Şimdi Ara

Azıcık dm kestiik bişeyler çıktı :D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DM DEN iyi şeyler cıkar ama sana biraz fazla cıkmamısmı? hadi sans diycem sansına 10 parca cıkar seninki 20 parca high clasa dayanmıs yanı burum buysa 62 olan her warrıoR ayda 1 gun dm kesse +8 shellerle dolasabılır cok kolay.
  • ya ss koymadan inanmam...hem dm den mirage çıktığımı görülmüş
  • YAW bu captain dan shell düştüğünü bnde duydum bide berserker den de düşüyomuş acaba doğrumu ona göre keselim bi soram dedim hıslı cvp larsanız sevinirim bekliyommm[sm=
    quote:

Orjinalden alıntı: Nerkek

Önceden Drop Rate nasıldı bilmiyorum fakat Cz de bir hafta boyunca günde 4-5 saat dm kestik. bir haftada çıkan itemlerin sayayım:
    1- 2 Raptor
    2- 2 iron Bow
    3- 2 Priest shell pauldron
    4- 2 Complate Robe
    5- 2 Deep Scar
    6- 2 Mirage Dagger
    7- 1 İron Crossbow
    8- sayısını hatırlayamadığım kadar wrist cutter diye middle clas balta
    9- 1 Destroyer
    10- Bi dolu da soul Pot.

Bu arada canımız sıkıldıkça da Troll captain kestik. Ama baya kestik toplam 4 saat kadar...
    Ondan da bi rogue shell helmet ve bi dolu priest chitin çıktı. Arada bir de samma çıktı onu da kestik o da boş çıktı( bu arada sadece anterastan item düşürebildim diğer boslardan şimdiye kadar bişey çıkmadı malesef)

Görüldüğü üzere drop rate o kadar fazla değil. Ben bronze preyin priest olan ve kutuları açan arkadaş da gold pre one göre yani...

Yine bir not : eğer dm yi siz kesiyorsanız epyce exp kaybedeceksiniz aklında bulunsun. ( Gelip gelip priesti kesiyolar çünkü. Ne kadar dikkat etseniz daldığınız bir an press ok ile karşı karşıya kalıyorsunuz. )

Areste fiyatlatın bu kadar düştüğü bir zamanda bir haftada bunları alacak kadar para yapmanın bir sürü yolu üstelik lvl 60+ olmnaya bile kalmadan...

s20.gif]

• quote:

Orjinalden alıntı: özgürgün

ya ss koymadan inanmam...hem dm den mirage çıktığımı görülmüş

demekki hiç dm kesmemişin o yüzdende çıktığını görmemişin
  • YA SİZ NE KADAR EZİKSİNZİ RAPTOR İÇİN SHELMİ YAILIR YAKILIR TABİ BEN 2 GÜNDE 4SHART YAKTIĞIMI BİLİRİM 4E GEÇERKEN ARADAKİŞLERİ SAYMIYOM KESEM WARIOR NOKTA_İLETİSİM 64 BLADE MASTER 4700 CİVARI MANNERİ VAR BİZ ŞİMDİYE KADAR SADECE 1 ÜN FULL DM YE ÇIKTIK DÜŞE İTMELER BUNLAR YANİ BİZİM SALLAMAYA NE İHTİYACIMIZ VAR NOOB NOOB KONUŞUP İNSANI SIKMIYN ÇOK KONUŞMAYA GEREK YOK BİLEN BİLİYO ZATİİ NASIL DÜŞTÜĞÜNÜ İTEMLERİN KEŞKE SS ALSAYDIK NOKTA AÇTIĞI İÇİN BİZ ALMADIK SS
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cimi

3 saat boyunca kestik 0 başka bişey değil 0
    bide bu kadar itemin 10 saate çıkması bile imkansız her 30 dakkada bir item çıkarsa ohooo
    üstelik tek warior kesiyor yani bir tanesini kesmesi 3,4 dakikayı alır neredeyse 1 haftada çıkacak itemleri
    10 saate çıkarmış arkadaş biraz abartmış bana kalırsa o kadar item çıksada upgrade etmez kimse yani raptora + lı basmak için priest shell yakıyorsan serverın en zengin adamısın demektir lütfen biraz gerçekçi yazalım

+1

Ve de bir warriorun bunu kesmesi aşşa yukarı 2 dakka alıyor. Ama priestin masiive falan filan atması, arada humanların basması falan dersek real süre 4 dakayı rahat geçiyor.

