ulan hangi kafa ve el bu kadar saat dm kesmeye yeter biraz sacma olmus hele bide adam yatmamsı galiba yorumları okumadım yanlsı bişey yazdıysam af edin
eeet ya bu kadar item cıkması ... ben biras süphelendim yani
Ehehe şakacı insan...
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
Bir günde o kadar drop imkansız.Yani iyi sallamısşın,çoğu kişide inanmış ne yazık ki
sen heralde çok dm kestinki bu kadar emin konuşuyon. esas sen bilmiyosan bişey söylemede hiç kimse inanmasın.inanmıyosan bilmiyosan biraz kesin konuşmayalım dimi. 6 veya 7 saat kestiklerini söylüyolarki bence az bile çıkmış.bu arada heralde baya seri döndünüz? mirage dagger dm den düşer doğrudur.arkadaşım bu arada ss gönder ki milletin ön yargısın dan kurtulmuş olasın.yoksa değişik değişik yorumlar gelir.
lol.. Boş olan her zaman DM lere koşarız.. kaç yüz saat DM kestik bilmem.. ve ben hiç DM den mirage düştüğünü bilmem.. ama farzet bize denk gelmedi.. şu da varki diil 10, 50 saat kessen anca bu kadar item düşer.. Ama atıosun demek istemiorum.. sadece şanslı ol bakalım..
Evet çok kestim,biliyorum.Var mı diyeceğin?
quote:
Orjinalden alıntı: HeavenBoy
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
Bir günde o kadar drop imkansız.Yani iyi sallamısşın,çoğu kişide inanmış ne yazık ki
sen heralde çok dm kestinki bu kadar emin konuşuyon. esas sen bilmiyosan bişey söylemede hiç kimse inanmasın.inanmıyosan bilmiyosan biraz kesin konuşmayalım dimi. 6 veya 7 saat kestiklerini söylüyolarki bence az bile çıkmış.bu arada heralde baya seri döndünüz? mirage dagger dm den düşer doğrudur.arkadaşım bu arada ss gönder ki milletin ön yargısın dan kurtulmuş olasın.yoksa değişik değişik yorumlar gelir.
quote:
Orjinalden alıntı: black_pearl
bence bize bi yararı yok ne die yazıonda ????
burası paylaşım formudur herkez istediğini yazar
Herkes istediğini yazarsa bu forum 2dk'da çöker dostum..Bunu bil