Şimdi Ara

Aziz YILDIRIM : fenerbahçe ş.liginde mücadele edecek hayırlı uğurlu olsun!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
7.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun Fenerbahçeli arkadaşlara. :)

En çok da haketmediği halde Şampiyonlar Ligi'ne / Avrupa Ligi'ne gitme planları yapıp ellerini ovuşturanların heveslerinin kursaklarında kalmasına sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_666

quote:

Orijinalden alıntı: pesaction

açın ntvyi avukatı dinleyin

İşteyiz dostum ne diyor?

Hocam avukatlar şunu diyor;

Fener playoff larda elenir ve 28indede ceza onanırsa, bu sene çekmiş olmıycak önümüzdeki 2 sene gidemiycek avrupaya yani totalde 3 sene olcak.

Fakat ön elemeyi geçer ve cas cezayı onarsa bu sene çekicek cezasını geriye kalıcak 1 ceza.

Casın davası 8 ay sürdüğü için uefa casdan şunu istemiş.

Olağanüstü yargılamayı başlatalım ve 28 ağustosda ceza onansın yada onanmasın çünkü 29unda kura çekimleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GebereJackson

Abi şimdi ön elemede elenirsek, olumsuz karar da çıkarsa cezamız seneye mi başlayacak? LAN BEYNİM YANDI İYİCE!

hayır. ön elemede elenmek = uefa avrupa ligine gitmek = avrupada mücadele ediyor olmak.

yani cas dan olumsuz cevap gelirse, ne olursa olsun (elemek yada elenmek farketmez) ceza uygulanabilir oluyo. sorun yok.
  • Millet yazmis bursaspor a yazik olacak diye , bursa kim la ? Ne zaman basarili oldugunu gordunuz ?
  • Peki UEFA'dan bir bildiri var mı? UEFA ufak bir şüphe olsa bile turnuvalarıma almam diye kurallarında belirtmiş, yani CAS'ın bu kararına rağmen almam deme hakkı yok muydu ?

Bu arada Bursa bu konu hakkında girişimde bile bulunabilir, o kadar transfer yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Abi şimdi ön elemede elenirsek, olumsuz karar da çıkarsa cezamız seneye mi başlayacak? LAN BEYNİM YANDI İYİCE!

hayır. ön elemede elenmek = uefa avrupa ligine gitmek = avrupada mücadele ediyor olmak.

yani cas dan olumsuz cevap gelirse, ne olursa olsun (elemek yada elenmek farketmez) ceza uygulanabilir oluyo. sorun yok.

Aa doğru Avrupa Ligi'ni unutmuşum.
  • ÖNEMLİ

Eğer yanlış anlamadıysam, şu anda büyük bi risk almış durumda Fenerbahçe.Şöyle ki; CAS, cezanın yürütmesini durdurdu evet, fakat Ağustos'taki dava kararı FB aleyhine sonuçlanırsa, Avrupa'ya gidememe cezası gelecek yıl başlayacak, yani verilen 2 yıl ceza, bu yıl değil gelecek yıldan itibaren çekilmeye başlanacak, bu da büyük bir risk. NTVSpor da telefon görüşmesine çıkanların konuşmalarından böyle anladım ben
  • quote:

Fener playoff larda elenir ve 28indede ceza onanırsa, bu sene çekmiş olmıycak önümüzdeki 2 sene gidemiycek avrupaya yani totalde 3 sene olcak.

Fakat ön elemeyi geçer ve cas cezayı onarsa bu sene çekicek cezasını geriye kalıcak 1 ceza.

burda bi hata yokmu? ceza: uefa organizasyonlarında oynayamama şeklinde. yani avrupa ligi de dahil.

fb elense zaten avrupa ligine gitmeyecek mi? yani fenerin uefa organizasyonlarının tümünden elenebilme gibi şansı yok diye biliyorum?
  • haala bursa diyolar ya ne bursası birader bursaspor clye gitme hakkını ne zaman kazandıda bursaspora yazık olcakmış çok sakat var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Millet yazmis bursaspor a yazik olacak diye , bursa kim la ? Ne zaman basarili oldugunu gordunuz ?