-1907 62 lvl da tek başıma en kötü ihtimalle 1 dk sürüyo ve bazen ilk kestiğimden de item çıkabilio adamın yalan sölemek için bir sbebi yok siz çıkaramıosanız o sizin sorurunuz ben 1 saatte 9 item çıkarttığımıda bilirim 5 saatte 0 item çıkardığımıda tamamen şansa bağlı

Evet bazen ilk kestiğinde çıkar zaten raptor 5. dm den düşmüştü. Ben çıkmaz demedim ki. Arkadaş da dememiş. Ama bayağa ballıymış gerçekten. Yani normal değil. Ama tabiki şans. Yoksa millet dm den çıkmazdı. Bazen de hiç birşey çıkmayabiliyor. Bazen sadece cleaver çıkıyor. Ama bunlar da çıkabilir. Tamamen şans. Abyss gem gibi. Ve ya benim lvl 5 ken wormdan mı ne düşen scimitarı arka arkaya uplayarak +8 yapmam bi. Ama kesinlikle hiç de normal bi drop rate değil. Söylemek istediğim bu...

• quote:

Orjinalden alıntı: nbhwisne

lol.. Boş olan her zaman DM lere koşarız.. kaç yüz saat DM kestik bilmem.. ve ben hiç DM den mirage düştüğünü bilmem.. ama farzet bize denk gelmedi.. şu da varki diil 10, 50 saat kessen anca bu kadar item düşer.. Ama atıosun demek istemiorum.. sadece şanslı ol bakalım..

KATILIYORUM

• biraz uydurma gibi geldi
  • zuhaha evet şansılın hemde çok
  • bizim bi abide lvl 70 oldu sabaha kadar dm dodüler warrior shell göğüslük raptor elixir ve sharlar düşmüş ve bide adam diyor lvl 70 olun işte böyle item kıtlığı çekmezsiniz adam bulduğu itemlerle dual shard +8 ve black dragon necklace aldı üzeride full shell +7
  • quote:

Orjinalden alıntı: delicious_

YAW bu captain dan shell düştüğünü bnde duydum bide berserker den de düşüyomuş acaba doğrumu ona göre keselim bi soram dedim hıslı cvp larsanız sevinirim bekliyommm[sm=
    quote:

Önceden Drop Rate nasıldı bilmiyorum fakat Cz de bir hafta boyunca günde 4-5 saat dm kestik. bir haftada çıkan itemlerin sayayım:
    1- 2 Raptor
    2- 2 iron Bow
    3- 2 Priest shell pauldron
    4- 2 Complate Robe
    5- 2 Deep Scar
    6- 2 Mirage Dagger
    7- 1 İron Crossbow
    8- sayısını hatırlayamadığım kadar wrist cutter diye middle clas balta
    9- 1 Destroyer
    10- Bi dolu da soul Pot.

Bu arada canımız sıkıldıkça da Troll captain kestik. Ama baya kestik toplam 4 saat kadar...
    Ondan da bi rogue shell helmet ve bi dolu priest chitin çıktı. Arada bir de samma çıktı onu da kestik o da boş çıktı( bu arada sadece anterastan item düşürebildim diğer boslardan şimdiye kadar bişey çıkmadı malesef)

Görüldüğü üzere drop rate o kadar fazla değil. Ben bronze preyin priest olan ve kutuları açan arkadaş da gold pre one göre yani...

Yine bir not : eğer dm yi siz kesiyorsanız epyce exp kaybedeceksiniz aklında bulunsun. ( Gelip gelip priesti kesiyolar çünkü. Ne kadar dikkat etseniz daldığınız bir an press ok ile karşı karşıya kalıyorsunuz. )

Areste fiyatlatın bu kadar düştüğü bir zamanda bir haftada bunları alacak kadar para yapmanın bir sürü yolu üstelik lvl 60+ olmnaya bile kalmadan...

s20.gif]

Düşüyomuş ama ben düşüremedim . Onu da çok kestim.

• quote:

Orjinalden alıntı: ziper_gazi

arkadaşlar dün dm kesek dedik içinden çıktıda çıktı ama sağlam item az yazıyom aha:
    1. 1 adet raptor
    2. 1 adet shart
    3. 3 tane press çitin shel pultron (birini ben kendime aldım) :D
    4. 3 adet mirage daager
    5. 3 adet ıron cros bow
    6. 2 adet comlete pet paultron
    7. 3 adet elixır
    8. 2 adet clever
    9. 1 adet glave
    BU itemleri alalım uqraite edelim dedik rator shart baştan gitti arkadaşar press shelei yakmaya çalıştı +7 oldu elixılarda biri +6 oldu +7 basarken cızzz ıron cross bowları direk yaktık galve yansın dedik oda +7 di oldu mirage dagger bastık oda +7 oldu

+7 olan itemleri hespladık diğerlerini +1 sattığımızda olan fiyala ayna ama bişey farklıdı 150 m bus parası gittti boşa bakalım bugünde falen angel yapcaz bu sefer bişeyler çıkar inş.

