Şimdi Ara

Aziz YILDIRIM : fenerbahçe ş.liginde mücadele edecek hayırlı uğurlu olsun!!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
7.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xentrix.

gs lılara cas yolu acıkmıs hadı ıtıraza zuhahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Bursaspor yalan oldu o zaman.Yendigimiz takim gider cl ye.En çok buna sevindim.

radyo da biri konuşuyo, adam diyoki: ülkenin CL ne katılma kontenjanı sabittir, fenerbahçe ön elemeyi geçerse ve cas onarsa fener yerine bursa direkt olarak katılır kupaya diyo.

bu adam neye göre konuşuyo bilmiyorum ama böyle bi durum gerçekleşerse bursa için 100 yılın şansı olur çünkü bana göre kendileri oynasa ön elemeyi geçmeleri imkansız

Evet öyleymiş ama elemeyi geçemezsek gelecek sene başlıyormuş ceza,bursa gitsin o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Halit1x1 H kullanıcısına yanıt
    lan işte demiş ki bizi görün, halledecez işinizi
    ver paraları başkan bas parayı Cas a
  • UEFA kendi aleyhine olan bir şeyi teklif etmez.Eğer CAS cezayı kaldırsaydı UEFA,Fb'ye yüklü bi tazminat ödeyecekti.Şimdi de eğer CAS bizi suçlu bulursa tazminat ödemeyecek + bu yıl ve diğer 2 sene olmak üzere toplam 3 sene Avrupa'ya gidemeyeceğiz.Umarım CAS'tan iyi bi netice çıkar.Büyük bi risk aldık..
  • UEFA'dan fenerbahçeye CAS gevşetici
  • beyler başı profesörler risk var diyor, eğer fb cl elemelerde elenirse ve agustosta cas cezayı onarsa, alacagı 2 yıl ceza önümüzdeki sezondan itibaren başlar, yani 3 yıl gibi olur.
    yalnız şöyle bir durum yok mu, içinizde daha iyi bilenler vardır. eğer fb cl ön elemelerinden elenirse uefa avrupa ligine katılmayacak mi? böylece ağustosta cas tan onanacak 2 yillik ceza yine bu yıldan itibaren uygulanir ve cezasını bu yıldan çekmeye başlar,uefa avrupa ligine gitmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fener ön elemeyi geçer 29undaki kuralara katılmaya hak kazanıp 28inde ceza alırsa gelecek yıl ve ondan sonraki yıl Avrupaya gidemiyor.
    Fener eğer elenirse ve de 28inde ceza alırsa 2 yıllık ceza bu senedendeğil gelecek senden başlıyor ve 3 yıllık bir ceza oluyor.

LİG Tv de hukukçu böyle söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexxx202020

ÜNAL AYSAL:Lütfi haberi duydun mu?

LÜTFİ ARIBOĞAN:Duydum başgan.

ÜNAL AYSAL:Hemen Platiniyi ara Lütfi.Tansiyon, şeker fırladı yine.

LÜTFİ ARIBOĞAN:Emredersin başgan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Bursaspor yalan oldu o zaman.Yendigimiz takim gider cl ye.En çok buna sevindim.

radyo da biri konuşuyo, adam diyoki: ülkenin CL ne katılma kontenjanı sabittir, fenerbahçe ön elemeyi geçerse ve cas onarsa fener yerine bursa direkt olarak katılır kupaya diyo.

bu adam neye göre konuşuyo bilmiyorum ama böyle bi durum gerçekleşerse bursa için 100 yılın şansı olur çünkü bana göre kendileri oynasa ön elemeyi geçmeleri imkansız

Evet öyleymiş ama elemeyi geçemezsek gelecek sene başlıyormuş ceza,bursa gitsin o zaman

rakipler belli değil tabi ama düz mantıkla konuşmak gerekirse ben fenerin elemeleri geçebilme ihtimalini %30, bursanınkini ise %5-10 olarak görüyorum.

muhtemelen fener yine katılamaz (zaten feneri geçtim, herhangi bir türk takımı son yıllarda hiç geçemiyo elemeyi, en son fener anderlet i elemişti sanırım yıllar önce) ama benim anlamadığım ceza neden seneye başlasın ki? fener katılamasa bile eufa avrupa ligine gidecek? eee işte ceza gene uygulanır ve uefa avrupa ligi katılı iptal edilir.

• BAŞKANNN BÜYÜKSÜN BAŞKANNNN
  • lan kombine aldım cl için paramı geri verin
  • Besiktasta katılıyor son dk acin ntvsporu bursa ve kasimpasanin ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ne güldüm ya hangi ara yapmışlar :D

http://50.7.177.202/news.php
  • http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=1960191.html

Fenerbahçe ön elemeye katılacaklar listesinde var. Yani kurada görmeyi beklemenize gerek yok.
  • Peki FB elemelerde elenirse ve CAS FB lehine karar verirse ne olacak?
  • Haberi aldım hemen uçtum buraya
  • Bjk ta katılıyor uefa kuralarına son dk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Deadmau5-

Aziz Yıldırım 1 dakikalık konuşmayla 16 takıma birden koyarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

17 takıma
  • FENERBAHÇE YIKILMAZ!

valla çok mutluyum, off ligdede şampıyon olucaz zaten
  • Fenerbahçe ön eleme ve play-off geçti diyelim. Ama CAS cezayı onarsa , Bursaspor direk gruplaramı kalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.