Şimdi Ara

Aziz YILDIRIM : fenerbahçe ş.liginde mücadele edecek hayırlı uğurlu olsun!!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
7.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bu Fener'liler de harbiden Aziz Yıldırım gibi bi başkanı hakediyor ama yani...
    Hemen kahraman ilan edilmiş yine daha şike yapıp yapmadığı hakkında üzerinde dava bulunmasına rağmen..
    Anlamıyorum yani bu işi ben. Sadece şüphesi bile olsa bu şekilde davası bile olsa kulübün adını böyle şeylerle dile getirten bi başkan varken ortada nası savunabiliyorsunuz hala ya anlamıyorum doğrusu..
    Yani Fenerbahçe hiçbir şekilde ceza da almasa şike yapmadığı da ortaya çıksa sırf bu olaylar takımın başına geldi diye sırf takımın adı bu olaylarla anılmak zorunda kaldı diye bile Aziz Yıldırım'ın gitmesini istemeniz lazımken kahraman ilan ediyosunuz adamı hemen 2 dakkada sırf süreci biraz erltelemeyi başardı diye...
    28 Ağustos'da sonra karar Fener'in aleyhine açıklanırsa ne diyeceksiniz acaba bunu çok merak ediyorum. Bu senenin üstüne daha 2 sene yakmış olucak bu sefer Fenerbahçe. Hem de şikesi tescilli bi takım olucak. O zaman Aziz Yıldırım'a sallayan, git artık defol Aziz diyen ne ararsan dolu olucak forum herhalde.
    Bu kadar denge değiştiren bu kadar olaylara duygusal yaklaşan bi taraftar olduktan sonra 2 dakka da kral ilan ediliyorken bazıları malesef Aziz Yıldırım gibi bi adam Fenerbahçe'nin başında kalmaya devam edicek hala sanırım...

• fb seri başımı olacak beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

Peki FB elemelerde elenirse ve CAS FB lehine karar verirse ne olacak?

İsyan çıkar
  • Ortalık karışmış. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, umarım sonradan daha kötüsü başımıza gelmez...
  •  Aziz YILDIRIM : fenerbahçe ş.liginde mücadele edecek hayırlı uğurlu olsun!!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga509

Fenerbahçe ön eleme ve play-off geçti diyelim. Ama CAS cezayı onarsa , Bursaspor direk gruplaramı kalıyor.

bursa değil de fb nin play-off da elediği takımı alma imkanları var mı?

• Fenerbahçe için daha kötü oldu ön elemelerde elenirseniz ve cezanız onaylanırsa 2 yıllık ceza 1 seneye inmeyecek
  • Çıldırınnnn çıldırınnnnn .......

• Beleşçiler gidemiyor ya en çok ona sevindim..

Kaç sezondur beleş gidiyordu timsahcıklar..
  • dostum nasılsın iyisindir umarım.
    bir sorum olacak
    fb cl ön elemelerinden elenirse,uefa avrupa ligine katılmayacak mi?
    ceza onarırsa cas dan, bu seneden uygulanır ve muhtemel 2 yıl cezası bu sene uefa avrupa ligine katılamayarak başlar.
    böyle bir durum var mı, belki yanlış biliyorum

• GulfStream kullanıcısına yanıt
    Valla benim korkum orda işte. UEFA yani bu. Eğer ceza onanırsa; sizi biz tedbir kararıyla gönderdik bu sene, katıldınız, şimdi 2014 ve 2015te geçerli olur ancak cezanız diyebilirler. O da büyük risk şimdi bana kalırsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leeu

Olan Bursaspor'a olacak.

Bursaya ne olmuskı 1. veya 2. olsalarmıs gıtselermıs şampiyonlar ligine.
  • Başkan niye geçen hafta perşembeyi bekleyin gibi bi laf etti, ne biliyodu böyle bi olayı, bugün de tvye falan çıktı....
    Şike yapmadık kimseye para vermedik ama üzerimize atılan iftirayı temizlemek için Cas'a parayı döküyoz galiba
  • eğer fb cl den elendiginde,uefa avrupa ligine gidecekse,pek risk yok gibi.herhangi bir cezada avrupa ligine gitmez ve cezasını çekmeye başlar.
    yalnız anormal bir yargılama başladı cas dan, kimsenin böyle bir karar beklentisi yoktu. eger uefa davaya çok güvenseydi,fb ve bjk'ın kuralara katılmalarına izin vermezlerdi. bu durum ilk galiba.

• beyler bol bol SS alın ceza tekrar gelince konular uçmuş falan olabilir
  • Fenerbahçe eğer suçlu bulunursa oynadığı ön eleme cezadan sayılmayacak. Eğer suçlu bulunursa hem bu sezon hem de önümüz de ki 2 sezon yani toplamda 3 sezon ceza almış olacak. Fenerbahçe yönetimi bunu kabul etmiş. Hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

FENERBAHÇE YIKILMAZ!

valla çok mutluyum, off ligdede şampıyon olucaz zaten

hll knk

ceza kararından sonra buralar hep hortlayacak

• Bu işin sonunda zararlı çıkan yine Fenerbahçe olacak maalesef.

Ha bir de Fenerbahçe'nin bu inadı yüzünden Bursa ve Kasımpaşa'da Avrupa kupalarına katılamayarak zarar gören diğer 2 takım olacak.

Hayırlısı olsun. Önümüzdeki günler yine ortalık karışacak. Her sezon öncesi bu kaos 2-3 senedir gerçekten sıktı artık.
  • bütün forum hukuk fakültesi öğrencisi gibi oldu
  • eğer karar bu yönde çıktıysa aksi bir kararın çıkacağını düşünmüyorum en kötü senaryo olarak 1.yıl men gelir o da ertelemeli fln olur beşiktaşın da kupaya katılmasına sevindim hayırlı olsun bu saaten sonra timsah olma ihtimali %10 eğer tam tersi çıkarsa alıntılayın.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.