Şimdi Ara

Aziz YILDIRIM : fenerbahçe ş.liginde mücadele edecek hayırlı uğurlu olsun!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
7.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cas davasi hizlica gorulecekmis o sartla Fener"i on elemeye almislar eger haksiz bulunursa yine kupa disina birakilacakmis

http://t.co/roMV0UTaYT
  • fener hisseleri tavana gidiyor
  • 28 Ağustosta ki CAS neticesine kadar oynayabilir FB.

CAS UEFA lehine karar verirse FB 2 maç oynamasına rağmen elenecek kupadan.

Eğer CAS FB yi haklı bulursa devam edecek FB yoluna.

28 Ağustosa kadar bence herkes temkinli olmalı.

Tehlike aynen devam.

Teklifi UEFA vermiş.
  • Tedbir kararı çıktı galiba ayrıntılı açıklayaydı iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

ayrıntı ntvspor da.... kuraya katılacak turu geçerse cas davasını kazanırsa ş.ligine girecek kazanamazsa gidemicek.. ilginç bi yöntem

Bursaspor'a ne olacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 Ağustos da hersey değişebilir. Olumsuz karar çıkarsa rakiplerini elese bile giyemeyecek. Bu kötü oldu işte hersey bitmiş değil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

şaka mı bu. eğer dediği gibi olmazsa koltuğu fena sallanır. yıkarlar

eee bizim başımız kel mi biz de uefaya devam o zaman. hadi fikret sen de açıkla

haykırdım resmen
  • Noluyoruz lan
  • Bursaspor yalan oldu o zaman.Yendigimiz takim gider cl ye.En çok buna sevindim.

• Nedeni aciklandi
    Ntvspor: Uefa Fb ye CAS davasini expres görülmesini istemis Fb kabul etmis bu su anlama geliyor dava 23.8.2013 de göeülecek ve 28.8.2013 de karar verilecek tarih grup maclarinin baslamadan önce verilecegi icin Fb kura cekimine katilabilecek ve iki ön eleme oynayacak eger CAS onarsa Fb men iyecek eger CAS bozarsa karari ozaman gruplara kalacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noluyo la timsahmi isteyim suan biri bilgilendirsin gercekmi?

• Eğer bu iş siyasetle yakından ilgili değilse adam değilim, aha da buraya yazıyorum

Şike varsa cezasını çeksin, yoksa da helal olsun her şeye rağmen takımının arkasında durdu, bir GS taraftarı olarak tebrik ediyorum, "şike yoksa" ŞL ligine katılmanız en doğal hakkınızdır, yolunuz açık olsun, RTE nin ve cemaatin bu işlerde de parmağı olduğunu düşünüyorum.
  • La biz ne alemdeyiz o zaman ? Bi açıklama bekliyoruz Fikret Başgan
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

Orijinalden alıntı: carloska

koskaca başkan yalan konuşacak hali yok var bişi demek ki ayrıntı bekliyoruz

Aziz yıldırım bu adam

aziz yıldırım'sa ne olmuş?

cevap versene kardeşim. bir şey söylüyorsan devamını getir.
  • Bursa ne oldu şimdi
  • Olan Bursaspor'a olacak.
  • Hacı peki oldu ya CAS dedi FB itirazı olumsuz sonuçlandı gidemeyecek ŞL'ye. O zaman haliyle Fenerbahçe'nin eleme oynadığı takım üst tura yükseliyor. Yani dava negatif sonuçlanırsa hem Uefa hem de ŞL'den birer tane yerimizi kaybediyoruz mu demek bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StormBorn

Eğer bu iş siyasetle yakından ilgili değilse adam değilim, aha da buraya yazıyorum

Şike varsa cezasını çeksin, yoksa da helal olsun her şeye rağmen takımının arkasında durdu, bir GS taraftarı olarak tebrik ediyorum, "şike yoksa" ŞL ligine katılmanız en doğal hakkınızdır, yolunuz açık olsun, RTE nin ve cemaatin bu işlerde de parmağı olduğunu düşünüyorum.

ben bunu aylardır bağırıyorum forumda hocam. ama insanlar görmek istediklerini görüyorlar.
  • cas davada fb yi haklı bulmuş ve kararı durdurmuşş. oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.