Şimdi Ara

Azirin hali ne olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Early game de inanılmaz güçsüz karşısında assasian varsa oyuna tutunmak için inanılmaz bir efor sarfetmek gerekiyor.

%29 Win rateden bahsediyoruz riotun el atması gerekli hero çok düştü oyundan

• Azir hala iş görüyor, hero'ya hakim olanlar baya taşıyor..
    azir tabiyatı gereği kırılgan hero mesafesini korumak gerekiyor.. ayrıca Q'larını dikkatli kullanmalı ben azir ile takasa gireceğim zaman q'sunu kullanmasını beklerim.. şuan metada azir.. sadece daha fazla oyunculuk istiyor
  • Bir şampiyonun iyi ya da kötü olması Win rate ile alakalı değil.

Azir ile Ryze pick or ban iken %42 win rateleri falan vardı.

Ya da sona ile amumu hiç bir zaman adam akıllı metaya giremese de win rate'i hep %52 nin üstünde.
  • Bu hero çıktığında askerleri duvar arkasından kule indirebiliyordu. Zaten mekaniği sakat bir hero o ultiyle iyice çorba gibi oldu. Eskiden e si zıplatıyordu içinden geçiyordu şimdi herhalde sadece slow atıyor her güncelleme değiştiği için takip edeyorum artık. Ama herşeye rağmen zevkli hero.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azir çok iyi şu an konu kilit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dengelemeleri prof arenaya göre yaptıkları için azir,ryze gibi oyunculuk isteyen şampiyonların win rate i düşük. Yoksa 2 şampiyonda fazlasıyla güçlü sadece oynayanlar arasında fark var

• azir fena değil ama soloqda karşına ne geldiğine bağlı
  • Askeri kuleye atınca hasar veriyordu eskiden. Sanırım bir daha geri gelmedi o özellik. O ve E ile havaya kaldırmayı özlüyorum. Onun dışında laf edemem gücü hakkında. Pek hakim değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 14 Mart 2018; 18:10:30 >
  • Haykıran Bıngıldak kullanıcısına yanıt
    O özellik sunucuya gelmeden önce pbe'de kaldırıldı.

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Senin ligin gold du dimi kardeşim benim
  • oynamasını bilen bir azir oyundan bezdirir bizim trdeki otp azir kekoları hariç xd
  • Win rate %45 gözüküyor nerden bakıyorsunuz anlamıyorum ki.%29 ne.Ayriyeten 3 4 yama önce instapick iken win rate %48 di.

• Heroya hakim olan adam öttürüyor, geçen gün geldi karşıma base atmaktan gına gelmişti.

• pckopat542 P kullanıcısına yanıt
    evet öyle ?
  • pckopat542 P kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Azir oyun sonu her zaman güçlü. DPS inanılmaz fakat. Early oyunda sadece farm yap diyor riot. 15 saniye olan q ve asker menzilin kısalığı ile takas girmek için 2 kere düşünmen gerek. Koridor baskısı kuramayınca rakip roam atmaya çok müsait oluyor. Diğer koridorlar oyunu takip etmezse kartopuna bağlamış bir rakibin oluyor karşında. Tüm bunlara rağmen Azir mekanikleri yüzünden oynaması çok zevkli bir şampiyon. 2 eşya aldıktan sonra dakika 22 gibi 2 kişi baron yapabiliyorsunuz sinsice.
  • Oyun başı farm odaklı, roam konusunda ise CDR kurbanı bir hero. Ben oynayanlara hep imrenmişimdir, sırf Azir i tam anlamıyla öğrenmek için onlarca kez videolar izleyip maçlar attım ancak ciddi manada mekanik bilgisi istiyor, bazen kafamdakileri oyunda yapamıyorum kaç maç oldu hala tam hakim olamadım heroya, gereksiz bir gerginlik oluşuyor mekaniklerini yapacağım diye hala o stresten arınamadım Azir oynarken.

Lane safhasında en fazla outfarm bırakır, ancak roam karşısında resmen biçare hero, siz outfarm yaptım diye sevinirseniz 3 dk sonra karşınızda 2/0 adam gelince demoralize oluyorsunuz. Takıma oldukça bağımlı, pozisyon bilgisi şart ve o videolardaki gibi E + Q + F + R mekaniğini yapmak biraz toto ister. Bunu yapıcam diye tfye takımı eksik sokabilirsiniz de direkt nexusu da alabilirsiniz, bu takımdan ziyade sizin mekanik ve takım oyunu anlayışınızla alakalı. Bu kadar bireysel olup da bu kadar takıma bağımlı bir başka her yok. Mekaniklerini Allahuekber dağlarına çıkarsanız bile combonuzda sonra ve ya önce takıma büyük iş düşüyor.

Gelen nerfler Competive Arena için mantıklı olsa da solo q için verilen emeğin karşılığının oranı; çaba sarfetmeye değmeyecek seviyede şu an. Sırf keyfine oynanabilir ama dediğim gibi dps olması için sürekli savaşıyor olmanız gerekiyor, bu da takımla beraber hareket etmenizi gerektiriyor doğal olarak.

• E W R Q gördükten sonra öbürü artık klişe kaldı gözümde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.