Başarısız olması önemli değil burda önemli olan hakkının yenecek olmasıdır FB-GS-BJK de ilk Avrupa yıllarında çeyrek final yarı final görmuyorlardı sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

burda bi hata yokmu? ceza: uefa organizasyonlarında oynayamama şeklinde. yani avrupa ligi de dahil.

fb elense zaten avrupa ligine gitmeyecek mi? yani fenerin uefa organizasyonlarının tümünden elenebilme gibi şansı yok diye biliyorum?

Hocam bende bilmiyorum ama ntv spora 4 avukat bağlandı 4üde bunu söyledi ve bu bi riskdir dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

FENERİN ŞL DE OYNAMASI KESİN DEĞİL. BU KONUDAKİLERİN TEK TEK SS LERİ ALINDI CAS KARARINI BEKLİYORUM.

Napıcaksın SS leri ? Karar olumsuz cıkarsa milletin sevincini paylasıp rezil etme girişmindemi bulunucaksın ? Cok olgun bir davranış
  • Anladığım kadarıyla CAS sonuçlanan dek avrupadayız. Ön eleme oynarız ama asıl karar açıklanınca yine cezalı olabiliriz
  • bi ses geldi lok diye sese geldik beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcno

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: hcno

beyler hayırlı olsun da cas cezayı onarsa ne olacak peki?

bu sene şl'ye katıldınız deyip 2 yıllık cezayı 2014/15 ve 2015/16'ya yazmasınlar...

3. ön elemeyi geçeriz büyük ihtimal. Play-Off'da elensek de EL'ye katılabiliyoruz. Men ederlerse bu yılki EL hakkımızı almış olurlar. O zaman bu yıl gidememiş sayılırız

ufak da olsa bir risk alınmış ama mantıklı bence

Bence olay şu. Suçlu bulunsak zaten para almayacaktık yine almayacağız, suçsuz bulunursak tazminat şansımız olabilirdi. Ama para mı CL'ye katılma şansı mı dersek zaten herkes CL'yi seçer. Artık hiçbir şekilde tazminat almayacağız sanırım. Ama onun yerine suçsuz bulunursak 1 yılımız boşa gitmeyecek elemeyi geçersek bu yıl da oynayacağız. Burda senin de dediğin gibi tek risk, ceza gelmesi durumunda takımın iki eleme turunu da kaybetmesi hiçbir hak elde edememesi. Ceza uzar. Bundan sonra tek zararlı çıkacağımız yol o olur. Takım da eşek değilse geçer bir tur

• quote:

Orijinalden alıntı: Closer

bu kadar yaygaradan sonra ilk maçta eleniyolarmış ne gülerim ama :))

Yuh be kardeşim.Kulüp binasına molotof atarım valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikolagulucan

quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

FENERİN ŞL DE OYNAMASI KESİN DEĞİL. BU KONUDAKİLERİN TEK TEK SS LERİ ALINDI CAS KARARINI BEKLİYORUM.

Kim bilir ne kadar dua ediyorsun '' Allahım nolur bu haber doğru olmasın '' diye :) Sevinciniz kursağınızda kaldı. Acıyorum bu tip GS'lilere.

Sen şakasın herhalde anlamakta güçlü çekiyorsunuz CAS CEZAYI KALDIRMADI KARAR GÜNÜ AĞUSTOSTA EĞER CAS KARARI ONARSA SİZ GRUPLARA KALSANIZ BİLE YERİNE BURSA GELİCEK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Bursaspor yalan oldu o zaman.Yendigimiz takim gider cl ye.En çok buna sevindim.

radyo da biri konuşuyo, adam diyoki: ülkenin CL ne katılma kontenjanı sabittir, fenerbahçe ön elemeyi geçerse ve cas onarsa fener yerine bursa direkt olarak katılır kupaya diyo.

bu adam neye göre konuşuyo bilmiyorum ama böyle bi durum gerçekleşerse bursa için 100 yılın şansı olur çünkü bana göre kendileri oynasa ön elemeyi geçmeleri imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Socrates

quote:

Yusuf Kenan Çalık @YusufKenan_
    Net belirteyim. Ön elemede kaybederse FB ve davayı kaybederse bu sene 1 yıl geçti kaldı 1 yıl olmayacak. 2 yıl ceza devam eder.

Ama Avrupa Ligi'ni unutmuşuz, ön elemede elenirsek AL'ye gideceğimizden yine Avrupa kupalarından men cezası olmuş olacak.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.