Şimdi Ara

Aziz YILDIRIM : fenerbahçe ş.liginde mücadele edecek hayırlı uğurlu olsun!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
7.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cas feneri haklı falan bulmadı.Arkadaşlar yalnış bilgilendirmeye yapmayın.Ntv de açıklandı uefa bir öneride bulundu cas hızlı bir yargılama süreci var bunu kabul ederseniz ön elemelere katılırısnız dedi.Ancak cas bu hızlı sürecde 28 ağustos 29 agustos arası karar açıklanacak casda olumsuz sonuc çıkarsa fener kurayı geçsede gene gidemeyecek.
  • DURMAYIN ULAAAAN

• zaten ş.ligindeydi neye seviniyorsunuzki
  • quote:

Orijinalden alıntı: genc-er

cas davada fb yi haklı bulmuş ve kararı durdurmuşş. oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

öyle değil galiba. CAS 28 Ağustos'ta kararını verene kadar Fenerbahçe Avrupa maçlarına katılacak, eğer UEFA haklı bulunursa Fenerbahçe grup maçlarına çıkamayacak. Eğer Fenerbahçe haklı bulunursa Fenerbahçe Avrupa'da devam edecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

Orijinalden alıntı: carloska

ayrıntı ntvspor da.... kuraya katılacak turu geçerse cas davasını kazanırsa ş.ligine girecek kazanamazsa gidemicek.. ilginç bi yöntem

Bursaspor'a ne olacak ?

Fenerbahçe turları geçerse ama cas suçlu bulursa kaldığı yerden devam edecek Bursaspor.Başka açıklaması olamaz.
    Trabzonspor-A.bilbao maçını hatırla.Uefa Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligine aldı.Bilbao Avrupa Ligine gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=297737

Alla alla bu ne demek şimdi.Casdaki dava devam edicekmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genc-er

cas davada fb yi haklı bulmuş ve kararı durdurmuşş. oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

öyle değil hocam

şu şekil haklı bulmuş,biz sizi suçlu bulmayana kadar suçsuzsunuz

Fener ön eleme maçı oynayacak,ağustos sonu CAS sonucu açıklayacak 28inde.

29Ağustosta gruplar için kura çekimi var.

Fenerbahçe ön elemeleri geçip,CAS yine Fenerbahçeyi suçlu bulursa yine gruplara katılamayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Hacı peki oldu ya CAS dedi FB itirazı olumsuz sonuçlandı gidemeyecek ŞL'ye. O zaman haliyle Fenerbahçe'nin eleme oynadığı takım üst tura yükseliyor. Yani dava negatif sonuçlanırsa hem Uefa hem de ŞL'den birer tane yerimizi kaybediyoruz mu demek bu?

evet ben öyle anladım da bu aslında kısmen iyi bi şey gsnin toplayacağı puanlar 5 yerine 3e mi bölünecek bu durumda, eğer böyleyse süper.

yalnız tamamen sallama verdiğim yüzdelerde konuşursam, CASın bizim lehimize karar verme ihtimali %20 desek, ön elemeyi geçme ihtimalimize de %40 desek. bizim 2 ay sonra gruplarda olma ihtimalimiz istatistiksel olarak %8 oluyo %12 de uefa

• quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Hacı peki oldu ya CAS dedi FB itirazı olumsuz sonuçlandı gidemeyecek ŞL'ye. O zaman haliyle Fenerbahçe'nin eleme oynadığı takım üst tura yükseliyor. Yani dava negatif sonuçlanırsa hem Uefa hem de ŞL'den birer tane yerimizi kaybediyoruz mu demek bu?

İste benimde.kafama takilan bu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.coskan M kullanıcısına yanıt
    trabzon olayı farklı... fener öneleme oynamadan ş.ligine direk gittiği için yerine trabzon gitti burda öneleme oynicak mantıken elenen takım tur atlamış olacak fb nin yerine bursa nın devam etmesi mantık dışı biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

quote:

Orijinalden alıntı: StormBorn

Eğer bu iş siyasetle yakından ilgili değilse adam değilim, aha da buraya yazıyorum

Şike varsa cezasını çeksin, yoksa da helal olsun her şeye rağmen takımının arkasında durdu, bir GS taraftarı olarak tebrik ediyorum, "şike yoksa" ŞL ligine katılmanız en doğal hakkınızdır, yolunuz açık olsun, RTE nin ve cemaatin bu işlerde de parmağı olduğunu düşünüyorum.

ben bunu aylardır bağırıyorum forumda hocam. ama insanlar görmek istediklerini görüyorlar.

Şike olup olmadığını bilmiyorum, büyük ihtimalle vardır her takım yapmıştır zamanında.Baktığımızda UEFA şike olmasa nasıl böyle kararlar veriyor bu da şaşılacak birşey sonuçta.Ama bir GS taraftarı olarak uA nın RTE yalakası olduğunu öğrendiğimden beri bu taraftar grubundan nefret ediyorum, üstüne bi de Ünal Aysal'ın söylediği "20 milyon GS taraftarı AKP ye oy verdi" gibi sözleri de çok yanlış buluyorum. Ama ben bi GS taraftarıyım, uA yada Ünal taraftarı değil. Fakat bu olaylar beni acaip sinirlendiriyor. Sen kimsin ki 20 milyon kişinin adına konuşuyorsun demezler mi adama.

Eğer ortada "haksız" bir ceza varsa umarım bu ceza kaldırılır.

• Şlde elendik diyelim Cas 2 yıl menide verdi bursaspor'un vay haline
  • Eğer haber gerçekse varya çok sevindim sizin adınıza arkadaşlar bu çok iyi haber ülke puanı ve Türk futbolu için çok iyi haber
  • valla aziz ne yapıyor anlamadım ama helal olsun demek isterim
  • Mantıklı bir karar, çıkan sonuca itiraz edilmeyeceğini söylemiş FB, 28 Ağustos'ta CAS kararını açıklayacak.
  • peki cas sonuçlandığında fenere yine kötü haber gelirse..

elediği takımlar açısından durum ne olacak?

• beyler hayırlı olsun da cas cezayı onarsa ne olacak peki?

bu sene şl'ye katıldınız deyip 2 yıllık cezayı 2014/15 ve 2015/16'ya yazmasınlar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.