok düşük olmasından dolayı tercih ediyor herkes. Ek olarak da 3. sınıftan sonra ücretsiz bir şekilde Türkiye'de devam ediliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mihmanderyerleşen arkadaş forumda mı
konuşa tanışma imkanımız var mı??
yanıt için teşekkürler.
Alıntıları GösterForumdandı ama artık iletişim bilgisi bende mevcut değil maalesef
-
Abi ben senenin başından beri Azerbaycan tıp istiyordum yanlış hatırlamıyorsam çok kral yerlerde tıp okuma ihtimali varmış trye dönünce netlerim de yeterse basıp gitcem -
quote:
Orijinalden alıntı: EmekVerdikBEA
Abi ben senenin başından beri Azerbaycan tıp istiyordum yanlış hatırlamıyorsam çok kral yerlerde tıp okuma ihtimali varmış trye dönünce netlerim de yeterse basıp gitcemAnkara Yıldırım Beyazıt Tıp, Meram Tıp, Atatürk Tıp veya Trakya Tıp'tan birinde devam ediliyor
-
Hocam men gidirem siz Allah'a emanet
-
Sonuçlar herkese hayırlı olsun. İlk 28k'da olup tıp düşünenlerin Azerbaycan Tıp aklında bulunmalı.
Daha fazla bilgi için buyurun: www.hilaletr.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nibelungen27 -- 28 Temmuz 2021; 13:27:58 > -
YÖK'süz kaydolmak isteyenler için güncel takvim yayınlandı ve şartlarda bazı değişiklikler var. Göz atmak isteyenler için link:
http://www.hilaletr.com/2020/07/azerbaycan-tip-yoksuz-kayit.html
-
Azerbaycan tıbb üniversitesinin mülakatlarında temel biyoloji soruları sorulacak mı sorulacaksa hangi biyoloji konularını kapsamaktadır -
hocam selam yatay geçiş nasıl yaptınız? 4. senede geçseniz ne fark edicekti neden erkenden yaptınız yatay geçişi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X