walla ne kadar az dm kesmıssınız

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker

atma recep

ya bu forumda küfür neden yasak herkesi kendin gibi noob sanma video ya çekeceğim koyacağım seni g.t edeceğim.yapamayacağım şeyi neden söyleyemki ben öyle bir ihtiyacım yok.

senin videonu bekliyorum kaç saat olursa olsun 62 lvl bi wariorun dm hele tek kesmesi 1 dakika mühteşem bişeysin sen o zaman tek kelimeyle muhteşemsin walla ne diyim 62 lvl wariormu kassam acaba ne yapsam
    1 saate zengin olacaksam kasarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimi -- 8 Mayıs 2006; 21:02:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimi

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker

atma recep

ya bu forumda küfür neden yasak herkesi kendin gibi noob sanma video ya çekeceğim koyacağım seni g.t edeceğim.yapamayacağım şeyi neden söyleyemki ben öyle bir ihtiyacım yok.

senin videonu bekliyorum kaç saat olursa olsun 62 lvl bi wariorun dm hele tek kesmesi 1 dakika mühteşem bişeysin sen o zaman tek kelimeyle muhteşemsin walla ne diyim 62 lvl wariormu kassam acaba ne yapsam
    1 saate zengin olacaksam kasarım

4 saatin emeği sadece shard 1. olmaz 2. olmaz 3.de çıkar yani benim adammı bozuk acaba aydan aya pre bakımını yaptırıyorum belkide senin adamda bi acayiplik ds den hiç item alamadım max 3 saat kesiyodum

• quote:

Orjinalden alıntı: ziper_gazi

arkadaşlar dün dm kesek dedik içinden çıktıda çıktı ama sağlam item az yazıyom aha:
    1. 1 adet raptor
    2. 1 adet shart
    3. 3 tane press çitin shel pultron (birini ben kendime aldım) :D
    4. 3 adet mirage daager
    5. 3 adet ıron cros bow
    6. 2 adet comlete pet paultron
    7. 3 adet elixır
    8. 2 adet clever
    9. 1 adet glave
    BU itemleri alalım uqraite edelim dedik rator shart baştan gitti arkadaşar press shelei yakmaya çalıştı +7 oldu elixılarda biri +6 oldu +7 basarken cızzz ıron cross bowları direk yaktık galve yansın dedik oda +7 di oldu mirage dagger bastık oda +7 oldu

+7 olan itemleri hespladık diğerlerini +1 sattığımızda olan fiyala ayna ama bişey farklıdı 150 m bus parası gittti boşa bakalım bugünde falen angel yapcaz bu sefer bişeyler çıkar inş.

Hava Mı atmak istiyorsun ?,
    Ballıymışsın işte,
    Upgrade ye : Uqraite
    elixer e : elixır
    Shard a : Shart
    pauldron a : Paultron
    Raptor a : Rator diyen birinden ne beklenir.
    Adam yaşadıgı maceraları yazıyo

• quote:

arkadaşım DM den mirage dagger düşer..

ayrıyetten bişi sölemek istiyorum başımıza ne geliyosa hep bu ön yargımız yüzünden geliyorr töbe töbe ya b,raz şu davranışların düzelmesine dikkat edelim lütfen arkadaşlar

ayrıca 5-7 saat dm döndük demiş bu kadar item çıkması normal size bişi söliyim ben KIVANC_19 charı ile dm dönerken

tabi bilirsiniz 70 lvl bp (pis:buferlm) my :D, white_hunter 3 ü dalıyor 3 pri healliyor :D

1 shard
    1 rogue shell pauldron
    1 complate
    1 ironx
    1 iron
    1 md
    1 durandal
    1 ms
    2 pri shell çıkartmıştık

cafe deki kayıtlarda var.. tabi bu item lerden bana gelenleri

not : kıvanc abinin bi işi çıkmıştı, bi çocuga bıraktı, çocugunda canı sıkıldı, ben döndüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BauglirXul -- 8 Mayıs 2006; 22:36:39 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: özgürgün

demekki hiç dm kesmemişin o yüzdende çıktığını görmemişin

özgür sana karşılık yuhauahua

• Walla bayaa şanslıymışsın o dediklerinin hepsini düşürdümk biz clanca ama 1 haftada :) anca o kadar item düştü daha çok ikişer tane mana pot düştü bize ama 6-7 saatte bu kadarı çok zor hepiniz gold premiumsanız o başka tabi. Bu arada bilen bilmeyen sırf mesaj sayısı artsın diye saçma saçma yazmışya hakkaten güldüm bunada :D
  • $ansa bakk be ama glaqve fln dm den dusuyomu ya mirage yi de bilmiyorum only harpy turleri abyss gem biliom ama :S dm lerle isimiz olmaz da pek :D
  • yaw ben diezde arklarla 3 tane kestik hepsindede pot çıktı millet ne ballı yaw
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.