Şimdi Ara

Aziz YILDIRIM : fenerbahçe ş.liginde mücadele edecek hayırlı uğurlu olsun!!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
7.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Hayırlı olsun Fenerbahçeli arkadaşlara. :)

En çok da haketmediği halde Şampiyonlar Ligi'ne / Avrupa Ligi'ne gitme planları yapıp ellerini ovuşturanların heveslerinin kursaklarında kalmasına sevindim.

Sağolasın dostum. İsteyen istediği kadar FBJK desin. Tek sevdiğim rakibim Beşiktaş'tır benim. !
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

Orijinalden alıntı: carloska

koskaca başkan yalan konuşacak hali yok var bişi demek ki ayrıntı bekliyoruz

Aziz yıldırım bu adam

aziz yıldırım'sa ne olmuş?

cevap versene kardeşim. bir şey söylüyorsan devamını getir.

seni bekliyorum adam yerine koyduk gel konuş işte

bu arkadaşı da troller listesine ekleyin renktaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Bursaspor yalan oldu o zaman.Yendigimiz takim gider cl ye.En çok buna sevindim.

radyo da biri konuşuyo, adam diyoki: ülkenin CL ne katılma kontenjanı sabittir, fenerbahçe ön elemeyi geçerse ve cas onarsa fener yerine bursa direkt olarak katılır kupaya diyo.

bu adam neye göre konuşuyo bilmiyorum ama böyle bi durum gerçekleşerse bursa için 100 yılın şansı olur çünkü bana göre kendileri oynasa ön elemeyi geçmeleri imkansız

Siz sanki her olayoffta cl gruplarına kalabiliyorsunuz. Ne cabuk unuttun young boys, paok, spartak moskova maclarini

• fb bjkye vercekler sonra cezayı avrupa kupalarına 3 takımla katılmış olacağız. teşekkürler aziz ve fikret (!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak12398

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Bursaspor yalan oldu o zaman.Yendigimiz takim gider cl ye.En çok buna sevindim.

radyo da biri konuşuyo, adam diyoki: ülkenin CL ne katılma kontenjanı sabittir, fenerbahçe ön elemeyi geçerse ve cas onarsa fener yerine bursa direkt olarak katılır kupaya diyo.

bu adam neye göre konuşuyo bilmiyorum ama böyle bi durum gerçekleşerse bursa için 100 yılın şansı olur çünkü bana göre kendileri oynasa ön elemeyi geçmeleri imkansız

Siz sanki her olayoffta cl gruplarına kalabiliyorsunuz. Ne cabuk unuttun young boys, paok, spartak moskova maclarini

takım tutmuyorum.

• noldu ya biri özetlesin ceza almadık mı şimdi?
  • tamam da neden böyle birşey demiş uefa. cas davasının hızlı görülmesi ne işlerine yaracak ki? bence korktular diğer takımlara vermediğimiz cezayı verdik diye. cas haksız bulursa uefa'ya olan güven sarsılır dediler. cas da dava hızlı görülüp onanacak kesin
  • aziz tam olarak konuyu bilmeyenlere böyle reklam yapıyor, sonra elemeleri geçemezlerse zaten elendik olucak, geçipte cas kararı olumsuz çıkarsa avrupa yolumuza taş koyuyor, oynanan oyunlara bakın vs. diyicek.
  • Koyu bir Galatasaray taraftarı olarak fenerlileri gönülden kutlarım, cidden çok sevindim inşallah ön eleme turlarını geçer birlikte şampiyonlar liginde boy gösteririz.

Dip Not : Yalnız şunuda söylemeden geçemeyeceğim kesinlikle bu güzel haberi de AZİZ YILDIRIMA yorumlamayın onun yaptığı yada onun yaptırdığı bir durum değil bu kesinlikle fenerbahçeli taraftarların ve sevenlerin bu adamın artık gerçek yüzünü görmesi gerekli öncelikle Fenerbahçe tarihine ve sonra türkiye futboluna vermiş olduğu zararlar cidden çok fazla bununda bilinmesi lazım ....
  • Fena halde tuzak var bu işte...Ancak işin garibi 1 hafta önce alınan kararlarda saçma sapan değişliklere gidilmesi.Ne için 2+1 ceza verildiği bilinmezken bir anda 2 ye düştü şimdi uefa göte gelmeyelim diye yürütmeyi durdurma kararını ortaya attı..Saçma sapan işler.İşin içinde resmen lobicilik var.En çok zarar gören Bursa ve Kasımpaşa olacak bu olayda.
  • Abuz A kullanıcısına yanıt
    tazminattan kurtulmak için yapıyor olabilirler.benim anlamadığım biz elemeyi geçersek karar iptal olursa avrupaya gidemedi mi sayılcaz yani cezanın 1 yılı gitmişmi olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguarr1903

tazminattan kurtulmak için yapıyor olabilirler.benim anlamadığım biz elemeyi geçersek karar iptal olursa avrupaya gidemedi mi sayılcaz yani cezanın 1 yılı gitmişmi olucak

Ceza onanırsa 3 sene olacak ceza

• Vay be adamlar başkanlarını yine gözlerinde ne büyüttü haaa. Yakında başlarlar yine başkan istifa et demeye.
    Neyse sanırım bize bi sinema filmi daha çıktı arkadaşlar rahat olun, UEFA hem sırtını duvara dayadı hem de CAS karrını mecburen erken verecek. Onca
    dosya kısa sürede bitecek bf ye iyi bi olay çıkacağını hiç düşünmüyorum. Coming Soon...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguarr1903

Ön elemenin ilk maçını geçersek ve arkasından ceza yersek cezamız bu seneden başlamış oluyor.Ama ön elemenin ilk turunda elenirsek seneye başlayacakmış ceza.Saçma sapan uygulamalar ve saçma sapan işler.Bir Kurulda çık diyemiyorki "arkadaş biz sizi yargılayalım adam gibi yargılama bitincede cezanıza katlanın." komedi resmen işler.
  • saçmalık eleme oynamak için mi gidecez avrupaya? bizim cezamızda 2 yıl mı olacak o zaman?ben olsam kuraya katılmayı reddeder bu sene paşa paşa çekerim cezamı
  • aziz başgan ne içtiysen bana söyle akşam halı saha maçı var
  • Ne oluyor yaa

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.