Şimdi Ara

azerbaycan vizesi kaç günde alınıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

azerbaycan'a turistik vize almak için istanbul başkonsolosluğu'na gideceğim. Vizeyi kaç günde verirler? Gereken belgeler nelerdir? Konsolosluğun çalışma saatleri nelerdir?

google aramasında çıkan bilgiler eski veya eskinin kopyası. Güncel bilgi sahibi olan arkadaşlar var ise yardımcı olabilir misiniz?

• Azerbaycana vizemi var?
  • azerbaycana vize yok diye biliyorum
  • evet, azerbaycan'a vize var. kardeş mardeş dinlemiyorlar. devletler arası ilişkilerde devlet menfaati daha ön sırada geliyor.

gürcistan-azerbaycan-iran turu yapacağız. bu 3 ülkeden vize isteyen tek ülke azerbaycan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agencc -- 7 Temmuz 2011; 11:17:18 >
  • VIZE VAR AMA FORMALITE ICABI BISEY, direk azerbaycana biletini al havaalaninda veriyolar vizeyi maksat para heralde
  • istanbul başkonslolsluğunda kaç günde alındığını ve konsolosluğun çalışma saatlerini bilen var mı?
  • http://www.vizeci.com/ulke_detay.aspx?ID=28

Uçakla gidecekseniz vizenizi havalimanından alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • havaalanında alınıyor mu bilmıyorum ama alınsa bile kendinizi riske atmayın istanbulda alın
  • Azerbaycana vize olması beni şaşırttı
  • arkadaşlar sorumu tam olarak anlamadınız herhalde. benim sorduğum istanbul başkonsolosluğundan kaç günde vize alınabildiği.

yine de cevaplar için teşekkürler.
  • Azarbaycan Türkmenistan Vize Almanız gerekmektedir. Türkünde hani türkten başka dostu yokya, yada türk türkü gurbette olayı!
  • Vize zorunluluğu var ama formalite icabi birşey türk pasaportu olupta türk olanlara vize yokgeçmişte yaşanan birtakım sıkıntılardan dolayı böyle
  • Kapida veriyorlardir ya, oyle sey mi olur :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

VIZE VAR AMA FORMALITE ICABI BISEY, direk azerbaycana biletini al havaalaninda veriyolar vizeyi maksat para heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tekme Atan Fare -- 7 Temmuz 2011; 13:45:02 >
  • Gürcistan arabayla üzerinden azerbaycan'a geçeceğim.Azerbaycan kapısından vize alabiliyor muyum?
    Rusya'ya vize kalktı.Ayrıca gürcistan üzerinden rusya'ya geçeceğim.Gürcistan rusya kapısı açık mı geçebilir miyim?
    bilen var mı lütfen yardımcı olun.
  • up up up koskoca forumda bilen yok mu?
  • biletini al havalanından yada gümrük kapılarından alıyorsun hemen konsolostada 1 saate verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

biletini al havalanından yada gümrük kapılarından alıyorsun hemen konsolostada 1 saate verirler.

Aynen vize var ama yok gibi
  • Yaklasik 1 sene sonra ben cevaplayayim kendi sorumu. Her ne kadar ucakla gidince havaalanindan aninda vize alinabilse de, konsolosluktan almak daha uzun suruyor. İstanbul'daki Azerbaycan Konsoloslugu'ndan 3 is gununde vize alinabiliyor. Kara yolu ile gidecek kisilerin, vizelerini onceden almalari gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Kapida veriyorlardir ya, oyle sey mi olur :D

Sen sus lan köylü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.