Şimdi Ara

Azıcık dm kestiik bişeyler çıktı :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok manyaq yazmışsın.

quote:

. 1 adet raptor
    2. 1 adet shart
    3. 3 tane press çitin shel pultron (birini ben kendime aldım) :D
    4. 3 adet mirage daager
    5. 3 adet ıron cros bow
    6. 2 adet comlete pet paultron
    7. 3 adet elixır
    8. 2 adet clever
    9. 1 adet glave
    BU itemleri alalım uqraite edelim dedik rator shart baştan gitti

1 adet raptor
    2. 1 adet shard
    3. 3 tane priest chitin shell pauldron (birini ben kendime aldım) :D
    4. 3 adet mirage dagger
    5. 3 adet ironcrossbow
    6. 2 adet complete pet pauldron
    7. 3 adet elixir
    8. 2 adet cleaver
    9. 1 adet glave
    Bu itemleri alalım upgrade edelim dedik raptor shard baştan gitti .

Yanlışım varsa düzeltin

• ya bu adm ın dogru soledıgıne ınanmıorum kanıtlasın dıılmı arklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReDDoX

Ehehe şakacı insan...

şakacı harbiden.. yürek dayanmaz bu kadar dm kesmeye
  • sie sende bızımı ...on banlamayın cok sınırlendım
  • ya kardeşim ne demek bu kadar item imkansız bırakın ya cz de 1. dm den ironx dustunu bilirim.

olmazmı yani?

ayrıca dm den mirage dagger duŞer !
  • balık
  • bence bu dedikleri hikaye
  • ss göder de inanalim
  • dümen yaa ne kadar silah warsa 3 tane yaazmıs
  • 10 saat dmye bu kadar item az bile doğru olaabilir ama madem yazacan buraya bari ss al hahah kimse inanmamış kedi uzanamadığı ciğere munda dermiş ya o hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SmyrnA_ -- 8 Mayıs 2006; 14:21:30 >
  • abi o kadar şey bir taneden çıkmaz
  • ben böle adamlara inanmam daha upgrade yazmayı bilmeden DM den bunları çıkardığnı sölüor bide shard da sart demiş ilginç yani oyunu bilmeden 60 olmuş dm kesmiş bunları çıkarmış ya helal derim yada salla
  • Önceden Drop Rate nasıldı bilmiyorum fakat Cz de bir hafta boyunca günde 4-5 saat dm kestik. bir haftada çıkan itemlerin sayayım:
    1- 2 Raptor
    2- 2 iron Bow
    3- 2 Priest shell pauldron
    4- 2 Complate Robe
    5- 2 Deep Scar
    6- 2 Mirage Dagger
    7- 1 İron Crossbow
    8- sayısını hatırlayamadığım kadar wrist cutter diye middle clas balta
    9- 1 Destroyer
    10- Bi dolu da soul Pot.

Bu arada canımız sıkıldıkça da Troll captain kestik. Ama baya kestik toplam 4 saat kadar...
    Ondan da bi rogue shell helmet ve bi dolu priest chitin çıktı. Arada bir de samma çıktı onu da kestik o da boş çıktı( bu arada sadece anterastan item düşürebildim diğer boslardan şimdiye kadar bişey çıkmadı malesef)

Görüldüğü üzere drop rate o kadar fazla değil. Ben bronze preyin priest olan ve kutuları açan arkadaş da gold pre one göre yani...

Yine bir not : eğer dm yi siz kesiyorsanız epyce exp kaybedeceksiniz aklında bulunsun. ( Gelip gelip priesti kesiyolar çünkü. Ne kadar dikkat etseniz daldığınız bir an press ok ile karşı karşıya kalıyorsunuz. )

Areste fiyatlatın bu kadar düştüğü bir zamanda bir haftada bunları alacak kadar para yapmanın bir sürü yolu üstelik lvl 60+ olmnaya bile kalmadan...

• 3 saat boyunca kestik 0 başka bişey değil 0
    bide bu kadar itemin 10 saate çıkması bile imkansız her 30 dakkada bir item çıkarsa ohooo
    üstelik tek warior kesiyor yani bir tanesini kesmesi 3,4 dakikayı alır neredeyse 1 haftada çıkacak itemleri
    10 saate çıkarmış arkadaş biraz abartmış bana kalırsa o kadar item çıksada upgrade etmez kimse yani raptora + lı basmak için priest shell yakıyorsan serverın en zengin adamısın demektir lütfen biraz gerçekçi yazalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimi

3 saat boyunca kestik 0 başka bişey değil 0
    bide bu kadar itemin 10 saate çıkması bile imkansız her 30 dakkada bir item çıkarsa ohooo
    üstelik tek warior kesiyor yani bir tanesini kesmesi 3,4 dakikayı alır neredeyse 1 haftada çıkacak itemleri
    10 saate çıkarmış arkadaş biraz abartmış bana kalırsa o kadar item çıksada upgrade etmez kimse yani raptora + lı basmak için priest shell yakıyorsan serverın en zengin adamısın demektir lütfen biraz gerçekçi yazalım

+1

Ve de bir warriorun bunu kesmesi aşşa yukarı 2 dakka alıyor. Ama priestin masiive falan filan atması, arada humanların basması falan dersek real süre 4 dakayı rahat geçiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nerkek

quote:

Orjinalden alıntı: cimi

3 saat boyunca kestik 0 başka bişey değil 0

+1

Ve de bir warriorun bunu kesmesi aşşa yukarı 2 dakka alıyor. Ama priestin masiive falan filan atması, arada humanların basması falan dersek real süre 4 dakayı rahat geçiyor.

-1907 62 lvl da tek başıma en kötü ihtimalle 1 dk sürüyo ve bazen ilk kestiğimden de item çıkabilio adamın yalan sölemek için bir sbebi yok siz çıkaramıosanız o sizin sorurunuz ben 1 saatte 9 item çıkarttığımıda bilirim 5 saatte 0 item çıkardığımıda tamamen şansa bağlı

• atma recep
  • quote:

Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker

atma recep

ya bu forumda küfür neden yasak herkesi kendin gibi noob sanma video ya çekeceğim koyacağım seni g.t edeceğim.yapamayacağım şeyi neden söyleyemki ben öyle bir ihtiyacım yok.
  • 17 tane üst düzey item ha?Ne biliyim şanslısın!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.