Şimdi Ara

Aziz YILDIRIM : fenerbahçe ş.liginde mücadele edecek hayırlı uğurlu olsun!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
7.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LAAAAAAN OLUM BANA BİŞEY OLUY LAAAAAN ALLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH
  • quote:

Orijinalden alıntı: StormBorn

Eğer bu iş siyasetle yakından ilgili değilse adam değilim, aha da buraya yazıyorum

Şike varsa cezasını çeksin, yoksa da helal olsun her şeye rağmen takımının arkasında durdu, bir GS taraftarı olarak tebrik ediyorum, "şike yoksa" ŞL ligine katılmanız en doğal hakkınızdır, yolunuz açık olsun, RTE nin ve cemaatin bu işlerde de parmağı olduğunu düşünüyorum.

Hocam size katılıyorum çocuk oyuncağımı la bu,kesin siyaset var bu işin içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

trabzon olayı farklı... fener öneleme oynamadan ş.ligine direk gittiği için yerine trabzon gitti burda öneleme oynicak mantıken elenen takım tur atlamış olacak fb nin yerine bursa nın devam etmesi mantık dışı biraz

Hocam fener turları geçerse dedim.Fener elenirse Bursa Avrupa ligine katılacak.
  • FENERİN ŞL DE OYNAMASI KESİN DEĞİL. BU KONUDAKİLERİN TEK TEK SS LERİ ALINDI CAS KARARINI BEKLİYORUM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler sımdı fenerbahce eleme turunda elenırse ve cas tanda alyehıne bı karar cıkarsa 2 senelık ceza onumuzdekı seneden mı baslayacak ?
  • Hayırlı olsun. Başka türlü ligde rekabet pek tatsız olurdu, bu iyi oldu.
  • Abi bu pek hayırlı bir olay gibi gelmedi bana ama... UEFA olası bir tazminattan yırtmaya çalışıyor bence.
  • açın ntvyi avukatı dinleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcno

beyler hayırlı olsun da cas cezayı onarsa ne olacak peki?

bu sene şl'ye katıldınız deyip 2 yıllık cezayı 2014/15 ve 2015/16'ya yazmasınlar...

3. ön elemeyi geçeriz büyük ihtimal. Play-Off'da elensek de EL'ye katılabiliyoruz. Men ederlerse bu yılki EL hakkımızı almış olurlar. O zaman bu yıl gidememiş sayılırız
  • Fener ön elemeyi geçemez ve casda 28 inde cezayı onarsa fener cezasını bu seneden çekmiycek. Çok büyük bi risk bu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick-Mesaj

beyler sımdı fenerbahce eleme turunda elenırse ve cas tanda alyehıne bı karar cıkarsa 2 senelık ceza onumuzdekı seneden mı baslayacak ?

Cas kararı onanırsa fener yine hiçbir yere gidemez

• quote:

Orijinalden alıntı: pesaction

açın ntvyi avukatı dinleyin

İşteyiz dostum ne diyor?
  • Allaaaaaaaaaaahhh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar yaygaradan sonra ilk maçta eleniyolarmış ne gülerim ama :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deist_25

quote:

Orijinalden alıntı: aimar

quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Hacı peki oldu ya CAS dedi FB itirazı olumsuz sonuçlandı gidemeyecek ŞL'ye. O zaman haliyle Fenerbahçe'nin eleme oynadığı takım üst tura yükseliyor. Yani dava negatif sonuçlanırsa hem Uefa hem de ŞL'den birer tane yerimizi kaybediyoruz mu demek bu?

evet ben öyle anladım da bu aslında kısmen iyi bi şey gsnin toplayacağı puanlar 5 yerine 3e mi bölünecek bu durumda, eğer böyleyse süper.

yalnız tamamen sallama verdiğim yüzdelerde konuşursam, CASın bizim lehimize karar verme ihtimali %20 desek, ön elemeyi geçme ihtimalimize de %40 desek. bizim 2 ay sonra gruplarda olma ihtimalimiz istatistiksel olarak %8 oluyo %12 de uefa

Gruplara geçtiniz diyelim men edildiniz sonrada peki gruplara kalma parasını Bursamı alacak ?

ntvsporda bi avukat söyledi şimdi, bursa girermiş gruplara direkt olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

FENERİN ŞL DE OYNAMASI KESİN DEĞİL. BU KONUDAKİLERİN TEK TEK SS LERİ ALINDI CAS KARARINI BEKLİYORUM.

Kim bilir ne kadar dua ediyorsun '' Allahım nolur bu haber doğru olmasın '' diye :) Sevinciniz kursağınızda kaldı. Acıyorum bu tip GS'lilere.
  • Abi şimdi ön elemede elenirsek, olumsuz karar da çıkarsa cezamız seneye mi başlayacak? LAN BEYNİM YANDI İYİCE!
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Bursaspor yalan oldu o zaman.Yendigimiz takim gider cl ye.En çok buna sevindim.

eğer böyle olursa uefa da tarihte pek örneği görülmemiş bi durum ile karşılaşır.

gerçekten de olan bursa ya olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: GebereJackson

Abi şimdi ön elemede elenirsek, olumsuz karar da çıkarsa cezamız seneye mi başlayacak? LAN BEYNİM YANDI İYİCE!

Yusuf Kenan Çalık @YusufKenan_
    Net belirteyim. Ön elemede kaybederse FB ve davayı kaybederse bu sene 1 yıl geçti kaldı 1 yıl olmayacak. 2 yıl ceza devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: hcno

beyler hayırlı olsun da cas cezayı onarsa ne olacak peki?

bu sene şl'ye katıldınız deyip 2 yıllık cezayı 2014/15 ve 2015/16'ya yazmasınlar...

3. ön elemeyi geçeriz büyük ihtimal. Play-Off'da elensek de EL'ye katılabiliyoruz. Men ederlerse bu yılki EL hakkımızı almış olurlar. O zaman bu yıl gidememiş sayılırız

ufak da olsa bir risk alınmış ama mantıklı bence

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.