yine iyi çıkarmısın sabaha kadar kestik pot soul pot soul pot soul
cz de yapılan DM lerde iyi itemler düşüyor ama eslantta pek okadar fazla item düşmüyor biz dün bir kaçtane kestik sadece bi warior shell çıkdı başka bişi çıkmadı ha bi üstümüze samma düştü hemen onu da kestik gigantic axe çıkdı... dm itemi için cz de ama hem boss hem dm itemi derseniz en iyisi eslant
quote:
Orjinalden alıntı: ziper_gazi
arkadaşlar dün dm kesek dedik içinden çıktıda çıktı ama sağlam item az yazıyom aha: 1. 1 adet raptor 2. 1 adet shart 3. 3 tane press çitin shel pultron (birini ben kendime aldım) :D 4. 3 adet mirage daager 5. 3 adet ıron cros bow 6. 2 adet comlete pet paultron 7. 3 adet elixır 8. 2 adet clever 9. 1 adet glave BU itemleri alalım uqraite edelim dedik rator shart baştan gitti arkadaşar press shelei yakmaya çalıştı +7 oldu elixılarda biri +6 oldu +7 basarken cızzz ıron cross bowları direk yaktık galve yansın dedik oda +7 di oldu mirage dagger bastık oda +7 oldu
+7 olan itemleri hespladık diğerlerini +1 sattığımızda olan fiyala ayna ama bişey farklıdı 150 m bus parası gittti boşa bakalım bugünde falen angel yapcaz bu sefer bişeyler çıkar inş.
arkadaşlar çıkan itemler normal bence bende bir gün bir wariorarkadaşla cz de dm yaptım 2 mirage dagger 1 shard 2 priest shell pauldron 1 warior shell pauldron 1 rague shell pauldron 1 complete 1 deep scar mı ne ismini tam hatırlamıom:D 1 claver hatta alıp almama konusunda tartıştık sıra bendeydi:D çıknalr bunlar 4 yada 5 saat içinde bunlar çıkar arkadaşlar çıkmaz diye bişi yok ama kutuları warıor arkadaş açtı ve premıum u vardı
Biri yukarda gave düsmez demis, biri abyss çıkar demis.. acep kaçı dm görmüste bu postu yorumluo.. 42 tane kestim.. (pot Tükenio biri yatıo cart curt) yaklasık bi buçuk saat sürdü 42 tanede Glave bi kaç shell ve shard düstü.. arkadasın bu kadar item çıkarması olağan bişe hele czdeyse daha da olağan.. czde drop rate 4 katı..
bende test serverinde baya bir dm kesmiştim warriordum nick im w4rr10r di bilen vardır belki baya güzel itemler düşmüştü md warrior shell complate cz dekilerden baya güzel item düşüyor yaklaşıl 25 30 gibi bişey kestik 20 e yakın item düştü eslantda kestim bi 15 kadar ordan hiç bişi çıkmadı sadece pot
BEYLER ZIPER_GAZİ KATILIYORUM BEN NOKTA_İLETİŞİM ÇARININ SAHİBİYİM ZIPERİN DEDİGİ İTEMLER HEP DÜŞTÜ İNANMAMKİSTEMEYENLER VAR AMA GERÇEKLER HER ZMANKİ GİBİ ACI GELİYOR HERKESE BEN SABAH 10 AKŞAM 18 KADAR DM DÖNDÜM VEDEİTEMLERİN HEPSİ DÜŞTÜ HA DÜŞTÜ NE OLDU DEGERLİLERİ HEP YANDI SHAR OLSUN RAPTOR OLSUN CANIMIZ SAOLSUN BU CUMARTESİDE DM HERKESİ BEKLERİM VEDE YANLARINA SAAT ALSINLAR VE SAAT TUTSUNLAR AKŞAMA KADAR DÖNÜYORMUYUM DÖNMÜYORMUYUM BU DÜŞENLERİN BU KEZ RESMİNİ ÇEKİCEM AMA SİTEYE VERMİCEM KENDİ ARŞİVİME EKLİCEM HA BİDE GLAVE DÜŞERMİ DİYE Bİ ARKADAŞ SORMUŞ ALLAH YUKARDA O İTEMLERİN HEPSİ DÜŞTÜ YALAN SÖYLEYEN ALLAHINI HAŞA İNKAR ETSİN MİRAGEDE DÜŞTÜ GLAVEDE BU SAATTEN SONRA İNANMAK İSTEMEYEN İNANMASIN BENDEDONANIM FROM ÜYE OLAYIM DAHA ÇOK SIKK GÖRÜŞÜRÜZ HERKESE İYİ MUHABBETLER KOLAY GELSİN
bencede :D
iyi itemler çıkmış bi kaçını versene nerde oynuon bakim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme